FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
na spotkaniu z Armstrongiem w Pradze na sali było 15 osób na krzyż
wrzucili sporo fot.. muszą fatalnie promować ten festiwal...

NO CD = NO SALE
Ten koncert super heroes zapowiada się na jedną wielką porażkę, kolejne problemy organizatora, tym razem z technologią VR, oj media będą miały z nich używanie...
oświadczenie dali na fb..

NO CD = NO SALE
O co chodzi z tym VR?
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Virtual Reality, czyli wirtualna rzeczywistość. Takie specjalne gogle się zakłada.
Ok.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Naturalnie, że bardzo chętnie wybrałbym się na koncert Powella. Ale to nie jest tak, że do Hamburga mam rzut beretem, plus jest to z tych miast, gdzie mając 1000 Euro w kieszeni, może będzie Cię stać na zakup kebaba.
Choć nie ukrywam, że bardzo bym chciał się udać do tej filharmonii.
Choć nie ukrywam, że bardzo bym chciał się udać do tej filharmonii.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
a nie mówiłem
"STAR WARS: A NEW HOPE - LIVE IN CONCERT" comes to Europe. The first concert that has been announced will be in Vienna (Wien) in Austria on 14 April 2018.
Ludwig Wicki will conduct the Münchner Symphoniker for the complete film with live orchestra. More concerts will be published soon.

"STAR WARS: A NEW HOPE - LIVE IN CONCERT" comes to Europe. The first concert that has been announced will be in Vienna (Wien) in Austria on 14 April 2018.
Ludwig Wicki will conduct the Münchner Symphoniker for the complete film with live orchestra. More concerts will be published soon.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Uuuu
Ale tego newsa to powinni podać 4 Maja w Światowy Dzień Gwiezdnych Wojen 
Ciekawe jak niektórzy będą reagować podczas koncertu, ale mam nadzieję, że nie tak: "Hej, to prawie tak jak The Force Awakens" albo "Ej, to sequel do Rogue One", albo "CGI-Peter Cushing wygląda w tym prawie jak żywy"
A wracając do topiku to patrząc jak wyszedł ostatnio Potter, czy rok temu Indy im więcej Johna Williamsa tym lepiej i jestem pozytywnie nastawiony.

Ciekawe jak niektórzy będą reagować podczas koncertu, ale mam nadzieję, że nie tak: "Hej, to prawie tak jak The Force Awakens" albo "Ej, to sequel do Rogue One", albo "CGI-Peter Cushing wygląda w tym prawie jak żywy"

A wracając do topiku to patrząc jak wyszedł ostatnio Potter, czy rok temu Indy im więcej Johna Williamsa tym lepiej i jestem pozytywnie nastawiony.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ta filharmonia w Hamburgu ruszyła z serią koncertów dużych nazwisk
- ten wspomniany koncert Powella (24.06.2018) na razie jest dopiero trzecim w kolejności - wcześniej będzie Elfman (30.09.2017) i David Arnold (25.03.2018). Wszystkie produkuje dyrektorka Hollywood In Vienna. Bilety już są w sprzedaży na eventimie niemieckim.
marzenia

marzenia

NO CD = NO SALE
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Trochę bezsensu fajny recital o 12 z fajną obsadą, a tym samym czasie gwiezdne wojny :\. Głupie pytanko na spotkania w ramach Master class może przyjsc każdy ? bo nie pamiętam jak było w sumie w tamtym roku.
nie wiem o co dokładnie Ci chodzi, ale "Master Class" to zamknięte warsztaty praktyczne dla młodych kompozytorów, robione albo na Akademii Muzycznej, albo w Alwerni lub Dworku Białoproądnickim - tak było do tej pory i tak jest też w tym roku. jeśli chodzi Ci o spotkania z kompozytorami, to one nazywają się Q&A i są otwarte za free.
NO CD = NO SALE
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
No chodziło mi właśnie o Master Class np z Ablem ale jeśli jest tak mówisz to szkoda bo fajne niektóre tematy są, a ja myślałem, że w tamtym roku Harry był w ramach MC. Ciekawe, czy zdążę w sobotę obczaić Q&A Abla i Howarda.
Master Class to nie są zamknięte warsztaty praktyczne, albo nie tylko!
Master Class w większości są otwartymi prelekcjami dla widzów, wolne od opłat i dla każdego, nawet jak ktoś się zdecyduje z ulicy.
Formuła Master Class już w ubiegłym roku, a może nawet wcześniej uległa pewnym zmianom.
Także śmiało możesz wbijać.
/potwierdzona informacja/
Master Class w większości są otwartymi prelekcjami dla widzów, wolne od opłat i dla każdego, nawet jak ktoś się zdecyduje z ulicy.
Formuła Master Class już w ubiegłym roku, a może nawet wcześniej uległa pewnym zmianom.
Także śmiało możesz wbijać.
/potwierdzona informacja/
wszystkie spotkania z kompozytorami otwarte dla widzów nazywają się "Q&A".. żonglują nazwami i przez to jest zamieszanie. wiadomo że na upartego wszędzie wejdziesz, tylko po co..
NO CD = NO SALE