Jak zniknie jednocześnie z bladu albo dziekanem to na pewnoBucholc Krok pisze: Jak ewelina nagle zniknie z forum po festiwalu to będzie znaczyło, że coś się tam znalazło..
Zmiany, Zmiany, Zmiany
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Są także Adam, Koper i Wacław wie kto jeszcze.. może zniknie więcej osób? To by faktycznie spowodowało pewne uspokojenie na forum.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Po prostu lubię sportowe samochody,a nie blachara drogi dziekanie .Niestety nie spełniasz co najmniej jednego warunku .Bo reszty nie mogę ocenićdziekan pisze:Co za blacharaewelina pisze:hehe zdecydowanie nie szukam męża .Ale jak znajdziecie:przystojnego,mądrego,z lamborghini to możecie mi podać namiary. .
Tego sie nie spodziewałem
Na szczęscie spełniam wszystkie warunki
I co teraz?Mam spalic laka i będe miał na ciebie haka?
Nikt nie jest doskonały.
A poza tym jak facet jest mądry i bogaty to nie przystosuje sie do twoich wymagan.
Byc moze nie zainteresuje sie twoją osobą jezeli nie potrafisz zamilczec w pewnych kwestiach
Oczywiscie to czysta teoria,ale i tak rozumiem,że kobieta o tak wysokim mniemaniu jak ty(jeżeli faktycznie masz taką podstawe by tak myslec)
nie zwiąże sie z byle frajerem czy nieudacznikiem i ja to,rzecz jasna rozumiem doskonale
Ale na kobiety trzeba uwazac.
Dlatego ja nie szukam mądralińskiej cwaniary tylko śliczniutkiej,głupiutkiej lasencji,która mi nie zatruje życia
Czyli nie jesteś w moim typie
Przykro mi.
A poza tym jak facet jest mądry i bogaty to nie przystosuje sie do twoich wymagan.
Byc moze nie zainteresuje sie twoją osobą jezeli nie potrafisz zamilczec w pewnych kwestiach
Oczywiscie to czysta teoria,ale i tak rozumiem,że kobieta o tak wysokim mniemaniu jak ty(jeżeli faktycznie masz taką podstawe by tak myslec)
nie zwiąże sie z byle frajerem czy nieudacznikiem i ja to,rzecz jasna rozumiem doskonale
Ale na kobiety trzeba uwazac.
Dlatego ja nie szukam mądralińskiej cwaniary tylko śliczniutkiej,głupiutkiej lasencji,która mi nie zatruje życia
Czyli nie jesteś w moim typie
Przykro mi.
Hehe czasem naiwniacy się pojawiają na świecie więc mam szansęAdam Krysiński pisze:wynurzenia Dziekana.. pozamiatał szanse biednej Eve..
a ja Was tak chciałem wyswatać dzieci, takie do uśpienia odrazu, by z tego były..
a Eve... wiadomo czemu męża nie może znalesc... szuka przystojniaka z lambo i ślini się do fotek Kluneja.. jaki poważny facet poważnie na to spojrzy? :P
Adaś,nie offtopuj w tym temacie .Stanę się taka jak Wawrzyniec,to odczepicie się od mojego "męża"Adam Krysiński pisze:najwyżej jakiś drugi Łapiński
Ostatnio zmieniony czw kwie 29, 2010 14:24 pm przez ewelina, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: