To nawet ja, miłośnik Basila i Hisaishi'ego nie boję się powiedzieć że jeden i drugi popełnili też kaszany nie raz i też nieco średnich, przeciętnych prac, które na płytach nudzą
SPRZEDAM SCORY / KUPIĘ SCORY :
-
Turek
Re: SPRZEDAM SCORY :
Bo dla Ciebie Wawrzyn, wszystko co podpisane Williams czy Zimmer jest święte 
To nawet ja, miłośnik Basila i Hisaishi'ego nie boję się powiedzieć że jeden i drugi popełnili też kaszany nie raz i też nieco średnich, przeciętnych prac, które na płytach nudzą
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ale z wyjątkiem Clemmensena, każdy uznał Kod da Vinci za jedną z najlepszych prac Zimmera.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No ba.Turek pisze:Bo dla Ciebie Wawrzyn, wszystko co podpisane Williams czy Zimmer jest święte
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Aha, czyli Marek, który bardzo BHD lubi też jest fanbojem Hansa?
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
BHD to geniusz, Kod Da Vinci to 90% geniusz. Oba to TOP10 Zimmera (BHD to TOP3). Nie rozumiem, jak można mówić, że nuda, albo masakra...
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Cholera coś się za dużo tych fanbojów Zimmera wyoutuje.
Już się nie czuję taki elitarny.
A "Black Hawk Down" to geniusz i jedna z ciekawszych ilustracji do filmu wojennego w historii kina. Chociaż jestem w stanie zrozumieć, że to nie muzyka dla każdego. Co nie zmienia faktu, że to praca wybitna.
A "Black Hawk Down" to geniusz i jedna z ciekawszych ilustracji do filmu wojennego w historii kina. Chociaż jestem w stanie zrozumieć, że to nie muzyka dla każdego. Co nie zmienia faktu, że to praca wybitna.
-
Templar
A dla mnie też BHD to masakra i do TOP 10 nawet bym tego nie dał 
-
Turek
Ale przecież ja nikogo nie nazywam fanbojem 
Chodzi o odrobinę dystansu
Napisałem że to BHD nie do słuchania dla mnie a to Wawrzyn wyjechał że to herezja
Ja do Hansa nic nie mam, ludzie
Chodzi o odrobinę dystansu
Napisałem że to BHD nie do słuchania dla mnie a to Wawrzyn wyjechał że to herezja
Ja do Hansa nic nie mam, ludzie
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tylko że Da Vinci Code i BHD to rzadki przypadek score'ów, które są cenione przez niefanbojów. To tak jakbyś na forum pojechał po Conanie. To samo jest z TTRL i, ostatnio, Incepcją.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Lepiej późno niż wcale. Rety ile musiałem się nasłuchać, znieść upokorzenia za moje poglądy, które powoli zaczynają inni głosić. Wreszcie. I po raz kolejny miałem rację.Paweł Stroiński pisze:Tylko że Da Vinci Code i BHD to rzadki przypadek score'ów, które są cenione przez niefanbojów. To tak jakbyś na forum pojechał po Conanie. To samo jest z TTRL i, ostatnio, Incepcją.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ja to bym z resztą Incepcji na jednej półce z BHD, TTRL i Kodem nie stawiał.
Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja też nie stawiam na półce, tylko na moim wypasionym stojaku.
I jak najbardziej "Inception" tam pasuje. 
-
Turek
Ale ja żadnej krucjaty nie prowadzę przeciw Hansu 
Nie mówię że to złe scory, ale na półce chcę mieć płyty, do których przekonany jestem w pełni, które kocham całym sercem
BHD jest dla mnie za ciężkie i niektóre fragmenty mnie drażnią ale taki 'Leave..." czy 'Still' to kocham.
Da Vinci męczy mnie, ta pierwsza część płyty zwłaszcza, trudno mi przez to się przebić choć ostatnie dwa utwory to rewelka.
A TTRL urzeka mnie momentami ("Light", "Journey...", "Stone...") ale ta mniej tęskna, eksperymentalna strona mnie też męczy.
Za to mam na półce kochanego Gladkiatora i Ostatniego Samuraja i nie wyobrażam sobie życia bez nich
Bo przekonują mnie jako CAŁOŚĆ. A to dla mnie najważniejsze, ok minimum 3/4 scoru musi mnie rzucać bym miał na półce. Niezależnie od kompozytora
Nie mówię że to złe scory, ale na półce chcę mieć płyty, do których przekonany jestem w pełni, które kocham całym sercem
BHD jest dla mnie za ciężkie i niektóre fragmenty mnie drażnią ale taki 'Leave..." czy 'Still' to kocham.
Da Vinci męczy mnie, ta pierwsza część płyty zwłaszcza, trudno mi przez to się przebić choć ostatnie dwa utwory to rewelka.
A TTRL urzeka mnie momentami ("Light", "Journey...", "Stone...") ale ta mniej tęskna, eksperymentalna strona mnie też męczy.
Za to mam na półce kochanego Gladkiatora i Ostatniego Samuraja i nie wyobrażam sobie życia bez nich
Bo przekonują mnie jako CAŁOŚĆ. A to dla mnie najważniejsze, ok minimum 3/4 scoru musi mnie rzucać bym miał na półce. Niezależnie od kompozytora
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tylko jedna uwaga.
TTRL nie ma w sobie *nic* eksperymentalnego.
TTRL nie ma w sobie *nic* eksperymentalnego.