Trochę naciągane to określenie poza tym średnio pasuje do obrazka (bo co, wcześniej miała pojedynczą, a teraz podwójną - co w tym śmiesznego?) ale niech Ci będzie.Templar pisze:Kanapka, czyli podwójna penetracja
To Ty leming jesteś, skoro do grupy "wielbiciele kurew" nie przynależysz?Wojtek pisze:No i co ja mam wchodzić na to forum, jak tu sami wielbiciele kurew i lemingi?
Hm, trzeba częściej do Subwaya chodzić.Koper pisze:Trochę naciągane to określenie poza tym średnio pasuje do obrazka (bo co, wcześniej miała pojedynczą, a teraz podwójną - co w tym śmiesznego?) ale niech Ci będzie.Templar pisze:Kanapka, czyli podwójna penetracja
Innych nie wymieniłeś, a że wielbicielem kurew nie jesteś, to z dwojga złego pozostały lemingi.Wojtek pisze:Nie, jak sam stwierdziłeś, ja jestem gorący orędownik pisu, Macierewicza i Jarka, już zapomniałeś? Poza tym gdzie ja pisałem, że to są osobne grupy?
No wg ciebie to pewnie biczuję się pod smoleńskiemKoper pisze:Ja się nie pytam, gdzie ja jestem, tylko gdzie Ty.
Koper pisze:W jednoosobowej grupie, która pisze więcej postów w offtopie niż jakimkolwiek innym dziale. :mrgreen
Po drugie - pomijając, że jak wskazują moje statystyki, ja do tej grupy nie należę, to wątpię, żeby była ona jednoosobowa. Myślę, że przewagę postów w offtopie ma jakieś 80% użytkowników, w tym również i Ty. Przypominam, że poki nie założono działu offtop, to forum praktycznie nie istniało, co sami zresztą podkreślacieNajbardziej aktywny na forum: Dyskusja na tematy związane z muzyką filmową
[ 2787 postów / 62.83% Twoich postów ]
Jak masz więcej takich totalnie z dupy argumentów/joke'ów, to się nie krępuj, skoro lubisz się mijać z prawdą jak twoje ulubione mediaDla forum FilmMusic.pl Offtop jest źródłem sukcesu. Złotą żyłą.
Tak, Wojtku, żyj chwałą dni minionych, jak Polscy komentatorzy sportowi mistrzostwami świata z lat 70. A prawda jest taka, że ostatnio Twoim głównym tematem na forum jest wklejanie z oburzeniem gifów z Sashą.Wojtek pisze:Ok, to tak najpierw dla ciebie moje statystyki:Koper pisze:W jednoosobowej grupie, która pisze więcej postów w offtopie niż jakimkolwiek innym dziale. :mrgreen
Najbardziej aktywny na forum: Dyskusja na tematy związane z muzyką filmową
Teren wroga, odpada. Raczej Krakowskie Przedmieście.Wojtek pisze:No wg ciebie to pewnie biczuję się pod smoleńskiemKoper pisze:Ja się nie pytam, gdzie ja jestem, tylko gdzie Ty.
Koper pisze:W jednoosobowej grupie, która pisze więcej postów w offtopie niż jakimkolwiek innym dziale. :mrgreen
Adam jest ojcem założycielem forum FilmMusic.plWojtek pisze:Przypominam, że poki nie założono działu offtop, to forum praktycznie nie istniało, co sami zresztą podkreślacie
Uuuuu, auć.Wojtek pisze:Jak masz więcej takich totalnie z dupy argumentów/joke'ów, to się nie krępuj, skoro lubisz się mijać z prawdą jak twoje ulubione media
Koper pisze:Tak, Wojtku, żyj chwałą dni minionych, jak Polscy komentatorzy sportowi mistrzostwami świata z lat 70. A prawda jest taka, że ostatnio Twoim głównym tematem na forum jest wklejanie z oburzeniem gifów z Sashą.Wojtek pisze:Ok, to tak najpierw dla ciebie moje statystyki:Koper pisze:W jednoosobowej grupie, która pisze więcej postów w offtopie niż jakimkolwiek innym dziale. :mrgreen
Najbardziej aktywny na forum: Dyskusja na tematy związane z muzyką filmową
Eurosport się mija z prawdą?Wojtek pisze:skoro lubisz się mijać z prawdą jak twoje ulubione media
Widziałem. Kropla w morzu wklejanek SashyWojtek pisze:A jakbyś sam nie był tak zaaferowany w/w tematem, to może byś zauważył, że udzielam się również w hobbicie i shorze