James Newton Howard
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: James Newton Howard
Raya ma premierę piątego marca, muzyka cyfrowo wyjdzie pewnie gdzieś czwartego? Kiedy można się spodziewać tracklisty i będzie można założyć temat?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
youtu.be/3UFWsEY8Hdc
youtu.be/ngdqf2MJERk
Ciekawe, kiedy będzie coś o muzyce? Howard potrafi w etnikę, więc się o to nie boję, ciekawe tylko, czy będzie jakaś fajna tematyka, czy sporo akcji i egzotyki, jak w "The Last Airbrender"? Po zwiastunach widać, że akcji będzie sporo.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Szybko, czyli mocne otwarcie roku odkładamy na przyszły tydzień 

- lis23
Czyli w ogóle nie wydadzą Howarda na CD? ...

"Czarownica" i "Dziadek do Orzechów" były na CD a to już będzie trzecia animacja Disneya / Pixara bez muzyki na CD, aż dziwne, że "Soul" wyszedł na CD.

"Czarownica" i "Dziadek do Orzechów" były na CD a to już będzie trzecia animacja Disneya / Pixara bez muzyki na CD, aż dziwne, że "Soul" wyszedł na CD.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

przyzwyczajaj się Lisu, albo zacznij kupować winyle a CD sprzedawaj bo za chwilę nie będzie co kupować na CD.
NO CD = NO SALE
- lis23
Piszesz tak, jakbyś wiedział, że na winylu będzie 
Ponieważ w filmówce jest pewien zastój, dużo fajnej muzy mamy w grach i w serialach, ale tutaj z wydawaniem CD jest jeszcze gorzej, niż z filmami ... No, dobra, był "Wiedźmin" a z gier "God of War" i "Ghost of Tsushima" ale to kropla w morzu zapotrzebowania, gdzie "Cuphead", "Blackside Under the Skin", "Final Fantasy VII Remake", "Xenoblade Cronicles" 1 i 2, " The Pathless", "Immortals Fenyx Rising", "Medal of Honor: Above and Beyond" a z seriali chociażby "Beastars" ... Robi się coraz gorzej dla fanów nośników. Oczywiście, wszystko jest cyfrowo i to za darmochę ale cyfrówki nie postawisz sobie na półce.

Ponieważ w filmówce jest pewien zastój, dużo fajnej muzy mamy w grach i w serialach, ale tutaj z wydawaniem CD jest jeszcze gorzej, niż z filmami ... No, dobra, był "Wiedźmin" a z gier "God of War" i "Ghost of Tsushima" ale to kropla w morzu zapotrzebowania, gdzie "Cuphead", "Blackside Under the Skin", "Final Fantasy VII Remake", "Xenoblade Cronicles" 1 i 2, " The Pathless", "Immortals Fenyx Rising", "Medal of Honor: Above and Beyond" a z seriali chociażby "Beastars" ... Robi się coraz gorzej dla fanów nośników. Oczywiście, wszystko jest cyfrowo i to za darmochę ale cyfrówki nie postawisz sobie na półce.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

nie wiem, ale skoro 3/4 scorów obecnie wychodzi tylko cyfrowo i na winylu, nie trudno strzelać, że będzie. a jeśli nie, who cares

CD zapowiedzianego nie ma, przynajmniej na razie.
NO CD = NO SALE
- lis23
Przez brak wydań CD coraz mniej chce mi się słuchać filmówki, bo wydanie cyfrowe to tak, jakby tej muzyki w ogóle nie było ...
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Dziwaczna muza, która po pierwszym razie jakiegoś większego piętna na mnie nie odcisnęła. Z jednej strony nawet fajna etnika, z drugiej kuriozalne elektroniczne wkręty, w trakcie klika bardziej energicznych momentów i krótszych utworów potrafiło przykuć bardziej uwagę, ale jak ktoś oczekuje w smoku Howarda tematyki i przebojowości smoka Powella niech natychmiast porzuci swoje nadzieję, choć forumowi Howardowcy i pewnie tu odkryją podkłady nieopisanego geniuszu, jak dla mnie jest tylko ok i czekam na Jungle Cruise.
- lis23
Też słyszałem tę elektronikę w klipach i trochę się jej dziwię ... Liczyłem jednak na coś bardziej w stylu "Atlantis" z domieszką "The Last Airbrender" i Disneyowskiej "Moany" ... Na razie się ściąga, więc zobaczymy.
Już mam i muzyka brzmi jak w trailerach, czyli tak współcześnie, jak tylko się da ... Szkoda, zmarnowany potencjał. Chociaż ostatni utwór jest na prawdę fajny i ma ten Howardowski klimat i moment.
Już mam i muzyka brzmi jak w trailerach, czyli tak współcześnie, jak tylko się da ... Szkoda, zmarnowany potencjał. Chociaż ostatni utwór jest na prawdę fajny i ma ten Howardowski klimat i moment.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

James wali wywiady o tym "News.." , jak nigdy przez cała karierę
No ale promocja pod Oscary musi być 

NO CD = NO SALE