szczerze? nie łudzę się.. FMF koncertów monograficznych jak widać już nie robi, niestety, Tauron Arenę trzeba czymś zapełnić więc idzie masówka, Arnold na własne życzenie jest na emeryturze, więc cięzko mi sobie wyobrazić żeby nagle jemu mieli zrobić taki monograficzny koncert? no bo czemu jemu? mieli okazję go zaprosić na koncert Bonda jak robili BEst Of, to nawet nie podjęli tematu.. Prędzej Desplatowi zrobią monograficzny koncert, który na coś musi nagrode kilara wydać, a przecież nie nagra u nas muzyki do Star Wars czy innego hitu kinowego za ten czek, więc druga opcją jest koncert jego muzyki kiedyś tam. solowej płyty jak Goldenthal raczej też nie nagra, bo on się chyba w takie rzeczy nie zacznie bawić w najbliższym czasie, bo za młody i ma za duże wzięcie
szkoda bo taki koncert Arnolda, z taką setlistą, to była by bomba dla fanów filmówki. Te 10-15 minutowe suity z Stargate i ID4 po prostu masakrują. ja bym się pokroił za jego koncert w kraju. bardzo chciałem jechać do Pragi, ale u mnie sprawy zawodowe wyglądają niestety tak, że jedyne wolne jakie dostaje w roku to na FMF, wielkanoc i boże narodzenie..
ja licze na to żę FMF będzie dalej, Kaczory go nie ukrócą po zmianie po 4 kadencji Majchrowskiego, i jak wszystkie masówki już zrobią w Tauronie, to wrócą do monograficznych koncertów, ale robionych w ICE, np 1 taki w danym roku w ciągu ferstiwalu..