Btw, z jakiego filmu pochodzi awatar Mefiego?
Nie pierwszy raz, Hugo też puszczali pod jakąś kategorię, nie podoba mi się takie coś.Dexter pisze:Czemu grali War Horse pod prezentację efektów specjalnych?
srsly?Wojtek pisze:Btw, z jakiego filmu pochodzi awatar Mefiego?
Jeszcze bym zrozumiał, jakby War Horse miał nominację za efektyWojtek pisze: Nawet tego nie wyłapałem
Wie co dobre, swój chłop.hp_gof pisze:Zauważyliście, że Zimmer faworyzuje Hugo i War Horse'a? Ciągle te dwa scory grają
Mystery Man pisze:srsly?Wojtek pisze:Btw, z jakiego filmu pochodzi awatar Mefiego?
Eeeee? Niedźwiedź w Złotym kompasie w niektórych scenach jest mega tandetny, bardzo sztuczny, renderowane filmiki w grach z lat 90. wyglądają lepiej, dla mnie to był największy epic fail w historii tej kategorii i w ogóle jeden z największych failów na Oscarach.hp_gof pisze:bo to jest ta sama reguła przyznawania co dla "Złotego kompasu" czy "Benjamina Buttona" - nie liczy się ilość efektów, czy nawet ich jakość, tylko stworzenie unikalnej magicznej atmosfery w filmie, gdzie efekty są niezauważalnym dodatkiem, są tak autentyczne, że ich nawet nie widać i grają ogromną w nim rolę.
Big LebowskiWojtek pisze:Mystery Man pisze:srsly?Wojtek pisze:Btw, z jakiego filmu pochodzi awatar Mefiego?
Skoro tak sprawiasz sprawę, to for laughs only![]()
Tak byli wszyscy. Boruc siedział przed Williamsem, który zupełnie go olał. Dopiero potem Bource podszedł do Williamsa, który za bardzo nie wiedział z kim ma do czynienia i mu podziękował.Wojtek pisze:Nie wiem jak wam, ale mi stream zaczał przycinac tuż przed ogloszeniem nominacji za muzykępokazali w ogole kompozytorów na widowni?
nie pij tyle - siedział za Williamsem, a że dziadek w ogóle mało ogarnia co się wokół niego dzieje, to nie dziwotaWawrzyniec pisze:Tak byli wszyscy. Boruc siedział przed Williamsem, który zupełnie go olał. Dopiero potem Bource podszedł do Williamsa, który za bardzo nie wiedział z kim ma do czynienia i mu podziękował.