Hans Zimmer
- Wojteł
- John Williams
Re: Hans Zimmer
Nie, słuchasz kiczowatej do bólu laski, która dobrą symfonikę przerabia na plastykowe, popowe gówienka 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiele twarzy Hansa Zimmera:

I już nawet ciekawe przeróbki się pojawiają:

I już nawet ciekawe przeróbki się pojawiają:

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
o, moje dzieło...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bardzo lubię to dzieło, aż sobie je na Facebooku zapodałem. Mam Ciebie oznaczyć, że to Twoje dzieło?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jak chcesz, i tak kasy z tego nie będzie 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może jakimś cudem kiedyś Hans to zobaczy, spodoba mu się i Ci zapłaciKoper pisze:Jak chcesz, i tak kasy z tego nie będzie

A na razie Twoje dzieło wywołuje u mnie radość, ale też i smutek na myśl o remake'u czy jak to tam nazwać "Króla Lwa". Ponoć chcą jak w Księdze Dżungli wykorzystać stare piosenki Eltona Johna. Oby jednak Hans Zimmer nie dał się wrobić i w pisanie muzykę. Sam się dziwię, że Alan Menken wraca do filmowej Pięknej i Bestii.

Niestety podobnie jak ja, Hans Zimmer nie potrafi byś asertywny, ale mam nadzieję, że tym razem będzie. Albo przynajmniej od razu z góry skoro Favraeu to i będzie Debney.
Hans skomponuje do animacji Dreamworks "The Boss Baby", premiera 31 marca. Już widzę, jak Zimmer robi ten cały score 

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Praca Zimmera w tego typu dziełach zapewne ogranicza się do dwóch etapów:
1. Podpisanie kontraktu.
2. Zrobienie przelewów wszystkim pomagierom, którzy za niego zrobili ten score.
1. Podpisanie kontraktu.
2. Zrobienie przelewów wszystkim pomagierom, którzy za niego zrobili ten score.

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Czyżby znowu Balfe? Jeśli będzie na poziomie Pandy 3 to będzie lepiej, niż ostatnio u ZimmeraMystery pisze:Hans skomponuje do animacji Dreamworks "The Boss Baby", premiera 31 marca. Już widzę, jak Zimmer robi ten cały score

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Dunkierke by robił na wyłączność a nie jakieś bzdury
To już kolejny film który wchodzi w terminarz prac nad Nolanem...

#FUCKVINYL
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Ten angaż do "The Boss Baby" był w sumie logiczny. Reżyseruje to Tom McGrath, a Hans pisał muzykę do praktycznie wszystkich reżyserowanych przez niego produkcji. Można powiedzieć, że to taka niezobowiązująca robota dla kolegi. Pytanie powstaje tylko jedno, jak wiele muzyki dodatkowej zrobi Balfe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Wojtek Ale skąd aż taka reakcja, jakbyś nagle na wulkanicznej planecie uświadomił sobie, że Hans Zimmer przeszedł na Ciemna Stronę Mocy?
Przecież to nie pierwszy raz, kiedy zabiera się za taką animację, a zresztą może nie wygląda ona wcale tak źle...

...yyy... No OK, to wygląda źle. Ale dla tego reżyser Hans już nie raz komponował i pewnie będzie tak jak zawsze. Skomponuje jakiś jeden fajny temat, resztą zajmie się wesoła gromada z RCP, powciska się parę hiciorów do muzyki źródłowej, zgarnie czek, zapali cygaro banknotem studolarowym i po sprawie.
I nie ma co się obawiać na Dunkierkę ma dalej sporo czasu i miejsca. Na razie z tą animacją to dopiero ma drugi projekt na następny rok. Plus na przełomie ma jeszcze ten afroamerykański film.
Hans Zimmer to nie Alexandre Desplat, aby brać 10 filmów na rok, z czego potem 9 wychodzi "meh".

...yyy... No OK, to wygląda źle. Ale dla tego reżyser Hans już nie raz komponował i pewnie będzie tak jak zawsze. Skomponuje jakiś jeden fajny temat, resztą zajmie się wesoła gromada z RCP, powciska się parę hiciorów do muzyki źródłowej, zgarnie czek, zapali cygaro banknotem studolarowym i po sprawie.
I nie ma co się obawiać na Dunkierkę ma dalej sporo czasu i miejsca. Na razie z tą animacją to dopiero ma drugi projekt na następny rok. Plus na przełomie ma jeszcze ten afroamerykański film.
Hans Zimmer to nie Alexandre Desplat, aby brać 10 filmów na rok, z czego potem 9 wychodzi "meh".