Theory of Everything
NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE
Brawo 
-
Templar
Nikt nic nie ogląda na smartfonach, sprawdź lepiej swojego neta, a jak korzystasz z WiFi to przerzuć się na kabel, bo pewnie masz tylko router 2,4 GHz i wtedy to nie dziwne że Ci tnie.Mefisto pisze:jak na smartfonach oglądacie, to pewnie nie
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z piosenką to lipa chyba (nie wiem nie słuchałem
) ale co to w ogóle za nominowani, szkoda, że nie Lana 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No właśnie, mając takich "konkurentów" to przecież Lana powinno to spokojnie wygrać.
Plus strasznie buraczane towarzystwo. Najciszej bili brawo przy Zimmerze.
Plus strasznie buraczane towarzystwo. Najciszej bili brawo przy Zimmerze.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
Jakieś 30 osób, które znam korzysta teraz z tego streamu i ani na sekundę nikomu nic się nie zacięło tylko Tobie, także już nie pitol. Powiedz mi tylko czy korzystasz z WiFi i czy z 2,4 GHz, bo jak ktoś narzeka na zacinanie się porządnego streamu, to zazwyczaj to jest problemem. Tyle zakłóceń jest na tym paśnie, że ja już dawno zainwestowałem w router z 802.11ac i wymieniłem karty sieciowe w każdym kompieMefisto pisze:mój net jest w porządku - jakoś inne strony się nie tną
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
no proszę, zupełnie przypadkowa nominacja i sukces, jutro już nikt nie będzie o tym pamiętałTemplar pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Theory of Everything
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Mefisto
To Ci powinno dać coś do zrozumieniaWawrzyniec pisze:Najciszej bili brawo przy Zimmerze.
-
Mefisto
stary, co Ty pierdolisz - mam 100 mega na kablu i tylko ta jebana strona robi problemyTemplar pisze:Jakieś 30 osób, które znam korzysta teraz z tego streamu i ani na sekundę nikomu nic się nie zacięło tylko Tobie, także już nie pitol. Powiedz mi tylko czy korzystasz z WiFi i czy z 2,4 GHz, bo jak ktoś narzeka na zacinanie się porządnego streamu
-
Templar
Jak dla mnie lipa z tą muzyką, ogólnie póki co to tylko cieszą mnie statuetki dla Fargo i dla Thorntona.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie, to im powinno dać coś do zrozumienia. A Storm is coming...Mefisto pisze:To Ci powinno dać coś do zrozumieniaWawrzyniec pisze:Najciszej bili brawo przy Zimmerze.
P.S. OK Glob dla Adams to akurat dobra rzecz.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
Templar
I tylko Tobie, tyle w temacieMefisto pisze:tylko ta jebana strona