Alexandre Desplat
Re: Alexandre Desplat
A to dobrze. Już myślałem, że będzie jakiś fail.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Widzę, że lubisz szukać haków w wątkach o Desplacie
Poza tym nie wiem, na czym miałby polegać ten ewentualny fail.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
To ty nie wiesz, kto to jest Benderspink Cucumberwubwub, czy jak mu tam?!
Matko Boska Desplatowska! (nie urażając katolików)
Benedict Cumberbatch a.k.a. Sherlock a.k.a. John Harrison/Khan a.k.a Smaug (i wiele, wiele innych ról), Keira Knightley (serio, mam wymieniać?), Morten Tyldum, Alexandre Desplat.
Benedict Cumberbatch a.k.a. Sherlock a.k.a. John Harrison/Khan a.k.a Smaug (i wiele, wiele innych ról), Keira Knightley (serio, mam wymieniać?), Morten Tyldum, Alexandre Desplat.
Bardziej mnie dziwi KeiraPaweł Stroiński pisze:To ty nie wiesz, kto to jest Benderspink Cucumberwubwub, czy jak mu tam?!

Eee... Żadnych haków nie szukałem. Serio, chciałem się po prostu dowiedzieć co to za kolo, bo z tej ekipy tylko jego nie kojarzyłem.hp_gof pisze:Widzę, że lubisz szukać haków w wątkach o DesplaciePoza tym nie wiem, na czym miałby polegać ten ewentualny fail.
Hamilton Behind the Camera Awards 2014
Olo dostał kolejną nagrodę
Pewnie mało znaczącą, ale mam nadzieję, że to coś zwiastuje
Och, jak uroczo trzymają się za rączki i jeszcze czerpią z tego radość
Dla nieświadomych: Matthew Goode, Alexandre Desplat, Allen Leech (czyli ekipa The Imitation Game).

PS. Wygląda na to, że zegarki też dostali

Olo dostał kolejną nagrodę

No i zdjęcie z chłopakamiLifetime Achievement Award for Outstanding Film Music: Alexandre Desplat, "The Imitation Game", "The Grand Budapest Hotel", "Unbroken", "Godzilla", "The Monuments Men"; Presented by Award-Nominated Actor Matthew Goode

PS. Wygląda na to, że zegarki też dostali

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
John Ottman byłby z nich dumny. I z Ciebie.hp_gof pisze:[Och, jak uroczo trzymają się za rączki i jeszcze czerpią z tego radość

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czy ten nowy avatar ma oznaczać: Słyszę was hejterzy, ale nic sobie z tego nie robię?
Zdrowe podejście, popieram.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nie, to zdjęcie pochodzi z artykułu Variety: Billion Dollar Composer: Alexandre Desplat Has Ears of World’s Top Auteurs, który niedawno wklejałem, a którego zapewne nie raczyłeś przeczytać 
http://variety.com/2014/film/features/a ... 201347729/
Ale Twoja interpretacja wcale taka głupia nie jest
Plus mały bonus

http://variety.com/2014/film/features/a ... 201347729/
Ale Twoja interpretacja wcale taka głupia nie jest

Plus mały bonus

(L-R) Graham Moore, Allen Leech, Matthew Goode, Keira Knightley and Alexandre Desplat attend The Weinstein Company’s ‘The Imitation Game’ Los Angeles special screening hosted by CHANEL on November 10, 2014 in Los Angeles, California.

Łeeeeeee, trochę lipa
Napisałem maila do faceta z LSO z pytaniem, która wersja programu jest najbardziej aktualna i dostałem właśnie taką odpowiedź:

Dla przypomnienia (stan aktualny):Thanks for your email. The most up to date programme is the one featured on the LSO website. The list of works being performed has been evolving (!) over a few months and so it’s quite difficult for external sites to keep up, I admit. I gather from my colleagues that there is still an element of “to be confirmed” in that list, even now a month out – a question mark over The Ghost Writer in particular!
Sorry I can’t give you the final list for the time being, but do please keep an eye on our website.
Best wishes
Jo Johnson
Jo Johnson, Senior Marketing Manager, Digital
London Symphony Orchestra
Barbican Centre, Silk Street, London EC2Y 8DS
Czyli nici z Imitation Game i Unbroken :/ Szkoda Monuments Men i Rise of the Guardians. Znak zapytania nad GW jest dla mnie niezrozumiały... Chętnie bym usłyszał Pana Lisa zamiast Moonrise Kingdom. Szczerze mówiąc jestem trochę zawiedziony, no ale może w ostatniej chwili jeszcze coś się zmieni, zobaczymy. W każdym razie lepiej wiedzieć wcześniej niż nakręcać się i dostać obuchem w łeb w trakcie koncertu.Programme to include music from:
Harry Potter and the Deathly Hallows
The King's Speech
The Queen
Philomena
Twilight: New Moon
The Curious Case of Benjamin Button
Girl with a Pearl Earring
Godzilla
The Ghost Writer
Ides of March
Birth
Moonrise Kingdom
The Grand Budapest Hotel
Spokojnie, na bis wsadzą "The Imitation Game", przecie to już będzie okres promocji przed najważniejszymi nagrodami, nie godzi się nie skorzystać z takiej sposobności
.

Drugi zwiastun długo oczekiwanego dokumentu <3 Olo dyryguje Monuments Men (wręcz tańczy!). George podziwia
Najlepsze jest to krótkie, bezemocjonalne "good" na koniec 
https://www.youtube.com/watch?v=I43HHIJbxr4

https://www.youtube.com/watch?v=I43HHIJbxr4