Zresztą w Auralnauts Review to nawet zostało wspomniane

youtu.be/n_lU_GRsZbM
P.S. A kiedy się ma pojawić ten rozszerzony Solo?
Już mi się nie chce
Słyszałeś o najnowszych pomysłach Lucasa na E VII - IX? Ponoć głównym wrogiem miał być Moul jako przywódca "przemytniczego Imperium", Luke miał szkolić nowych Jedi ( czyli tu normalka ) a Leia miała stać na czele Nowej Republiki i toczyć walkę z byłym Sithem a potem zostać Wielkim Kanclerzem.Wawrzyniec pisze: ↑sob lis 07, 2020 22:26 pmAle to ja już też słyszałem wcześniej jak Powell mówił, że przyjął tę robotę, głównie dla tego, że mógł współpracować z Johnem Williamsem i z tego co opowiadał to jednak Williams "czuwał" nad tym projektem i też Powell konsultował z nim to co sam napisał.
Przy czym wiadomo jak dokładnie było, nigdy się nie dowiemy! Jak naprawdę tu było, czy tak samo jak w przypadku Rise of Skywalker, czy też historii jakie Lucas dał Disney'owi, aby Ci je następnie wyrzucili, nigdy się nie dowiemy. I na pewno osoby pracujące przy tych filmach pod groźbą śmierci nie mają prawa o tym mówić. A prawda jest gdzieś ukrywa głęboko w podziemiach archiwum Disney'a które jest pilnowane 24 godziny na dobę.