John Williams
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: John Williams
Ooo, i ten nius sprawił, że ten nikomu niepotrzebny sequel właśnie zaczął mnie interesować. Bo wiemy, że Mangold gówna nie zrobi, a jak i on dobrze pociśnie, to i Beltrami zrobi coś fajnego. 

- galljaronim
- John Powell
Wierzę w potencjał Marco, ale i tak żałuję, bo to była jedyna jak na razie okazja żeby posłuchać coś nowego od Johna, mimo że wszystko brzmiałoby znajomo[emoji26]
ej ale ja sobie jaja robię z tym Marco
nie jest potwierdzone że Williamsa też nie bedzie
na razie

nie jest potwierdzone że Williamsa też nie bedzie

na razie

#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Na razie w to nie wierzę ale jak co, to Spielberg ma być producentem, a podejrzewam, że Ford będzie go cisnął, no i Lucas też już nie kręcił nowych SW a Williams został, więc i tu może zostać. Swiją drogą, bez Spielberga to i Ford może zrezygnować, a przecież to On walczył o ten film i był pewien rozpoczęcia zdjęć w kwietniu. Mimo wszystko, problem z ekranizacją "Uncharted" pokazuje, jak trudno jest znaleźć drugiego Spielberga.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wojteł
- John Williams
- lis23
Beltrami to tylko pierwszy "Hellboy" i "I, Robot".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
A który z tych filmów jest Disneya?
Beltramiego muzycznie zapamiętałem głównie z tych filmów al to był 2004 rok i nie interesowałem się jego twórczością.
Co do nowego Indiego, to dziwi mnie podejście i koncepcja ... Skoro to ma być głos i interpretacja nowego pokolenia, to bez Forda i z nowym aktorem w roli głównej, znów w czasach II WW lub wcześniej, a skoro z Fordem, to jednak od Spielberga.
Beltramiego muzycznie zapamiętałem głównie z tych filmów al to był 2004 rok i nie interesowałem się jego twórczością.
Co do nowego Indiego, to dziwi mnie podejście i koncepcja ... Skoro to ma być głos i interpretacja nowego pokolenia, to bez Forda i z nowym aktorem w roli głównej, znów w czasach II WW lub wcześniej, a skoro z Fordem, to jednak od Spielberga.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

„Trochę” zrobił przez minione 16 lat więc nie wypada pisać że tylko te dwa scory ma dobre, skoro się innych nie zna

#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Zaskakująca wiadomość... Ale nie wykluczałbym od razu udziału Johna - być może zostanie w projekcie, skoro Spielberg produkuje, tak jak został w Star Warsach bez George'a Lucasa, ale przecież była Kathleen Kennedy, z którą jako producentką w przeszłości wielokrotnie współpracował. Z drugiej strony SW to takie jego dziecko - pytanie, czy podobnie myśli o IJ. Chyba jednak nie do tego stopnia.
- lis23
Odnośnie tego "nowego, młodego pokolenia":
- Steven Spielberg: 74 lata
- James Mangold: 57 lat

- Steven Spielberg: 74 lata
- James Mangold: 57 lat

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Parków Jurajskich bez Stevena też nie robił...Pawel P. pisze: ↑śr lut 26, 2020 23:44 pmZaskakująca wiadomość... Ale nie wykluczałbym od razu udziału Johna - być może zostanie w projekcie, skoro Spielberg produkuje, tak jak został w Star Warsach bez George'a Lucasa, ale przecież była Kathleen Kennedy, z którą jako producentką w przeszłości wielokrotnie współpracował. Z drugiej strony SW to takie jego dziecko - pytanie, czy podobnie myśli o IJ. Chyba jednak nie do tego stopnia.
#FUCKVINYL
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Nie robił, ale tam Spielberg był jedynie producentem wykonawczym, czyli gościem, który nadzoruje całość, ale raczej się nie wtrąca. Tu z tego, co napisano, ma być normalnym producentem.
- lis23
Ciekawe, na ile wpływ na wybór kompozytora będzie miał Spielberg jako producent, a na ile sam reżyser?
W przypadku trzeciego Pottera, John też został, choć Columbus przestał być reżyserem. Na razie jeszcze nie wierzę w to, że ten konkretny reżyser nakręci film, choć jeśli zdjęcia mają ruszyć w kwietniu, to czasu jest niewiele.
W przypadku trzeciego Pottera, John też został, choć Columbus przestał być reżyserem. Na razie jeszcze nie wierzę w to, że ten konkretny reżyser nakręci film, choć jeśli zdjęcia mają ruszyć w kwietniu, to czasu jest niewiele.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Ciekawe czy Mangold pożegna Jonesa tak sam jak Wolverine'a