Oscary 2012
Re: Oscary 2012
Rasista!Wawrzyniec pisze: Nie to dowód na poprawność polityczną Akademii.
- Wojteł
- John Williams
Dzięki Templarowi, bo ten Twój link zaczął mi blokować obraz, bo chciał piniondzWawrzyniec pisze:Dzięki komu oglądasz Oscary? No?Wojtek pisze:łałWawrzyniec pisze:A jak wszedł Bale był "Batman".Więc nie podskakuj, tylko pochwal Hansa o ładną oprawę muzyczną na tę noc.

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
łałTemplar pisze:Kurna, pokazali jakiegoś typa z wąsami, myślałem, że to Komorowski
Aktorka drugoplanowa - Octavia Spencer
Tak jak się spodziewałem

Ja bym jej dał w ostatniej kolejności, tak jak zagrała w tym filmie tak pewnie robi na co dzień zakupy, żadna to kreacja, no ale wiadomo

CO roku inaczej, ale najważniejsze kategorie mamy pod koniec.Zna ktoś kolejność rozdawania tych Oscarów?
Templar pisze:Zna ktoś kolejność rozdawania tych Oscarów?
6:23: Sound Editing
6:26: Sound Mixing.
6:33: Cirque du Soleil
6:37: Documentary Feature.
6:41: Animated Feature.
6:49: Visual Effects.
6:53: Supporting Actor.
7:04: Score.
7:08: Song (expect a possible Muppet surprise here).
7:17: Adapted Screenplay.
7:20: Original Screenplay.
7:31: Live Action Short.
7:34: Documentary Short.
7:37: Animated Short.
7:44: Direction.
7:58: In Memoriam.
8:07: Best Actor.
8:15: Best Actress.
8:27: Best Picture.
Wzięte z Filmwebu, nie mam pojęcia na ile wiarygodne

Też zobaczyłem na Filmwebie, miałem już wrzucać, chyba dobra, tylko 2-minutowe opóźnienie już mająDexter pisze:Wzięte z Filmwebu, nie mam pojęcia na ile wiarygodne

Już czwarty Oscar dla Hugo, Artysta tylko jeden, ciekawe jak to się skończy, choć najważniejsza powinna pójść do Artysty.
Ostatnio zmieniony pn lut 27, 2012 03:29 am przez Templar, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Takie sobie te Oscary na razie. "Hugo" dostaje dużo w technicznych, to go oleją kosztem "Artysty" w tych najważniejszych kategoriach.
Na razie to najciekawiej prezentuje się ekipa Hansa.
Na razie to najciekawiej prezentuje się ekipa Hansa.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Opóźnienie się będzie zwiększać jak co roku, a ostatnią kategorię znowu będą rozdawać w bieguTemplar pisze: Też zobaczyłem na Filmwebie, miałem już wrzucać, chyba dobra, tylko 2-minutowe opóźnienie już mają

- Wojteł
- John Williams
Amen brother. W sumie myślę, że WH nie dostanie za muzykę, jako nagrodę pocieszenia dla Spielberga, malo to już byłotakich przypadków? Chociaż i tak wciąż uważam, że Bource wyjdzie z tej gali z tarczą.Wawrzyniec pisze:Takie sobie te Oscary na razie. "Hugo" dostaje dużo w technicznych, to go oleją kosztem "Artysty" w tych najważniejszych kategoriach.
Pod jakim względem?Wawrzyniec pisze:Na razie to najciekawiej prezentuje się ekipa Hansa.
"Hugo" dostaje dużo, ale i tak za mało, nie wiem jak tam w tych kategoriach dźwiękowych, ale za kostiumy i montaż Oscary paść powinny.
Dobrze, że Hans cyganów nie przyprowadził 
Pharrell na bębenkach, normalnie zajebiścieNa razie to najciekawiej prezentuje się ekipa Hansa.

Cyganie zagrają prezentację scorów

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mystery Man pisze:Dobrze, że Hans cyganów nie przyprowadził

#WinaHansa #IStandByDaenerys
I by nagle statuetki wszystkie zaginęłyMystery Man pisze:Dobrze, że Hans cyganów nie przyprowadził

- Wojteł
- John Williams
Templar pisze:I by nagle statuetki wszystkie zaginęłyMystery Man pisze:Dobrze, że Hans cyganów nie przyprowadził![]()