Jak rzyć, panie premierze?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Jak rzyć, panie premierze?
Lepszy był ten, że porwali kota. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pod nieobecność Templara, który szuka setki uniewinnień Kamińskiego widzę Wojtas wziął się za kolportowanie prorządowej grafiki. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Ktoś musi robić przeciwwagę forumowym lemingom 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Do niezależnych mediów się zgłoś. Mają wakaty po tym jak niezależni dziennikarze poszli do niezależnego rządu. 
Swoją drogą myślisz, że kogoś tu obchodzą polityczne trupy z PO czy SLD?
8 lat Platformersy straszyli ludzi PO, to teraz PiSowcy zamierzają straszyć powrotem Platformy? 

Swoją drogą myślisz, że kogoś tu obchodzą polityczne trupy z PO czy SLD?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No co Ty, przecież to Żydokomuniści na usługach Niemców. 

- Wojteł
- John Williams
Tak? A ja myślałem, że wzory obiektywnego i rzetelnego dziennikarstwa 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nie kojarzę takich.
Wojtek pisze:Ktoś musi robić przeciwwagę forumowym lemingom

- Wojteł
- John Williams
Koper pisze:Swoją drogą myślisz, że kogoś tu obchodzą polityczne trupy z PO czy SLD?8 lat Platformersy straszyli ludzi PO, to teraz PiSowcy zamierzają straszyć powrotem Platformy?
Lol? Kto tu kogo straszy? Zresztą nie chce mi się z Tobą dyskutować od czasu rozmowy o śledztwie w smoleńsku, bo miałem wrażenie, że Rosjanie mogliby gówno w tych trumnach odezwać i też byś powiedział, że takie rzeczy się zdarzają i nie widzisz problemu
W sumie punkt czwarty zawiera w sobie pozostałe, bo większość oburzenia m.in. na słowa o ludziach gorszego sortu, świadczy albo o niezrozumieniu wypowiedzi, albo o niezadaniu sobie trudu przeczytania całości tekstu, albo faktycznie do utożsamiania się z ludźmi, do których pił Kaczyński, no ale spokoAlthazan pisze:Wojtek pisze:Ktoś musi robić przeciwwagę forumowym lemingom

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A nie dlatego, że nie masz żadnych merytorycznych argumentów przeciw ustaleniom polskiej komisji rządowej ds. wypadków lotniczych w sprawie Smoleńska? I tego że skoro nie było żadnego zamachu to nie ma co drążyć sprawy? I dlatego, że miesięcznice z asystą wojskową to szczyt żenady i wykorzystywanie uprawnień do realizacji partyjnych interesów?Wojtek pisze:Zresztą nie chce mi się z Tobą dyskutować od czasu rozmowy o śledztwie w smoleńsku, bo miałem wrażenie, że Rosjanie mogliby gówno w tych trumnach odezwać i też byś powiedział, że takie rzeczy się zdarzają i nie widzisz problemu
Tzn. do kogo?Wojtek pisze:o niezadaniu sobie trudu przeczytania całości tekstu, albo faktycznie do utożsamiania się z ludźmi, do których pił Kaczyński

Wojtas, Ciebie jakby Jaro opluł to byś pieprzył na forum, ze deszcz pada?

- Wojteł
- John Williams
Ja merytoryczne argumenty, większość z nich zignorowałeś albo zbagatelizowałeś. Przeczytaj je sobie jeszcze raz, albo choćby przeczytaj to, co napisał Paweł, bo mimo, że on nie popiera PiSu jest w stanie przyznać, że całe śledztwo to niezły burdel. No ale tak jak mówię, dla Ciebie co by się nie działo, to nie ma o czym mówić. Parafrazując Twoje najniższe zdanie: Rosja i PO plują Ci w twarz, a Ty mówisz, że deszcz pada, albo że po prostu zgryz mają nieszczelny i to się zdarza. Nie wiem w ogóle po co z Tobą dyskutować, skoro merytoryczne argumenty zwyczajnie zlewasz i potem twierdzisz, że takich Ci nie dostarczono.Koper pisze:A nie dlatego, że nie masz żadnych merytorycznych argumentów przeciw ustaleniom polskiej komisji rządowej ds. wypadków lotniczych w sprawie Smoleńska?Wojtek pisze:Zresztą nie chce mi się z Tobą dyskutować od czasu rozmowy o śledztwie w smoleńsku, bo miałem wrażenie, że Rosjanie mogliby gówno w tych trumnach odezwać i też byś powiedział, że takie rzeczy się zdarzają i nie widzisz problemu
To, że nie było zamachu, nie znaczy, że nie doszło do zaniedbań, które można zmieść pod dywan.Koper pisze:I tego że skoro nie było żadnego zamachu to nie ma co drążyć sprawy?
Nigdy nie pisałem, że popieram te miesięcznice.Koper pisze:I dlatego, że miesięcznice z asystą wojskową to szczyt żenady i wykorzystywanie uprawnień do realizacji partyjnych interesów?
Tak ciężko Ci Kopereczku włączyć google i przeczytać coś więcej poza wyborczą albo TVNem? Serio? podać Ci wszystko na tacy? Jak zadasz sobie tyle trudu, żeby znaleźć całość wypowiedzi na necie, albo obejrzeć stosowne video na YT, to może zrozumiesz, że odnoszenie słów Kaczyńskiego do całej opozycji, jest delikatnie mówiąc hiperbolą i manipulacją.Koper pisze:Tzn. do kogo?Wojtek pisze:o niezadaniu sobie trudu przeczytania całości tekstu, albo faktycznie do utożsamiania się z ludźmi, do których pił Kaczyński![]()
Ja już mówiłem, że nie z każdą decyzją PiSu się zgadzam. Myślałem, że Twoja wiedza o świecie opiera się na danych podstawionych pod nos przez TVN, wyborczą i inne obiektywne media, ale teraz widzę, że taki filtr masz wbudowany i czytasz piąte przez dziesiąteKoper pisze:Wojtas, Ciebie jakby Jaro opluł to byś pieprzył na forum, ze deszcz pada?