Jeszcze mógłby wpaść w czwartek na koncert Aleksandra D., żeby wysłuchać "A Letter to Mr. Desplat"
FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
-
hp_gof
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Mówię o dyrygowaniu Ghost Writera, Rzezi i Wenus na koncercie Polańskiego. Podejrzewam, że w sobotę na animacjach to już go nie będzie 
Jeszcze mógłby wpaść w czwartek na koncert Aleksandra D., żeby wysłuchać "A Letter to Mr. Desplat"
NO CD = NO SALE
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
No i w WarszawieAdam pisze:![]()
Legrand w listopadzie w Krakowie. Ceny kosmos, droższe niż Zimmer, ale do tego czasu sie uzbiera
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Obecność obowiązkowa!!
-
hp_gof
Na Transatlantyku będzie Roque Baños i (podobnie jak w Krakowie) Heitor Pereira 
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Jeszcze nie ogłosili całego programu
Czekaj dalej
Przypominam, że to jest festiwal filmowy, a nie muzyki filmowej.
-
hp_gof
Adaś, szczegółów nie ma, no ale widocznie dziennikarze się dopytali i nie musisz się martwić o koncert
A gości będą jeszcze ogłaszać. Kompozytorów też ma być więcej. Ciekawe czy chcą zapełnić całą Atlas Arenę, czy wydzielą fragment.
http://www.dzienniklodzki.pl/kultura/mu ... ,10010122/Muzyka Johna Debneya z filmu „Pasja” Mela Gibsona, wykonana na żywo w Atlas Arenie, ma być jedną z atrakcji Transatlantyk Festival.
tam jest pytajnik
nie ma to jak równy miesiąc do wydarzenia a zero newsów, zero bukowania biletów.. Kaczmarek Marzyciel myśli że w 2 tygodnie sprzeda 15 tys biletów? życzę mu powodzenia, ale Transatlantyk podupadał systematycznie a najlepiej mogą się o tym wypowiedzieć osoby które przy nim pracowały... i już tego nie robią. czy przeprowadzka coś tu zmieni? się okaże. dla mnie zawsze ten festiwal był czymś co mnie kompletnie nie interesowało, bo nie stawiał prawie w ogóle na filmówkę. A z pamiętnego koncertu Star Trekowego do dziś się wszyscy śmieją w kuluarach w branży, że gimnazjaliści to grali.. Pasja Debneya w takim miejscu to tak na prawdę byłby pierwszy poważny koncert w historii tego festiwalu, stąd się zainteresowałem, tylko dlatego, i tylko tym.
nie ma to jak równy miesiąc do wydarzenia a zero newsów, zero bukowania biletów.. Kaczmarek Marzyciel myśli że w 2 tygodnie sprzeda 15 tys biletów? życzę mu powodzenia, ale Transatlantyk podupadał systematycznie a najlepiej mogą się o tym wypowiedzieć osoby które przy nim pracowały... i już tego nie robią. czy przeprowadzka coś tu zmieni? się okaże. dla mnie zawsze ten festiwal był czymś co mnie kompletnie nie interesowało, bo nie stawiał prawie w ogóle na filmówkę. A z pamiętnego koncertu Star Trekowego do dziś się wszyscy śmieją w kuluarach w branży, że gimnazjaliści to grali.. Pasja Debneya w takim miejscu to tak na prawdę byłby pierwszy poważny koncert w historii tego festiwalu, stąd się zainteresowałem, tylko dlatego, i tylko tym.
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Ja akurat nie lubię koncertów symfonicznych na dużych arenach, ale już na ten temat mówiłem. Możliwe, że koncert nie odbędzie się na całości Areny, tylko zostanie wydzielony jej fragment (miasto ostatnio dokupiło sprzęt, żeby wykorzystywać AA do mniejszych wydarzeń). Biorąc pod uwagę też to, że Transatlantyk umówił się z miastem, że większość wydarzeń będzie bezpłatna, niewykluczone też, że bilety na koncert będą albo darmowe albo bardzo tanie. Aczkolwiek trochę szkoda, że jeszcze tego koncertu nie ogłosili, chociaż tak naprawdę wiadomo o nim od roku. W każdym razie zobaczymy, będziemy oceniać po.
PS. Coś jest ewidentnie nie tak - albo koncert będzie w innym miejscu niż AA, albo w innym terminie niż napisał na swojej stronie Debney, bo 24-26 czerwca w AA są rozgrywki Ligi Światowej
http://www.atlasarena.pl/index.php?mact ... turnid=224
PS2. Na stronie DŁ dodali jedno słowo: "wykonana na żywo prawdopodobnie w Atlas Arenie"
PS. Coś jest ewidentnie nie tak - albo koncert będzie w innym miejscu niż AA, albo w innym terminie niż napisał na swojej stronie Debney, bo 24-26 czerwca w AA są rozgrywki Ligi Światowej
http://www.atlasarena.pl/index.php?mact ... turnid=224
PS2. Na stronie DŁ dodali jedno słowo: "wykonana na żywo prawdopodobnie w Atlas Arenie"
- galljaronim
- John Powell
Czy jest ktoś, kto wybiera się w piątek na spotkanie z Desplatem, a chce zarobić?[emoji4] Nie będę mógł być, a chętnie bym widział jego autograf na jakiejś okładce, oczywiście jego płyty. A jeśli będzie z moim imieniem "jarek" to już w ogóle będę wniebowzięty[emoji4]
A spotkanie z Desplatem nie jest we czwartekgalljaronim pisze:Czy jest ktoś, kto wybiera się w piątek na spotkanie z Desplatem, a chce zarobić?[emoji4] Nie będę mógł być, a chętnie bym widział jego autograf na jakiejś okładce, oczywiście jego płyty. A jeśli będzie z moim imieniem "jarek" to już w ogóle będę wniebowzięty[emoji4]

- bartex9
- Spec od additional music
Czwartek o 17:00. Pełna rozpiska:
http://fmf.fm/aktualnosci/mistrzowskie- ... pozytorami
http://fmf.fm/aktualnosci/mistrzowskie- ... pozytorami
- galljaronim
- John Powell
Re: RE: Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Ok. Źle popatrzyłem. Ale i tak nie dam rady być, więc jakby ktoś się zaoferował, to ja będę w sobotę na Harrym. Płacę gotówką[emoji3]Cisek pisze:A spotkanie z Desplatem nie jest we czwartekgalljaronim pisze:Czy jest ktoś, kto wybiera się w piątek na spotkanie z Desplatem, a chce zarobić?[emoji4] Nie będę mógł być, a chętnie bym widział jego autograf na jakiejś okładce, oczywiście jego płyty. A jeśli będzie z moim imieniem "jarek" to już w ogóle będę wniebowzięty[emoji4]?
-
hp_gof
Coś w tym stylu?galljaronim pisze: Nie będę mógł być, a chętnie bym widział jego autograf na jakiejś okładce, oczywiście jego płyty. A jeśli będzie z moim imieniem "jarek" to już w ogóle będę wniebowzięty[emoji4]