NAGRODY BRANŻOWE
Re: NAGRODY BRANŻOWE
Przed 2:00 (czyli jak się zacznie gala) postaram się wam znaleźć coś lepszego, bo to dopiero chwilę przed pojawia się wysyp streamingów 

Ja planuję wstać koło 3 - nie chce mi się oglądać całości. Jak o 3 okaże się, że są wyniki filmu zagranicznego i scoru, to idę spać, jak coś jeszcze będzie do obejrzenia, to pooglądam 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Na razie mam tego panoramicznego streama z czerwonego dywanu. Jakość nie poraża, ale przynajmniej coś widać.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Znalazłem coś porządnego, póki co działa dobrze:
http://www.ustvnow.com/
zakładacie darmowe konto (wybieracie ten bezpłatny plan), rejestracja za pomocą maila (jak jesteście zalogowani na Facebooku w swojej przeglądarce to otwórzcie w oknie prywatnym/incognito, bo będzie zmuszać do rejestracji via Facebook), możecie podać zmyślonego maila, bo nie trzeba potwierdzać adresu do oglądania. Jakieś zmyślone dane, zaznaczcie że jesteście obywatelami amerykański i kraj oglądania - USA i potem tylko "Watch now", a z listy programów wybierzcie NBC.
A miałem trochę problem z załadowaniem strony, ale jak już odpaliłem u nich tego streama NBC to wszystko działa dobrze, także w razie czego odświeżajcie cały czas, pewnie streamy mają z innych serwerów.
http://www.ustvnow.com/
zakładacie darmowe konto (wybieracie ten bezpłatny plan), rejestracja za pomocą maila (jak jesteście zalogowani na Facebooku w swojej przeglądarce to otwórzcie w oknie prywatnym/incognito, bo będzie zmuszać do rejestracji via Facebook), możecie podać zmyślonego maila, bo nie trzeba potwierdzać adresu do oglądania. Jakieś zmyślone dane, zaznaczcie że jesteście obywatelami amerykański i kraj oglądania - USA i potem tylko "Watch now", a z listy programów wybierzcie NBC.
A miałem trochę problem z załadowaniem strony, ale jak już odpaliłem u nich tego streama NBC to wszystko działa dobrze, także w razie czego odświeżajcie cały czas, pewnie streamy mają z innych serwerów.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Widzę, że na stronie zainteresowanie do przeciwnych lat raczej słabe. Ale też prognozując wyniki to jeżeli chodzi o muzykę filmową, to szykuje nam się istna rzeź niewiniątek. Nie dziwię się, że niektórzy forumowicze wolą na to nie patrzeć.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
dude, worst link everTemplar pisze:Znalazłem coś porządnego, póki co działa dobrze
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
w życiu tego nie widziałem na oczy i to się raczej nie zmieni, ale ciekawe, że nie ma jakiegoś otwartego streamu na Tubie, tylko musicie kombinować, przecież to jakaś funkcja reklamowa dla całego industry jest jednak 

??Mefisto pisze:dude, worst link ever
Przecież wszystko tam leci w HD bez żadnych zacinek, nic lepszego nie znajdziesz, chyba, że polecisz do USA to z satelity trochę lepszy bitrate będziesz miał

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Z tego samego korzystam, ale czasami mi tnie.
O pierwsza osoba płacze...
tjaTemplar pisze:bez żadnych zacinek

pierdoloną rejestrację milczeniem pomijam
No serio nic się nie zacina i u innych osób tak samo, także problem jest u Ciebie. 720p, bitrate 7-8 Mb/s, lepszego streamu to jeszcze nigdy nie miałem.Mefisto pisze:tja![]()
jak na smartfonach oglądacie, to pewnie nieTemplar pisze:No serio nic się nie zacina i u innych osób tak samo