M.i.n. "Iron Man 3" i "Żółwie Ninja", które są fajne. A i jeszcze "Thor 2".
Henry Jackman
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Henry Jackman
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

to po byku, jak gość ma przeszło 50 scorów wydanych, często z diametralnie innych biegunów muzycznych i brzmieniowych... więc jak mówiłem, prawie nic nie słuchałeś a się wypowiadasz że gościa muzy nie lubisz/że jest asłuchalny
ciekawe na jakiej podstawie...

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale Adam, czy Ty nie wymagasz niemożliwego. Ja kiedyś też chciałem nadrobić zaległości Brianowe to potem musiałem dużo plumpscore'u słuchać. Lisu przesłuchał parę soundtracków Briana i dał sobie na odpust co ja rozumiem.
A zresztą to jest temat o Jackmanie, który moim zdaniem też jest zbyt demonizowany. I niestety czasami też nie bierzemy pod uwagę o decydującym głosie, reżysera, czy studia, jeżeli chodzi o charakter muzyki. "Uncharted 4" to chyba jedna z moich ulubionych prac Jackmana i właśnie coś takiego słyszałbym/widziałbym np. w "King Kongu", ale skoro reżyser chce coś zupełnie innego to co w takim razie kompozytor może zrobić?
Plus dlaczego chcecie wywalić Jackmana z "Wreck-It Ralph", skoro taki sympatyczny score tam stworzył?
A zresztą to jest temat o Jackmanie, który moim zdaniem też jest zbyt demonizowany. I niestety czasami też nie bierzemy pod uwagę o decydującym głosie, reżysera, czy studia, jeżeli chodzi o charakter muzyki. "Uncharted 4" to chyba jedna z moich ulubionych prac Jackmana i właśnie coś takiego słyszałbym/widziałbym np. w "King Kongu", ale skoro reżyser chce coś zupełnie innego to co w takim razie kompozytor może zrobić?

Plus dlaczego chcecie wywalić Jackmana z "Wreck-It Ralph", skoro taki sympatyczny score tam stworzył?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Henry Jackman komponuje do "Jumanji: Welcome to the Jungle":
http://filmmusicreporter.com/2017/05/15 ... he-jungle/
http://filmmusicreporter.com/2017/05/15 ... he-jungle/
#WinaHansa #IStandByDaenerys
It's a fucking mess
ale rozumiem że JNH ma teraz już te kilka filmów na ten i następny rok oraz przygotowania do trasy koncertowej na jesień, stad zrezygnował z najbardziej gównianego tytułu 

#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja dlatego, że nie trawię tego kompozytora, szczególnie za soundtrack do "X-Men Pierwsza Klasa" w którym to filmie motyw Magneto tak mnie wkurza, że chętnie bym wywalił film przez oknoWawrzyniec pisze: ↑ndz lut 12, 2017 23:07 pm
Plus dlaczego chcecie wywalić Jackmana z "Wreck-It Ralph", skoro taki sympatyczny score tam stworzył?![]()

Na prawdę podoba mi się tylko jego muza do "Uncharted 4".
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Radek
- Spec od additional music
Manners Maketh Man
youtu.be/0fvqnGmr9S8
Wygląda świetnie, jedynka miała fajny temat przewodni. Zobaczymy czym panowie uraczą nas tym razem. I ciekawe jak twórcy wytłumaczą powrót postaci Colina Firth'a.

youtu.be/0fvqnGmr9S8
Wygląda świetnie, jedynka miała fajny temat przewodni. Zobaczymy czym panowie uraczą nas tym razem. I ciekawe jak twórcy wytłumaczą powrót postaci Colina Firth'a.
Jedynka była świetna (filmowo, jak i muzycznie), ale fajnie, jakby dwójka ją pobiła 

God, save the Queen...
"Jumanji: Welcome To The Jungle" - CD - Sony Classical - 15.12.2017

"Jumanji: Welcome To The Jungle" - CD - Sony Classical - 15.12.2017
#FUCKVINYL
Pięć gęb, a tylko cztery nazwiska. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
? Henry Jackman, Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, 5 gęb, 5 nazwisk na okładce 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:

1. The Jumanji Overture
2. Digging Up the Past
3. Brantford High
4. Into the Jungle
5. Out of Character
6. The Legend of the Jewel
7. The Adventure Begins
8. Special Abilities