Oscary 2012
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Oscary 2012
No fakt to jest niezłe. Ale dobra nie gadajmy tutaj o Rahmanie, tylko lepiej o tegorocznym zwycięzcy. Ja jakby co dziękuję wszystkim za mile spędzony wieczór. Jeżeli moje zachowanie kogoś miało urazić to najmocniej przepraszam. Ale to wino wprowadziło mnie w taki błogi nastrój, gdzie język i palce na klawiaturze inaczej bez zahamować piszą 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Jak będziesz miał jutro problemy z zalogowaniem, to znaczy, że jakiegoś admina uraziłoWawrzyniec pisze:Jeżeli moje zachowanie kogoś miało urazić to najmocniej przepraszam.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No właśnie, sam nie wiem co teraz robić.
Próbować przetrwać ten dzień, czy jednak pchać się do łóżka? 

Meryl klasa! Ona ma zawsze najlepsze przemowy
Kolejny dowód, że jest najlepszą aktorką. Szkoda że za (moim zdaniem) przeciętną rolę. Poza tym jestem pewien, że Viola nie wygrała właśnie przez tą fryzurę
hehehehe 

Ja poczekam jeszcze pół godziny, aż wszyscy wstaną, pójdę se zrobić popcorn i oglądam filmy 

Jak masz tam w pobliżu gorącą panią z popcornem i Hansa grającego w tle na gitarce, to pchaj się z tą panią do łóżkaWawrzyniec pisze:No właśnie, sam nie wiem co teraz robić.Próbować przetrwać ten dzień, czy jednak pchać się do łóżka?

- Wojteł
- John Williams
ja idę lulu, a za 2 godzinki na wykłady
Swoją drogą, skorzystam z okazji i podzielę się wnioskami, które jutro pewnie wkleję na fejsa:
1 Żabojady naprawdę są cienkie w ingliszu
2 Na podstawie studia wyobrczego, statystycznie rzecz ujmując, 1/4 brytyjczyków jest głucha, 50% ma dobry gust muzyczny, a 1/4 się nie odzywa i jest tam tylko dla ozdoby - to kobieta
3 Nie zdam
Dziękuję, dobranoc

Swoją drogą, skorzystam z okazji i podzielę się wnioskami, które jutro pewnie wkleję na fejsa:
1 Żabojady naprawdę są cienkie w ingliszu
2 Na podstawie studia wyobrczego, statystycznie rzecz ujmując, 1/4 brytyjczyków jest głucha, 50% ma dobry gust muzyczny, a 1/4 się nie odzywa i jest tam tylko dla ozdoby - to kobieta
3 Nie zdam
Dziękuję, dobranoc

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wojteł
- John Williams
Wawrzek by pewnie wolał z Hansemhp_gof pisze:Jak masz tam w pobliżu gorącą panią z popcornem i Hansa grającego w tle na gitarce, to pchaj się z tą panią do łóżkaWawrzyniec pisze:No właśnie, sam nie wiem co teraz robić.Próbować przetrwać ten dzień, czy jednak pchać się do łóżka?

I tak przy Hansie w tym łóżku? Ostrohp_gof pisze:Jak masz tam w pobliżu gorącą panią z popcornem i Hansa grającego w tle na gitarce, to pchaj się z tą panią do łóżkaWawrzyniec pisze:No właśnie, sam nie wiem co teraz robić.Próbować przetrwać ten dzień, czy jednak pchać się do łóżka?

Udana gala, ze zwycięzców jestem zadowolony, można spać spokojnie 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gdybym nie był zmęczony i podpity to bym się obraził i Was pogonił, za te niewybredne i bardzo niskich lotów żarty. 

Mogli nominować Desplata, on jest niezłyWojtek pisze: 1 Żabojady naprawdę są cienkie w ingliszu

Ja nie wiem, co Wy oglądaliścieWojtek pisze: 2 Na podstawie studia wyobrczego, statystycznie rzecz ujmując, 1/4 brytyjczyków jest głucha, 50% ma dobry gust

Masz problemWojtek pisze: 3 Nie zdam

- Wojteł
- John Williams
Bource lepszy od Tuska! Dają mu oskara, a on nawija o miłości, którą ma do zaoferowania!