No a co do Desplata, to aż wypada, aby to nagrał z LSO. Pytanie tylko czy będzie potrafił wykorzystać potencjał tego składu na film o takiej skali?

Trailer robi wrażenie, wizualnie będzie to z pewnością tip-topTomek pisze:Dobór Ligetiego na początku ożywczy (ale było to też w tym trailerze z comic-conu, który wyciekł do sieci) w kontekście "ilustracji trailerowych". Ogólnie mile to łechce, teaser spełnia swoje zadanie, choć zastanawiam się jak będzie wytłumaczone pochodzenie Gojiry, przy tej całej realistycznej konwencji. Z kosmosu znowu?
No a co do Desplata, to aż wypada, aby to nagrał z LSO. Pytanie tylko czy będzie potrafił wykorzystać potencjał tego składu na film o takiej skali?
Alexandre Desplat chose to write for the movie industry so he could bring together his two passions: music and cinema.
Within a little more than twenty years, he composed the music of more than seventy feature films.
Beyond his creations for the cinema, we will discover throughout this documentary, a generous composer, whose renown does not stop to grow.
Interviews : Roman Polanski, Florent Emilio Siri, Jacques Audiard, Jérôme Salle, Traffic Quintet, Wes Anderson, David Fincher, Chris Weitz, Peter Weber...
013, 52 minutes. 16.9 diffusion (coming soon) : Orange Cinéma Séries
The Curious Case of Benjamin Button - David Fincher (2008)
Harry Potter and the Deathly Hallows - David Yates (2000)
The Ghost Writer - Roman Polanski (2000)
The King's Speech - Tom Hooper (2000)
Rust and Bone - Jacques Audiard (2012)
No mam nadzieję, że nic się nie zmieni, bo tak to z chęcią wybiorę się do kina i dam im zarobićhp_gof pisze:Ja pierdzielę, znowu zmieniają datę premiery GBH, ale tym razem na wcześniejszą - 28 marcahttp://www.imperial-cinepix.com.pl/prod ... PEST-HOTEL
O, jeszcze lepiej...hp_gof pisze:Reżyserem jest gościu od Kung Fu Pandy.
Dziwisz to taki biskup, ale co to Ździwisz, to nie wiem.hp_gof pisze:Koper, jeszcze się ŹDZIWISZ!