Czego ostatnio słuchaliście?
Re: Czego ostatnio słuchaliście?
Seven Psychopaths - kiepska powtórka z In Bruges, czyli score wymieszany z całym innym tatałajstwem. Burwell jedzie na autopilocie i połowa melodii brzmi dosłownie, jak wyjęta z tamtego filmu, natomiast cała reszta rozbija się albo o operowe, nie do zniesienia wstawki, średnio umilające czas kawałki pop/rock, a także ponad 10-minutowe smęty balladowe. Meh. Wynudziłem się na potęgę. Może w filmie ten miks jest bardziej strawny.
2 / 5
2 / 5
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dzięki za info, gdyż już chciałem zasysać. Poczekam na film.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Nie znam tej melodii (Copland?
). A czy to w ogóle właściwy temat?

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
bo mnie to ciekawi a jakbym dał do oftopu to tam nikt nie zagląda nie dla beki
to jakaś melodia którą bym chciał posłuchać o ile jej nie znam, tylko co to ma wspólnego ze śmiechem czarniawego? zna tu kto nuty dobrze??
Turek, czekamy.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tomek pisze:Jaki on czarny, jak czerwony

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Do kurwy nędzy, nie kasuję tego posta tylko dlatego, że były nań odpowiedzi, ale jeśli coś tu jest czarniawego to tylko twój mózg, z powodu ostro postępującej martwicy, i Marek może kasować mojego posta do woli... Nie będę tolerował takich wypowiedzi.Adam pisze:bo mnie to ciekawi a jakbym dał do oftopu to tam nikt nie zagląda nie dla bekito jakaś melodia którą bym chciał posłuchać o ile jej nie znam, tylko co to ma wspólnego ze śmiechem czarniawego? zna tu kto nuty dobrze??
Turek, czekamy.
Szczerze ci, Tomku, powiem, że mnie tym postem rozczarowałeś. Jakoś się tego nie spodziewałem po tobie...Tomek pisze:Jaki on czarny, jak czerwony

Tymczasem wróćmy do tego kawałka co wrzuciłem.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wybacz, po prostu nic mnie tak nie doprowadza do szału jak rasizm...
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Czy tylko ja tak sądzę, że pisząc 'czerwony', kolega miła na myśli to, że Obama jest po prostu socjalistą 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tak, tak, tylko chodziło mi o pisanie o nim, jako "czarniawym". I generalnie aluzję do jego koloru skóry, tak jakby tylko to charakteryzowało Obamę.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja wiem, że o to chodziło, ale to jest zarzut stosowany przez Fox News i środowiska Radia Maryja i polskiej neo-endecji. U Republikanów gdzie retoryka zimnowojenna jest dalej aktualna nie ma gorszej obelgi jak nazwanie kogoś socjalistą, co się równa z komunistą, a więc Kuba, Korea Północna i Hugo Chavez.
Ale i tak panowie bardzo ładnie sobie pogratulowali pod koniec, o czym u nas można pomarzyć.
I samo określenie Adama choć głupie nie nazwałbym rasistowskim, gdyż wątpię, aby Adam należał do Młodzieży Wszechpolskiej i wyznawał klasyfikację ras i wzorował się na tekstach Dmowskiego. To było po prostu głupie i trochę zaściankowe określenie, które mi też się nie podoba, ale nie uznaję je za groźne.
Adam nie jest rasistą, skoro uważa, ze Halle Berry jest "HOT", z czym polemizować nie zamierzam.
Nietolerancyjny jest jedynie przy rankingu Bondów.
Więc najlepiej wszyscy ostudźmy emocje i wróćmy do naszej kochanej i jakże często zapominanej muzyki filmowej:

Ale i tak panowie bardzo ładnie sobie pogratulowali pod koniec, o czym u nas można pomarzyć.
I samo określenie Adama choć głupie nie nazwałbym rasistowskim, gdyż wątpię, aby Adam należał do Młodzieży Wszechpolskiej i wyznawał klasyfikację ras i wzorował się na tekstach Dmowskiego. To było po prostu głupie i trochę zaściankowe określenie, które mi też się nie podoba, ale nie uznaję je za groźne.
Adam nie jest rasistą, skoro uważa, ze Halle Berry jest "HOT", z czym polemizować nie zamierzam.

Więc najlepiej wszyscy ostudźmy emocje i wróćmy do naszej kochanej i jakże często zapominanej muzyki filmowej:

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ta fotka jest słodka.