THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Re: THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
Wyizolowana muzyka z teasera Skyfall http://www.youtube.com/watch?v=NdCLQIJOf2s
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co fail? Ja nie wrzucałem jakiś fotek paparazzi z Balem, czy coś w tym stylu. I przynajmniej na każdym kroku wspominałem u muzyce i Hansie Zimmerze. A tutaj o muzyce nic się nie mówi. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
A foty z figurkami?Wawrzyniec pisze:Co fail? Ja nie wrzucałem jakiś fotek paparazzi z Balem, czy coś w tym stylu. I przynajmniej na każdym kroku wspominałem u muzyce i Hansie Zimmerze. A tutaj o muzyce nic się nie mówi.

Wawrzyniec pisze:Co fail? Ja nie wrzucałem jakiś fotek paparazzi z Balem, czy coś w tym stylu. I przynajmniej na każdym kroku wspominałem u muzyce i Hansie Zimmerze. A tutaj o muzyce nic się nie mówi.
A co tutaj mówić o muzyce, jak kompozytorem jest Newman, a na dodatek ost ma tygodniowa obsuwe

I tak sobie posłuchamy albumu dopiero pare dni po premierze filmu u nas w kraju

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Cicho.Templar pisze:A foty z figurkami?Wawrzyniec pisze:Co fail? Ja nie wrzucałem jakiś fotek paparazzi z Balem, czy coś w tym stylu. I przynajmniej na każdym kroku wspominałem u muzyce i Hansie Zimmerze. A tutaj o muzyce nic się nie mówi.

jeszcze nas będziesz prosił żeby wrzucać jakieś fotki jak score wyjdzie i się okaże że nie ma o czym pisaćWawrzyniec pisze:A tutaj o muzyce nic się nie mówi.

NO CD = NO SALE
na razie nie ma 
jedyny utwor reklamujacy Skyfall prawdopodobnie nie jest Newmana
duze obawy co do tego scoru

jedyny utwor reklamujacy Skyfall prawdopodobnie nie jest Newmana

duze obawy co do tego scoru

bond miał zawsze genialne scory i tak będzie ponownie
no one comes close to 007 

NO CD = NO SALE
taa 
z Newmanem na pokładzie

z Newmanem na pokładzie

jeszcze Mendes będzie prosił na kolanach Arnolda 7 października aby skomponował score 

Przecież film u nas w piątek (26.10), score oficjalnie w poniedziałek (29.10), także na 90% będzie dostępny nieoficjalnie już kilka dni wcześniej, a już z pewnością w piątek powinien być. Szczególnie, że wychodzi w poniedziałek już na CD, bo jakby było tylko MP3, to można lepiej postarać się o to, aby wcześniej nie wyciekł, a tak, żeby sklepy w poniedziałek już miały w sprzedaży to wcześniej musi się rozpocząć rozsyłanie tych płyt.Agent pisze:I tak sobie posłuchamy albumu dopiero pare dni po premierze filmu u nas w kraju
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiesz ja tam zawsze mam wątpliwości do do "Goldeneye" Erica Serry. Ale Ty zawsze mi mówiłeś, że nie kumam bluese'a, czy coś w tym stylu.Adam pisze:bond miał zawsze genialne scory i tak będzie ponownie
ja tam mam nadzieje, ze online bedzie juz tydzien przed premiera w sklepachTemplar pisze:Przecież film u nas w piątek (26.10), score oficjalnie w poniedziałek (29.10), także na 90% będzie dostępny nieoficjalnie już kilka dni wcześniej, a już z pewnością w piątek powinien być. Szczególnie, że wychodzi w poniedziałek już na CD, bo jakby było tylko MP3, to można lepiej postarać się o to, aby wcześniej nie wyciekł, a tak, żeby sklepy w poniedziałek już miały w sprzedaży to wcześniej musi się rozpocząć rozsyłanie tych płyt.Agent pisze:I tak sobie posłuchamy albumu dopiero pare dni po premierze filmu u nas w kraju