Wawrzyniec pisze:Ale przecież właśnie nie wygrał.
W kompozytorze wygrał przecież. Misja jak dla mnie powinna być i przed Tańczącym i BR ale rozumiem, że prezentacja albumowa trochę psuje wrażenia. Mógłbym jeszcze ponarzekać na nadmiar Williamsów w dyszce (zwłaszcza chyba ROtJ które nie jest aż tak dobrym scorem, nawet mimo kilku genialnych momentów, ale magia Star Warsów robi swoje;) ) i że Clannad czy Young się nie załapał do 30-stki (a co tam w dole robi kolejny Williams, litości

) ale nie ma co, bo w sumie mamy tu przegląd tego, jak znakomita muzycznie była to dekada (wbrew jakimś dziwnym urojeniom Pawła

) i porównajcie to teraz z współczesnością, gdy się ekscytujemy jak komuś się uda czwórkowy score popełnić albo jakiś Dżanki napisze pracę, gdzie jeden utwór mu się nawet uda... no i kurde, znowu narzekam.
ravaell pisze:Kolejną edycję mam zamiar zorganizować szybciej, niż pozostałe dwie, więc bądźcie przygotowani
No, aż się nie mogę doczekać, zwłaszcza że lata 70. to dość różne style w różnych filmach były, inne w kinie amerykańskim, inne w Europie, mogą się te listy różnić dość znacząco, no i chyba wreszcie tyle Williamsów nie będzie, choć ze 3-4 minimum się spodziewam.

I czekam na to jakie Paweł problemy wynajdzie odnośnie tej dekady.