PS - nie wspomnę już jak średnio Baron wykonał 2 lata temu swój job na FMF, no ale może jakieś korepetycje brał przez te 2 lata i teraz będzie lepiej

Ta, ale Hans zwłaszcza ostatnio zamiast legend woli brać jakichś właśnie modnych obecnie raperów, gitarzystów i DJówAdam pisze:można żałować tylko, że Hans nie wziął do pomocy rzeczywiście jakiejś legendy gitary z naszego kraju
Przyjmij sobie własną definicję słowa "ostatnio". Jeśli przyjmiesz ostatnie 5 lat, to Marr odpada. Jeśli przyjmiesz ostatnie 10 lat, to dalej nie widzę problemu, bo masz jednego Marra, który jest legendą, jak długo się pokombinuje, to nie wiem, czy wciśnie się jeszcze kogoś (bo współpracy z JNH nie liczę - ewentualnie Tillman?) Cała reszta to właśnie taka wesoła hałastra jak Pharelly, Skillexy i inne modne gwiazdkiWawrzyniec pisze:A "ostatnio" to jaki przedział czasowy? Gdyż zarówno nie pasuje do niego Johnny Marr.
No patrz, a Baron już drugą współpracę z Hansem będzie miał zaraz na koncie. Czy to, że się załapał na pracę z taką sławą z automatu czyni go legendą?Wawrzyniec pisze:Plus ostrożnie z Pharrellem Williamsem, który w pierwszej linii jest producentem muzycznym i pracował z najlepszymi w branży.
Nie wiem, co to jest "choć pojechania". Może "chuć"? Hm, kto jak kto, ale na tym forum to na pewno nie ja takową przejawiam względem Zimmera :p Zostaje więc "chęć" i na to mogę odpowiedzieć tylko, że ja nie doceniam Twojego przewrażliwienia. Teraz jak się stwierdzi fakt lub nieprzychylną opinię wobec Zimmera to od razu się go jedzie? To szykuj się na więcej, bo zaraz podam np. taki fakt, że Hans łysiejeWawrzyniec pisze:Tak też doceniam choć pojechania po Zimmerze, ale niestety wykonanie dość słabe, stać cię na więcej.
No wiadomo że któryś z tych utalentowanych inaczej, wyznaczonych przez Hansa.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pete_HaycockWojtek pisze:...jak długo się pokombinuje, to nie wiem, czy wciśnie się jeszcze kogoś...
ciekawe, czy wpuszczą z doniczką, mam jedną zbędnąWawrzyniec pisze:Oj, Maciej Stuhr chyba po raz kolejny podpadł Wojtkowi, gdyż zamieścił taką fotkę na swoim fejsie![]()
W żadnym wypadku, nawet zapewnił mi kupę śmiechu dzięki komentarzowi o TSFHWawrzyniec pisze:Oj, Maciej Stuhr chyba po raz kolejny podpadł Wojtkowi, gdyż zamieścił taką fotkę na swoim fejsie