Jak rzyć, panie premierze?
Re: Jak rzyć, panie premierze?
W moim odczuciu - jedna drugiej warta.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Podtrzymuję. Kluczowe jest sformułowanie "przy Szydło".Szczypior pisze:Haha, a jeszcze niedawno Koper pisał, że Kopacz przy Szydło to tytan intelektu. No chyba nie.

Bo normalnie to taki z niej tytan intelektu jak ze Streitenfelda tytan muzyki filmowej.

Na kogoś spoza PO/PiS/PSL/SLD i ichnich odpadów.Szczypior pisze:A tak w ogóle to na kogo głosujecie?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Koper na KURWINa głosujeKoper pisze:
Na kogoś spoza PO/PiS/PSL/SLD i ichnich odpadów.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
nie, dziękuję, to już chyba lepszy głos nieważny 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Przecież Koper jest "lewakiem", więc pozostaje Razem
No chyba, że woli banksterkę (czekam na pozew od Ryśka...) 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Lewica albo Razem, ale Zjednoczona się dostanie do Sejmu. Za to (co prawda w Radomiu) z Razem startuje koleżanka ze studiów...
Nie wszczynaj wojny lewacko-prawackiej na forum
Oj, chyba nie znasz genezy powstawania Razem. Tam może i są odpady z Zielonych itd., ale na pewno nie z mainstreamowych partii
To są zwykli ludzie. Nowoczesna ma trochę POwców, ale z drugiego, trzeciego szeregu i to często z samorządu - i to też w niewielkiej ilości, przynajmniej u mnie w okręgu. I jak przejrzałem listę, to naprawdę rozsądni ludzie. Generalnie w tych wyborach czuję, że mam wybór - 3-4 partie, na które byłbym w stanie zagłosować i na każdej z list osoby, które warto by było poprzeć
Ale głos mam jeden 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Koper pisze:Pis to jednak jak Rosja: stan umysłu![]()
- Halo, Pan Zelnik? Tu Janusz z Kancelarii Prezydenta - mówią dziennikarze Rock Radia. - Którego antysystemowego artystę moglibyśmy wysłać na wcześniejszą emeryturę? - dopytują i precyzują: za nieprawomyślność i krytykowanie prezydenta Andrzeja Dudy.
Jerzy Zelnik się namyśla, w końcu odpowiada:
- Nie wiem, może Olek Łukaszewicz, prezes ZASP-u [Związku Artystów Scen Polskich - red.] - odpowiada.
- I on coś na Dudę opowiadał? - dopytywał dziennikarz.
- A nie, przepraszam, on już pobiera [emeryturę - red.], on ma już 69 [lat - red.] - mówi Zelnik i dodaje: - A może ten, Artur Barciś.
- On krytykował prezydenta? - upewniał się dziennikarz.
- Tak, on raczej za Komorowskim.
- No to już, na czarną listę. Zaczniemy od Barcisia - mówi dziennikarz.
Potem Zelnik żegna się serdecznie: - No, fajnie, z Bogiem.
Jerzy Zelnik odpowiedział na to nagranie oburzeniem, na swoim Twitterze: "W przekonaniu, że rozmawiam z kancelaria Prezydenta, zgodziłem się zebrać opinie artystów na temat wieku emerytalnego. Reszta to prowokacja!" - napisał aktor. Dodał, że to "ubecka prowokacja", a pytania zostały dograne już po rozmowie z nim.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Mniej więcej się zgadzam. Odpady to są w ZLEWie, czy jak im tam (Zieloni chyba też się pod to podpięli i któreś ze związków zawodowych), w Nowoczesnej owszem, można znaleźć rozsądnych ludzi, w sumie na upartego w PO, PiS i ZLEWie też pojedynczy się znajdą, ale tam najlepsze miejsca dostają wybrane przez zarząd krajowy dupowłazy prezesostwa, a ilość oszołomów, krętaczy oraz oderwanych od rzeczywistości "wiecznych posłów" jest zbyt duża bym zaryzykował głosowanie na to. PSL to wiadomo. Oni dbają o ludzi, szkoda że tylko swoich.hp_gof pisze:Nie wszczynaj wojny lewacko-prawackiej na forumOj, chyba nie znasz genezy powstawania Razem. Tam może i są odpady z Zielonych itd., ale na pewno nie z mainstreamowych partii
To są zwykli ludzie. Nowoczesna ma trochę POwców, ale z drugiego, trzeciego szeregu i to często z samorządu - i to też w niewielkiej ilości, przynajmniej u mnie w okręgu. I jak przejrzałem listę, to naprawdę rozsądni ludzie. Generalnie w tych wyborach czuję, że mam wybór - 3-4 partie, na które byłbym w stanie zagłosować i na każdej z list osoby, które warto by było poprzeć
Ale głos mam jeden

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Znając jego to pewnie rozwaliłby Ci doniczki.Koper pisze:Kukiz ma w nazwie przybliżone IQ i jest człowiekiem, któremu kwiatków bym nie powierzył do podlewania.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Uprawa w doniczkach to jakiś system, a on to antysystemowiec w końcu. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a ktoś kojarzy jakie jest stanowisko bankierów... tfu, nowoczesnej.pl na temat TTIP ?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Widziałem 5 minut. Kopacz wygadywała farmazony uciekając od odpowiedzi na pytania, a Beatka "Szanowni państwo" Szydło w ogóle nie przejmowała się pytaniami tylko bredziła wyuczone proklamacje. Zakładam że reszta wyglądała równie żenująco.