JAMES NEWTON HOWARD - THE BOURNE LEGACY (2012)
Re: JAMES NEWTON HOWARD - THE BOURNE LEGACY (2012)
Również obstawiam takie Salt 2 i to by było w sumie dobre, bo patrząc dokąd zmierza muzyka akcji Howarda (Latarnia, Igrzyska, śnieżka) można mieć obawy i co do Bourne'a. Zresztą film wydaje się wymuszony i niepotrzebny, toteż nawet nie jestem go ciekaw i co z tym idzie, samej muzyki również.
Mystery Man pisze:Zresztą film wydaje się wymuszony i niepotrzebny, toteż nawet nie jestem go ciekaw i co z tym idzie, samej muzyki również.
Adam pisze:Ehh i już oficjalnie - mamy kolejny niepotrzebny angaż do niepotrzebnego filmu...

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
[quote="Althazan"]Chociaż z drugiej strony jego scory pisane na szybko (King Kong) były całkiem udane.[quote]
"Hunger Games" było pisane na szybko. Niestety w tym roku to właśnie na 'Hunger Games" i "Snow White" pokładałem największe nadzieje i nie zostały one spełnione, więc bardzo nieładnie i nieprofesjonalnie stawiam na tym scorze krzyżyk.
"Hunger Games" było pisane na szybko. Niestety w tym roku to właśnie na 'Hunger Games" i "Snow White" pokładałem największe nadzieje i nie zostały one spełnione, więc bardzo nieładnie i nieprofesjonalnie stawiam na tym scorze krzyżyk.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Oj, nieładnieWawrzyniec pisze:Niestety w tym roku to właśnie na 'Hunger Games" i "Snow White" pokładałem największe nadzieje i nie zostały one spełnione, więc bardzo nieładnie i nieprofesjonalnie stawiam na tym scorze krzyżyk.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ale muzyka akcji jest cienka jak barszcz i przecież to głównie będziemy w tym score słyszeć.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Moze James sprawi niespodzianke i Bourne 4 będzie takim nowym WaterworldAlthazan pisze:Oj, nieładnieWawrzyniec pisze:Niestety w tym roku to właśnie na 'Hunger Games" i "Snow White" pokładałem największe nadzieje i nie zostały one spełnione, więc bardzo nieładnie i nieprofesjonalnie stawiam na tym scorze krzyżyk.Ja ostatnio słucham "Śnieżki" coraz częściej i wręcz nie mogę się od niej oderwać - jest jak narkotyk i mocno zapada w pamięć

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Młodzi są niecierpliwi chcą od razu tu i terazAlthazan pisze:Oj, nieładnieWawrzyniec pisze:Niestety w tym roku to właśnie na 'Hunger Games" i "Snow White" pokładałem największe nadzieje i nie zostały one spełnione, więc bardzo nieładnie i nieprofesjonalnie stawiam na tym scorze krzyżyk.Ja ostatnio słucham "Śnieżki" coraz częściej i wręcz nie mogę się od niej oderwać - jest jak narkotyk i mocno zapada w pamięć

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dzięki, że wspomniałeś o "młodych". To działa bardzo budująco na mój syndrom Piotrusia Pana. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Piotrusia Pana powiadaszWawrzyniec pisze:Dzięki, że wspomniałeś o "młodych". To działa bardzo budująco na mój syndrom Piotrusia Pana.

1. Legacy (2:40)
2. Drone (4:15)
3. NRAG (:59)
4. You Fell In Love (1:42)
5. Program Shutdown (3:00)
6. Over The Mountain (:51)
7. High Powered Rifle (2:50)
8. They’re All Dead (2:48 )
9. Manila Lab (2:40)
10. Wolves / Sick Ric (2:19)
11. Doctor Of What? (4:28 )
12. Aaron In Chicago (1:32)
13. Wolf Attack (2:57)
14. Chem Talk (1:35)
15. Flight 167 (3:30)
16. Aaron Run! (1:08 )
17. You Belong Here (1:17)
18. Cognitive Degrade (2:49)
19. 17 Hour Head Start (3:51)
20. Viralled Out (:58 )
21. You’re Doing Fine (1:18 )
22. Simon Ross (1:37)
23. LARX Tarmac (1:45)
24. Magsaysay Suite (3:04)
25. Aftermath (2:49)
26. Extreme Ways (Bourne’s Legacy) (4:51)Written by Moby Music and Lyrics Recorded and Performed by Moby
Widzę, iż Extreme Ways powraca, czyżby i tematy Powella również? Jak tak, to może być ciekawie, nikt na to nie czekał, a może się okazać, że może to być najlepszy tegoroczny Howard, tym bardziej, że poprzeczka zawieszona wysoko nie jest. Co do tracklisty, to sporo tu krótkich kawałków, 11 utworów w +- jedna minuta.
ale o powrocie Mobiego w nowej wersji starego utworu było wiadomo od dawna
co do tematów Powella ewentualnych - na 99,99% nie będzie, bo było by info w trakliście albo gwiazdki że trak zawiera tematy Powella. jedyna możliwość że są, to info o tym zaznaczone wewnątrz książeczki - tylnia okładka jak widać nie ma nic.. nie ma możliwości prawnych by wzmianki nie było, więc jeśli książeczka nie potwierdzi tego, to tematów nie będzie.
score trwa 63:30. niby długo, niby nie. niezła okładka! będzie książeczka.

score trwa 63:30. niby długo, niby nie. niezła okładka! będzie książeczka.
#FUCKVINYL