Powoli środowisko pokazuje swoje prawdziwe oblicze..ewelina pisze:I pamiętam,ze wtedy mnie to bardzo zainteresowało,bo jednak to troche dziwne.Dlaczego nie było notek o tych paniach drogi redaktorze?:>

Powoli środowisko pokazuje swoje prawdziwe oblicze..ewelina pisze:I pamiętam,ze wtedy mnie to bardzo zainteresowało,bo jednak to troche dziwne.Dlaczego nie było notek o tych paniach drogi redaktorze?:>
Heh... ten artykuł powstał jakieś 5 lat temu, pierwotnie dla film.org.pl. Trochę go potem zredagowałem i wrzuciłem na MuzykaFilmowa.pl... Czemu nie ma biografii kobiet? Tych biografii to mi i tak mamy niewiele. Ostatnia była dodana ze dwa lata temu. Zwyczajnie nikomu z nas nie chce się tego robićewelina pisze:Mam pytanie do Łukasza-jakiś czas temu czytałam artykuł o kobietach w muzyce filmowej na stronie www.muzykafilmowa.pl. Ale wśród biografii nie ma żeńskich nazwisk,mimo ze opisane były panie które dostały nagrody za tworzoną muzykę.I pamiętam,ze wtedy mnie to bardzo zainteresowało,bo jednak to troche dziwne.Dlaczego nie było notek o tych paniach drogi redaktorze?:>
Już bez Uwe Bolla, ale za to z pomagierem i Jessica de Rooij dalej komponuje, ale głównie na niemieckim rynku.Wawrzyniec pisze: ↑sob sty 16, 2010 00:26 amI tak w sumie mało tych kompozytorek znam. Jest jeszcze Jessica de Rooij, ale fakt, że tworzy wyłącznie dla Uwe Bolla na razie za wielkiej
kariery jej nie gwarantuje.