no.bladerunner22 pisze:Memoirs of Geisha to bym darował sobie![]()
. Nie przesadzałbym z jej wybitnością no.
Oscary 2012
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Oscary 2012
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wiesz dobrze, że dla mnie ten rok w muzyce filmowej był ciężki jak dupa węża.Marek Łach pisze:Punkt odniesienia, Wawrzyńcze, punkt odniesienia.Do jakiej to tegorocznej ścieżki, "która zapisze się w historii muzyki filmowej", odnosisz tego niedoskonałego Artystę, że tak niechętnie przyznajesz mu tego Oscara?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Bo i "Jane Eyre" to jedyny zeszłoroczny soundtrack lepszy od Artysty i tu się z Wawrzyńcem zgadzam. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Być nie może, Danielos się ze mną zgadza, normalnie święto na wsi.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ja najmocniej przepraszam za tę uwagę, ale to, że ktoś mieszka na wsi nie czyni go w niczym gorszym. Co więcej, współczuję wszystkim miastowym, że muszą mieszkać w takim syfie podczas, gdy ja mam kilka kroków do lasu. 
Fe.
-
Templar
A ja mam kilka kroków do parku, kina, sklepu, teatru, kawiarni, a do lasu mogę dojechać w 15 minut autobusemDanielosVK pisze:Ja najmocniej przepraszam za tę uwagę, ale to, że ktoś mieszka na wsi nie czyni go w niczym gorszym. Co więcej, współczuję wszystkim miastowym, że muszą mieszkać w takim syfie podczas, gdy ja mam kilka kroków do lasu.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ups, ale wpadka. Oczywiście wiesz, że byłbym ostatnią osobą, która by się z kogoś naśmiewała ze względu na jego pochodzenia, sytuację materialną, czy miejsce zamieszkania. Po prostu to takie głupie przysłowie, za które jeżeli Ciebie uraziłem, czy też innych mieszkańców osiedli rolnych, najmocniej i z całego serca przepraszam.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Sklepy i kawiarnie to dzisiaj i na wsi dostaniesz. Parki? Wybacz, ale lasom nie dorównują do pięt.Templar pisze:A ja mam kilka kroków do parku, kina, sklepu, teatru, kawiarni, a do lasu mogę dojechać w 15 minut autobusemDanielosVK pisze:Ja najmocniej przepraszam za tę uwagę, ale to, że ktoś mieszka na wsi nie czyni go w niczym gorszym. Co więcej, współczuję wszystkim miastowym, że muszą mieszkać w takim syfie podczas, gdy ja mam kilka kroków do lasu.
Wawrzyniec pisze:Ups, ale wpadka. Oczywiście wiesz, że byłbym ostatnią osobą, która by się z kogoś naśmiewała ze względu na jego pochodzenia, sytuację materialną, czy miejsce zamieszkania. Po prostu to takie głupie przysłowie, za które jeżeli Ciebie uraziłem, czy też innych mieszkańców osiedli rolnych, najmocniej i z całego serca przepraszam.
Fe.
-
Templar
Co kto lubi, ja wolę bardziej wybrać się do Ogrodu Saskiego albo Łazienek, niż do lasu. Poza tym uwielbiam wieżowce, nie ma to jak podziwianie wschodu słońca i oglądanie tego jak pięknie się to odbija na tych szklanych budynkach.DanielosVK pisze:Sklepy i kawiarnie to dzisiaj i na wsi dostaniesz. Parki? Wybacz, ale lasom nie dorównują do pięt.A do kina i teatru mogę w 20 minut dojechać autobusem.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Wszelkie ogrody zawsze będą tylko niedoskonałą imitacją lasów i natury.

Templar pisze:Poza tym uwielbiam wieżowce, nie ma to jak podziwianie wschodu słońca i oglądanie tego jak pięknie się to odbija na tych szklanych budynkach.

Fe.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
no ja też to lubięTemplar pisze:Poza tym uwielbiam wieżowce, nie ma to jak podziwianie wschodu słońca i oglądanie tego jak pięknie się to odbija na tych szklanych budynkach.DanielosVK pisze:Sklepy i kawiarnie to dzisiaj i na wsi dostaniesz. Parki? Wybacz, ale lasom nie dorównują do pięt.A do kina i teatru mogę w 20 minut dojechać autobusem.
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
-
Templar
Ależ ogrody wcale nie mają być żadną imitacją lasów, to jest kompletnie coś innego, tutaj mamy ład i porządek, wszystko kontroluje człowiek, natomiast w lesie decyduje natura, ja osobiście wolą ogrody gdzie mamy bardziej otwarte przestrzenie i dużo kwiatów.DanielosVK pisze:Wszelkie ogrody zawsze będą tylko niedoskonałą imitacją lasów i natury.
No co?DanielosVK pisze:Templar pisze:Poza tym uwielbiam wieżowce, nie ma to jak podziwianie wschodu słońca i oglądanie tego jak pięknie się to odbija na tych szklanych budynkach.
Poza tym na wsi nie ma nocnego życia, tam wieczorem wszystko zamiera, ja właśnie uwielbiam to, że miasto żyje całą noc, szczególnie, że często wstaję po 15 i chodzę spać o 6 rano
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
A w lesie mamy dzieło przypadku wywodzące się z natury, co jest o wiele piękniejsze niż, ładne co prawda, ale sztuczne i robione od linijki ogrody. A natura to rzecz nadrzędna.Templar pisze:Ależ ogrody wcale nie mają być żadną imitacją lasów, to jest kompletnie coś innego, tutaj mamy ład i porządek, wszystko kontroluje człowiek, natomiast w lesie decyduje natura, ja osobiście wolą ogrody gdzie mamy bardziej otwarte przestrzenie i dużo kwiatów.
Dla mnie takie coś wiąże się ze społeczną demoralizacją.Templar pisze:No co?Jestem miłośnikiem wieżowców, często przesiaduje na forum SkyscraperCity
No i tutaj również widzę przewagę wsi. W mieście nie ma spokoju, bo jest hałas i gwar przez 24 godziny na dobę, a na wsi można udać się w jakiś cichy zakątek i w spokoju odpocząć od ludzi.Templar pisze:Poza tym na wsi nie ma nocnego życia, tam wieczorem wszystko zamiera, ja właśnie uwielbiam to, że miasto żyje całą noc, szczególnie, że często wstaję po 15 i chodzę spać o 6 rano
Fe.
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Warszawka to istna kraina wieżowców, nie przymierzając New York nad Wisłą, właśnie wyglądam przez okno (18 km od Pałacu Kultury) i normalnie widzę tą łunę… w wyobraźni 
-
Templar
No tak się składa, że w Europie to Warszawa jest jednym z najlepszych miast podłóg ilości i wysokości wieżowców, a w kolejnych latach będzie coraz lepiej, ja za oknem podziwiam jak kończą już budowę Złotej 44, a 100 metrów ode mnie powstaje Cosmopolitankiedyśgrześ pisze:Warszawka to istna kraina wieżowców, nie przymierzając New York nad Wisłą, właśnie wyglądam przez okno (18 km od Pałacu Kultury) i normalnie widzę tą łunę… w wyobraźni