Oscary 2012
Re: Oscary 2012
No za charakteryzację myślałem, że Potter zgarnie, no ale Żelazna dama też spoko 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Poczekajmy na nominacje do za efekty specjalne. Gdyż to one budzą zawsze najwięcej emocji i najbardziej burzliwe dyskusje po gali.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Skoro nie nagradzają Transów to będą Małpy, zresztą fachowcy od efektów nagrodzili w ubiegłym roku właśnie je.Wawrzyniec pisze:Poczekajmy na nominacje do za efekty specjalne. Gdyż to one budzą zawsze najwięcej emocji i najbardziej burzliwe dyskusje po gali.
Zauważyliście, że do prezentacji kostiumów podłożyli War Horse'a a do make-upu muzyczkę z Hugo? I po rozdaniu make-upu była, że tak to nazwę, przetworzona troszkę elektronicznie muzyczna wersja Hugo?
Nie podobają mi się zwycięzcy na razie zbyt bardzo
Aaaaaaa, i przy poprzednim wejściu na antenę widzieliście Hollandową z córką i Shore'a?
Nie podobają mi się zwycięzcy na razie zbyt bardzo

Aaaaaaa, i przy poprzednim wejściu na antenę widzieliście Hollandową z córką i Shore'a?

Ostatnio zmieniony pn lut 27, 2012 03:05 am przez hp_gof, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie podobają Ci się ich kreacje, czy make-up?hp_gof pisze:Nie podobają mi się zwycięzcy na razie zbyt bardzo

- Wojteł
- John Williams
No i "Anieska" bez Oscara. Swoją drogą, jak Bullockowa weszła, myślałem, że grają The Thin Red Line 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Kurna, pokazali jakiegoś typa z wąsami, myślałem, że to Komorowski 
Aktorka drugoplanowa - Octavia Spencer
Tak jak się spodziewałem

Aktorka drugoplanowa - Octavia Spencer
Tak jak się spodziewałem

- Wojteł
- John Williams
Ta Bejo z artysty taka ładna babka, co ona ze sobą zrobiła na tej gali? Przeszarżowanie totalne 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wojteł
- John Williams
łałWawrzyniec pisze:A jak wszedł Bale był "Batman".

Ale jak wszyscy ładnie wstali, jak Octavia wygrała. Szacun! To najlepszy dowód na to, że zasłużyła sobie 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dzięki komu oglądasz Oscary? No?Wojtek pisze:łałWawrzyniec pisze:A jak wszedł Bale był "Batman".

Nie to dowód na poprawność polityczną Akademii.hp_gof pisze:Ale jak wszyscy ładnie wstali, jak Octavia wygrała. Szacun! To najlepszy dowód na to, że zasłużyła sobie

Mówcie co chcecie, ale dają czadu z tego balkonu

Nie widziałem Hugona jeszcze, dopiero za tydzień, ale szkoda, że Lubezki kolejny raz odchodzi z pustymi rękami.

Nie widziałem Hugona jeszcze, dopiero za tydzień, ale szkoda, że Lubezki kolejny raz odchodzi z pustymi rękami.