Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
Cacciapaglia i epicki score, w ogóle muzyka filmowa, jakoś mi się nie widzi, choć znakomity to kompozytor i pewnie ładnie dałby radę, choć w kwestii takich twórców, wolałbym bardziej obytego w filmówce Enuadiego. Dębski oczywiście byłby mile widziany, bo Kaczmarek jeszcze zaserwowałby jakieś smęty a'la Passchendaele czy Wojna i pokój.
nie macie o czym gadać tylko o jakimś Wiedniu?
no ludzie litości 
lepiej napiszcie że Beltrami robi nowy Die Hard i World War Z
i jak gościa nie trawię, nie słucham i nie lubie, to akurat te produkcje mogą być ciekawe pod względem muzy.

lepiej napiszcie że Beltrami robi nowy Die Hard i World War Z

i jak gościa nie trawię, nie słucham i nie lubie, to akurat te produkcje mogą być ciekawe pod względem muzy.
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Beltrami poniżej pewnego poziomu ostatnio nie schodzi, więc skoro ma jako taką formę to może znowu zrobi nam niespodziankę, tak jak rok temu. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale to score na 2013 rok.Adam pisze:lepiej napiszcie że Beltrami robi nowy Die Hard i World War Z![]()

Ciekawsze ma Beltrami projekty na najbliższy czas.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Z poziomu 2-3 na pewnoBeltrami poniżej pewnego poziomu ostatnio nie schodzi

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Przeciętnizny, ale dosyć solidne rzemiosła, z których przy okazji można pojedyncze utwory fajne wyłowić. Więc owszem, poniżej pewnego poziomu jednak nie schodzi.Mystery pisze:Woman in Black, Scream 4, The Thing, Repo Men, Don't Be Afraid of the Dark, My Soul To Take, Jonah Hex?
Fe.
Po tym co było w 4? Come on!
Ja teżAdam pisze:mówiłem o filmieJohn zawsze masakruje

nie gadaj, scena ze straceniem helikoptera w czwórce jest epicka 

NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
O ile dobrze pamiętam to Repo Men to od strony muzycznej gniot był spory. A reszta to trójczynowe kompozycje, których jak się nie posłucha to żadna strata.DanielosVK pisze:Przeciętnizny, ale dosyć solidne rzemiosła, z których przy okazji można pojedyncze utwory fajne wyłowić. Więc owszem, poniżej pewnego poziomu jednak nie schodzi.Mystery pisze:Woman in Black, Scream 4, The Thing, Repo Men, Don't Be Afraid of the Dark, My Soul To Take, Jonah Hex?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Klipy Dredda
http://www.comicbookmovie.com/fansites/ ... s/?a=66350
Poczucie smaku Paula Haslingera i Tomandandy, wyłączyłem w połowie, bo zrobiło mi się niedobrze...
http://www.comicbookmovie.com/fansites/ ... s/?a=66350
Poczucie smaku Paula Haslingera i Tomandandy, wyłączyłem w połowie, bo zrobiło mi się niedobrze...