Howard Shore - Hobbit
-
hp_gof
Re: Howard Shore - Hobbit
Klip Misty Mountains:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RUBe2RTq74
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RUBe2RTq74
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A już niedługo na FilmMusic.pl mega konkurs w którym do wygrania soundtracki do Hobbita 
Btw beznadziejny jest sposób pakowania tej edycji specjalnej. Już przy pierwszej próbie wyciągnięcia płyty naderwałem pudełko. Porażka.
Btw beznadziejny jest sposób pakowania tej edycji specjalnej. Już przy pierwszej próbie wyciągnięcia płyty naderwałem pudełko. Porażka.

polski spot reklamujący wersję dubbingowaną - Zborowski genialnie wypada no ale nie da się wyobrazić innego polskiego aktora do tej roli 
http://www.youtube.com/watch?v=3pPgKtFl ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=3pPgKtFl ... r_embedded
NO CD = NO SALE
Ghostek pisze:Btw beznadziejny jest sposób pakowania tej edycji specjalnej. Już przy pierwszej próbie wyciągnięcia płyty naderwałem pudełko. Porażka.
Już wyobrażam sobie jak Clemmensen poświęci temu akapit swojej recenzji i obniży ocenę wydania o kiepskie pakowanie
Może faktycznie warto poczekać, aż to kiedyś przepakują do pudełek...?

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Niezgrabne masz te paluchy.Ghostek pisze:Już przy pierwszej próbie wyciągnięcia płyty naderwałem pudełko
-
Templar
Sam wygląd opakowania ładny, tylko powinien być digipak, chyba lepiej poczekać na complete'a, mam nadzieję, że tam będą digipaki tak jak przy LotRach.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Szkoda trochę, że pudełko nie ma tej skóropodobnej faktury, jaką miały limitowane edycje podstawowych soundtracków z LOTR-ów. Graficznie Hobbit jest naprawdę ładny, ale to papierowe udawanie skórzanego koloru pachnie pójściem na łatwiznę.
przesadzacie. pełno digipaków ma teraz tak wsuwane płyty (tzw. ecopack), do tego zauważcie że wydanie jest i tak luksusowe jak na to że kosztuje praktycznie tyle co standardowe jedno-płytówki.
NO CD = NO SALE
-
Templar
To nie jest digipak, digipak to jest właśnie ten plastik co np. jest w complete'ach LotRa.Adam pisze:pełno digipaków ma teraz tak wsuwane płyty (tzw. ecopack)
digipack jest z zewnątrz (wygląd) a wewnątrz ekopack (sposób pakowania płyty - wsuwka)
bo prawdziwy ecopack z zewnątrz nie wygląda jak digipack, tylko jak pudełko od winyla - slim
w prawdziwym ekopacku całościowym jest wydana ostatnio np Misja Afganistan.
NO CD = NO SALE
-
hp_gof
Za to książeczka jest PRZE-PIĘK-NA! Amen
Już się dzisiaj zaopatrzyłem w to wydanie, a co tam 
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
To prawda, książeczka jest bardzo ładna - czarno-białe fotki z sesji nagraniowej są bardzo stylowe, choć może nie zawsze specjalnie pasjonujące.
Ważne, że nie zajęli zbyt dużo miejsca nikomu niepotrzebnymi fotosami z filmu.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Lis chyba padnie na zawał, jak to przeczyta 
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A mi, po drugim wyciągnięciu zaczyna się niszczyć książeczka ( nadtargała się ), coś mi się wydaje, że przystępna cena wydania wygrała z jakością wykonania ...Ghostek pisze: Btw beznadziejny jest sposób pakowania tej edycji specjalnej. Już przy pierwszej próbie wyciągnięcia płyty naderwałem pudełko. Porażka.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John