Alexandre Desplat
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Alexandre Desplat
Po prostu to co jest poprawne polityczne na zachodzie, jest niepoprawne politycznie w Polsce i na odwrót. A więc gdyby np. powstał na o prześladowanych gejach, to w Polsce powstanie film, o dzielnych uczestnikach parad z 11 listopada i miesięcznic smoleńskich, którzy są prześladowani przez gejów i lesbijki. A i musi się jeszcze znaleźć jakiś dobrotliwy ksiądz w roli drugoplanowej. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Mimo wszystko, już wolałbym tę drugą opcję.Wawrzyniec pisze: A więc gdyby np. powstał na o prześladowanych gejach, to w Polsce powstanie film, o dzielnych uczestnikach parad z 11 listopada i miesięcznic smoleńskich, którzy są prześladowani przez gejów i lesbijki.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Jakby nakręcił go np. Tarantino, to i ja bym z chęcią obejrzałKaonashi pisze:Mimo wszystko, już wolałbym tę drugą opcję.

No Fronda na przykład w tej chwili robi reklamę "Płynącym wieżowcom", które będą jutro na TVP2 wieczorem/w nocy

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Aha, czyli znowu przesunęli premierę, gdyż chcieli na teraz na wybory. Widać, że za mało kasy ze SKOKów.hp_gof pisze:Poza tym w przyszłym roku będzie premiera Smoleńska, powiem szczerze, że sam jestem ciekaw, co z tego filmu wyjdzie

"Widzimy las katyński i polskich oficerów zamordowanych tam w czasie II wojny światowej. Z mgły wyjawia się Lech Kaczyński z małżonką, a za nimi reszta załogi samolotu. Polscy oficerowie salutują prezydentowi, a on im odpowiada".
Ponoć w tle ma być jeszcze jakaś patosowa wojskowa trąbka.
Ale przykro mi hp_gof, gdyż na ten film Desplat się nie załapie, gdyż robi go (co za zaskoczenie) Lorenc.

Ostro.Wawrzyniec pisze: "Widzimy las katyński i polskich oficerów zamordowanych tam w czasie II wojny światowej. Z mgły wyjawia się Lech Kaczyński z małżonką, a za nimi reszta załogi samolotu. Polscy oficerowie salutują prezydentowi, a on im odpowiada".

No właśnie jestem ciekaw, jak ostatecznie ta scena na ekranie wypadnie
Aczkolwiek przyznam szczerze, że nieźle Dałkowską ucharakteryzowali. Chociaż dziwię się, że nie bojkotują jej ze względu na jej rolę w filmie Ciało Szumowskiej ekhm
Kto oglądał, ten wie, o co chodzi
http://i.wp.pl/a/f/film/033/86/34/0423486.jpg A Lorenca chętnie sobie posłucham, lubię rzewne melodyjki
Ciekawe czy Adam będzie współprodukował album 

Nie zdziwię się, jak walnie "Różyczką", z wiadomych względów, lub skomponuje coś w tym stylu. 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Eee... znaczy co, chciałbyś żeby tę panią co się przykuwała do krzyża jakiś Biedroń szykanował, czy chciałbyś o tym film obejrzeć?Kaonashi pisze:Mimo wszystko, już wolałbym tę drugą opcję.Wawrzyniec pisze: A więc gdyby np. powstał na o prześladowanych gejach, to w Polsce powstanie film, o dzielnych uczestnikach parad z 11 listopada i miesięcznic smoleńskich, którzy są prześladowani przez gejów i lesbijki.

To jakieś ghost story będzie znaczy?Kaonashi pisze:Ostro.Wawrzyniec pisze: "Widzimy las katyński i polskich oficerów zamordowanych tam w czasie II wojny światowej. Z mgły wyjawia się Lech Kaczyński z małżonką, a za nimi reszta załogi samolotu. Polscy oficerowie salutują prezydentowi, a on im odpowiada".
a czemu on ma łapy jak ogr?hp_gof pisze:No właśnie jestem ciekaw, jak ostatecznie ta scena na ekranie wypadnieAczkolwiek przyznam szczerze, że nieźle Dałkowską ucharakteryzowali. Chociaż dziwię się, że nie bojkotują jej ze względu na jej rolę w filmie Ciało Szumowskiej ekhm
Kto oglądał, ten wie, o co chodzi
http://i.wp.pl/a/f/film/033/86/34/0423486.jpg
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Nic takiego nie powiedziałem, że chciałbym takie coś obejrzeć, czytajże.Koper pisze:Eee... znaczy co, chciałbyś żeby tę panią co się przykuwała do krzyża jakiś Biedroń szykanował, czy chciałbyś o tym film obejrzeć?Kaonashi pisze:Mimo wszystko, już wolałbym tę drugą opcję.Wawrzyniec pisze: A więc gdyby np. powstał na o prześladowanych gejach, to w Polsce powstanie film, o dzielnych uczestnikach parad z 11 listopada i miesięcznic smoleńskich, którzy są prześladowani przez gejów i lesbijki.![]()

Oczywiście to hiperbola, ale to Wawrzek ją zaczął.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
a ja tam bym jednak wolał np. film o lesbijkach. Może chociaż cycki by były. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Wiem, że się tutaj robi cholerny burdel i offtop, ale co tam.
Aczkolwiek rudą nie wszyscy lubią
Czy cycki będą - się okaże, premiera dopiero przed nami
Muzykę robi... oh, wait...
Hans Zimmer?!
LOL! Nawet nie odnotowałem
Kolejny kompozytor-lewak do kolekcji 
Mówisz, masz: https://www.youtube.com/watch?v=K3lzy6kwMEg Historia dwóch lesbijek, jedna aktorka nawet jest w realnym życiu (Ellen Page)Koper pisze:a ja tam bym jednak wolał np. film o lesbijkach. Może chociaż cycki by były.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O, rany, znowu jakiś amerykański poprawny politycznie film? Jedna brzydka, druga jak chłopak ,a seks będą pewnie pod kocykiem i przy zgaszonym świetle uprawiać, w dodatku poza kadrem. Come on. Już byś lepiej z jakimś Życiem Adeli wyjechał. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Spoko, najwyżej pomagierzy zrobią. Przy czym brutalna prawda jest taka, że jeżeli chodzi o związki lesbijskie, to raczej częściej wyglądają one tak jak w tym filmie z Moore i Page, niż aby to były dwie super seksowne francuskie laski.
Zresztą tutaj macie, jakby wyglądał Brokeback Mountain w wersji lesbijskiej:
https://www.youtube.com/watch?v=DAQ8J7vDy4E

Zresztą tutaj macie, jakby wyglądał Brokeback Mountain w wersji lesbijskiej:
https://www.youtube.com/watch?v=DAQ8J7vDy4E