Hans Zimmer
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Hans Zimmer
No nie wiem, na razie byli dosyć konserwatywni w przypadku "Księgi Dżungli" czy "Pięknej i Bestii" i wolałbym, żeby tak zostało - ba! wolałbym tutaj np. Debneya zamiast Zimmera.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Akurat "Księga Dżungli" bardzo mi przypadła do gustu, była też "Pasja" Gibsona.
Ciekawe, czy nagrają też na nowo "Can You Fell The Love Tunight" i może "Circle of Life" w wykonaniu Eltona?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Nie. Elton robi nowy song z Beyonce, a 4 songi znane dadzą w oryginale. Ty czytasz te newsy na tym filmwebie dobrze? 

#FUCKVINYL
- lis23
Na Filmwebie dawno nie czytałem newsa 
Chodzi mi o to, że np. do "Pięknej i Bestii" nagrali nowe piosenki (Celiny i tę dla Bestii) ale i odświeżyli oryginalny song, więc i tutaj mogą nagrać nową wersję, teledysk dla "Can You Fell The Love Tunight" - w końcu na pewno wyjdzie wersja 2CD, bo to sztandardowy projekt dla Disneya, a czymś te płyty trzeba wypełnić

Chodzi mi o to, że np. do "Pięknej i Bestii" nagrali nowe piosenki (Celiny i tę dla Bestii) ale i odświeżyli oryginalny song, więc i tutaj mogą nagrać nową wersję, teledysk dla "Can You Fell The Love Tunight" - w końcu na pewno wyjdzie wersja 2CD, bo to sztandardowy projekt dla Disneya, a czymś te płyty trzeba wypełnić

Zrozumiałem to tak, że przerobi swoje piosenki, więc jest szansa na nowe wersje.Elton John will also rework his compositions from the original film, including ‘Circle of Life’ and ‘Can You Feel the Love Tonight’. He is also expected to team up with Tim Rice and Beyoncé to write a new song for the end credits of the film.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
Ale o te dwie mi właśnie chodzi, nowe teledyski, itp.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Odmłodzą Eltona o te 25 lat w CGI, zgodnie z duchem w filmu. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To proponowałbym Disneyowi skoncentrować się na tworzeniu samych zwiastunów. Taniej będzie i kolejne rekordy do pobicia.

Lisu, ta rosyjska bajeczka ma 3 miliardy wyświetleń, więc się Disney za swoim Lion Kingiem może schować:
youtu.be/KYniUCGPGLs
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Tyle że ta bajeczka miała 6 lat na wyśrubowanie wyniku, a nie 2-3 dni.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja się wcale nie zdziwię jak ten nowy Lion King nie zgarnie miliarda dolarów.
A co do Hansa to teraz bądźmy bardzo szczerzy. Ktoś przychodzi do Was z propozycją pracy i oferuje miliony, miliardy dolarów, za przepisanie, czy też skopiowanie wcześniejszej roboty. To ja wiem, że tutaj są sami idealiści, ale nie mówcie, że to nie jest kusząca propozycja. To tak jak Michael Caine mówił chyba o Jaws 4, że nigdy nie widział tego filmu, podobno jest okropny, po czym dodał, że za to dom który wybudował za tę rolę, wygląda naprawdę wybornie.
A co do Hansa to teraz bądźmy bardzo szczerzy. Ktoś przychodzi do Was z propozycją pracy i oferuje miliony, miliardy dolarów, za przepisanie, czy też skopiowanie wcześniejszej roboty. To ja wiem, że tutaj są sami idealiści, ale nie mówcie, że to nie jest kusząca propozycja. To tak jak Michael Caine mówił chyba o Jaws 4, że nigdy nie widział tego filmu, podobno jest okropny, po czym dodał, że za to dom który wybudował za tę rolę, wygląda naprawdę wybornie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
z miliardami bym nie przesadzał
miliony owszem 
i są ludzie którzy odrzucają znacznie bardziej gigantyczne oferty, jak np 250 baniek za reaktywację Zeppelinów. także nie tłumaczymy tak hansowej decyzji

i są ludzie którzy odrzucają znacznie bardziej gigantyczne oferty, jak np 250 baniek za reaktywację Zeppelinów. także nie tłumaczymy tak hansowej decyzji

#FUCKVINYL
Samo w sobie to nie jest jakiś straszny problem, fakt. Problemem jest natomiast to, że gość sprawia wrażenie, jakby na dzień dzisiejszy był skończony twórczo (ostatnio naprawdę dobrą rzeczą, jaka wyszła spod jego ręki był Interstellar, ewentualnie jeszcze fragmentami Chappie), teraz tylko odcina kupony od swojego dorobku, a ten remake "Króla lwa" doskonale się wpisuje w ten trend i jego obecną formę.Wawrzyniec pisze: ↑wt lis 27, 2018 17:12 pmA co do Hansa to teraz bądźmy bardzo szczerzy. Ktoś przychodzi do Was z propozycją pracy i oferuje miliony, miliardy dolarów, za przepisanie, czy też skopiowanie wcześniejszej roboty.