Hans Zimmer
- bartex9
- Spec od additional music
Re: Hans Zimmer
Kurcze, ależ to kiczowate. Przecież jedynka była bardzo dobra! Co oni chcą się tym pogrzebać? Tragedia... W ogóle już na ten film nie czekam.
Jest jakieś potwierdzenie, kogo jest muzyka z tego trailera?
Jest jakieś potwierdzenie, kogo jest muzyka z tego trailera?
- WhiteHussar
- Nominowany do Emmy
- Kontakt:
Mnie tam się podoba. Ja oczekuję dobrych efektów, masę walk ze spider-manem i Emmy Stone. Wszystko to tam będzie, więc ja jestem zadowolony 

Brajanek approvesKaonashi pisze:Do nawalanek też można dobrą muzykę napisać.

a ten trailer to nie dośc że dziecinny to jeszcze słaby..
#FUCKVINYL
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja mam nadzieję, że film będzie równie dobry, jak świetna jedynka a kiczowaci to są ' Avengersi ", dla mnie wizualnie wielka porażka ostatnich lat
Spidey nareszcie gada i sypie żarcikami, poczekamy i zobaczymy co z tego będzie - aha, oby muza Zimmera była lepsza niż w zwiastunie ale kogo ja chcę oszukać?, w końcu to Zimmer, niestety ... ( czyli przeciętne i słabe Batmany oraz przeciętny MoS ).
Spidey nareszcie gada i sypie żarcikami, poczekamy i zobaczymy co z tego będzie - aha, oby muza Zimmera była lepsza niż w zwiastunie ale kogo ja chcę oszukać?, w końcu to Zimmer, niestety ... ( czyli przeciętne i słabe Batmany oraz przeciętny MoS ).
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

A mi się ten zwiastun podoba, zapowiada się znacznie lepiej niż poprzednia część.
- lis23
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

to już było dawno wiadome po fotkach paparazii którzy zrobili foty z planu jak kręcili scenę śmierci.. no i zresztą musi się pojawić jedyna słuszna kobieta u jego boku w końcu
na film się pójdzie, to w końcu Spajdi
wierzę że nie będzie gorszy od Raiminowych wersji.

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Fragmenty muzyki brzmią całkiem fajnie. Ciekawe, czy to Hans.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- lis23
Życiówką to była " Cienka Czerwona Linia " i dla mnie " Da Vinci Code ".DanielosVK pisze:Życiówkę to on miał 4 lata temu najbliżej.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Życiówką to była gra na keybordzie w teledysku Video Killed The Radio Star 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jakby co to możemy się dalej licytować i ja powiem, że 2012, ale i w 2013 roku było całkiem nieźle, a nawet dobrze i miejscami bardzo. Ale mniejsza oto. Bardziej mnie intryguje, kiedy będzie można założyć osobny temat dla "Pająka", gdyż jakby Hans już PR rozgrzewa i wolałbym go wydzielić od oczekiwania na "Interstellar".
A właśnie, dziękuję uprzejmie Drogi Szczypiorze. Ale mnie nie chodziło o połączenie tych obu posterów, tylko zamienienie ich obu, ale osobno w formie stopki, co bym nie odstawał od reszty. Z góry najmocniej przepraszam za upierdliwość.
A właśnie, dziękuję uprzejmie Drogi Szczypiorze. Ale mnie nie chodziło o połączenie tych obu posterów, tylko zamienienie ich obu, ale osobno w formie stopki, co bym nie odstawał od reszty. Z góry najmocniej przepraszam za upierdliwość.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- bartex9
- Spec od additional music
Bardzo ciekawe. Efekt może być interesujący. ZobaczymyWawrzyniec pisze:The God And The Devil Together:
http://www.scoop.it/t/soundtrack/p/4014 ... sary-short

Jest jakaś data premiery?
Swoją drogą dziwi mnie, że nie zaangażowali w to od początku Johna. Wszędzie ten Zimmer...