FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
Re: FMF i inne Festiwale Muzyki Filmowej oraz Koncerty
A jeszcze zastanawia mnie jedno, skoro hala jest w stanie pomieścić kilkanaście tysięcy osób, nawet ponad 20 tys. w zależności od wielkości sceny, to czy organizatorzy będą jakoś ograniczać bilety do kilku tysięcy, czy też będą sprzedawali ile tylko będą w stanie nawet na kilka minut przed koncertem? Bo tych 20 tys. to nie ma możliwości osiągnąć, chyba, że Zimmer by tam się pojawił ze swoim koncertem, to może wtedy 

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Obstawiłbym, że na przykład na koncert aktywna będzie tylko płyta główna (z krzesełkami), a trybuny będą stały puste.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Snujecie plany na przyszłość i dobrze, bo FMF robi się coraz słynniejszy, nawet w ostatnim numerze "Uważam Rze' o nim piszą 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zapewne tak. A w ogóle nie podoba mi się ta cała hala. Do tego siostra mi objaśniła mniej więcej gdzie się ona będzie znajdować, to dla mnie to nie ma żadnej różnicy, czy Czyżyny czy Nowa Huta. Wiadomo i tak, że w Krakowie komunikacja miejsca jest słaba, więc i do hali i do ocynowni będzie ciężko dojechać. Plus przy nowej hali szybko powstaną korki.Marek Łach pisze:Obstawiłbym, że na przykład na koncert aktywna będzie tylko płyta główna (z krzesełkami), a trybuny będą stały puste.
Ocynownia jest najlepsza, ze swoim industrialnym klimatem

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Najlepiej przenieśmy FMF do Berlina. Tam wszystko jest idealne 

Ja wiem gdzie możemy przenieść, niektórzy z północy będą mieć bliżej, szczególnie ja
Na Narodowym FMF się walnie 

No tak, Varshafffka najchętniej wszystko by zabrała 

No bo w tym Krakowie to masakra, wszędzie daleko, godzinami się jedzie, pytam się jak dojść na starówkę, a tam jak mi zaczęli mówić całą trasę to chyba z 300 km wyszło
A u nas to gdzie byś nie był to więcej niż 20km nie wyjdzie 

- bartex9
- Spec od additional music
No i dobrze Ci tłumaczyli bo "starówkę" to Ty masz w Warszawie, a nie w KrakowieTemplar pisze:pytam się jak dojść na starówkę, a tam jak mi zaczęli mówić całą trasę to chyba z 300 km wyszło![]()

LOL, dokładnie. mówili Ci jak dojśc do Wawy po prostu 

#FUCKVINYL
To taka wioska, że nawet starówki nie macie? 

zapamiętaj. w krakowie się mówi idę na polę, i idę na rynek. jak powiesz, idę na dwór, albo idę na starówkę. to nikt nie zrozumie 

#FUCKVINYL
Przecież wiem, jaja sobie robię, o tym jak się tam w Krakowie na starówkę oburzacie to już wiem od dawna
Tak jak Marka się zapytałem jak dotrzeć i mi drogę na dworzec wskazał 

w ogóle po co pytać skoro wysiadasz na dworcu, to jestes w galerii, wychodzi z galerii i stoisz przy ulicy, a za nią jest już rynek praktycznie 

#FUCKVINYL
Żeby potrollować
Ale żeby nie było to jakiś żart z Warszawy, metro na świecie: