It is with profound heartbreak to say that I had to say goodbye to KC, my sweet companion of 16 years today. She loved unconditionally and brought joy and laughter to everyone that knew her. She was loved till the very end. I’ll love you forever my precious little angel.
jego niezliczone posty przez lata z tą kotką dawały taki uśmiech zawsze... ja mam identyczną, ma już 18 lat, jest zdrowa, ale też oswajam się powoli z tą myślą.....
tutaj jej jedyny i ostatni z nią wywiad jak się okazało sprzed roku:
Tomek, możesz zmienić barwy Filmmusic na czarne do końca tygodnia, albo chociaż jakąś małą czarną wstążkę dodać do logo? Kao, dodaj newsa na fejsie plox. Ja pójdę pogadać z proboszczem czy mszę odprawi.
często tak, te jak chcesz spac a ci 2 albo 3 łażą przez pół nocy po łóżku po tobie, to też na drugi dzień byłbyś wkurwiony więc czasami trzeba wyładowac frustrację ale w większości przypadków sa kochane <3
to nie jest pies Powella tylko jego asystenta, który ma jeszcze takiego drugiego. Batu mu prowadzi profile i żadne foto nie jest Powella. zresztą czy istnieje w ogóle foto JP z tym psem?