Się okaże jak zrzuci to czerwone cośAdam pisze: jedna z najładniejszych bond girl na starcie juz!!
THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: DAVID ARNOLD - "SKYFALL" [BOND 23] / NEWSY

bez kitu laska jest totalna petarda aż mnie zatkało. obczajcie jej fotowe portfolio na imdb..
jak ja bym miał taką żonę, jak ja bym ją kochał
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Zaciera ci się chyba granica pomiędzy miłością, a zwykłym dymaniemAdam pisze:bez kitu laska jest totalna petarda aż mnie zatkało. obczajcie jej fotowe portfolio na imdb..

głupiś
ta laska ma klase, wdzięk, jest delikatna jak jedwab, i do tego tajemniczo zmysłowa.. robiłbym jej codziennie obiady i traktował jak księzniczkę 
NO CD = NO SALE
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ha!Adam pisze:głupiśta laska ma klase, wdzięk, jest delikatna jak jedwab, i do tego tajemniczo zmysłowa.. robiłbym jej codziennie obiady i traktował jak księzniczkę
Wybacz, ale jakoś nie jestem przekonany co do twoich zapewnień

dla niej byłbym prawdziwym dżentelmenem i skarbem
baba mnie zajebie 
NO CD = NO SALE
za to ta czarna wygląda jak Oprah po znacznym odchudzeniu <załamka> <żygi>
NO CD = NO SALE
Dawid się ze mną bawi w kotka i myszkę:
Odpowiedź z przed chwili na oficjalne pytanie od Soundtracks.pl, a nie odemnie prywatnie.

Odpowiedź z przed chwili na oficjalne pytanie od Soundtracks.pl, a nie odemnie prywatnie.

NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
-
Templar
No też na to zwróciłem uwagę, mógł się chociaż ogolić. Mam nadzieję, że w filmie tak nie będzie wyglądał, bo nie dość, że gra Bonda-dresa, to teraz jeszcze Bonda-żula.Tomasz Goska pisze:Btw... Craig wygląda jak jakiś lump
Re: DAVID ARNOLD (???) - "SKYFALL" (BOND 23) / NEWSY
z tą laseczką w czerwonym w tym filmie, to przeboleję nawet ewentualny brak Dawidka... chyba 
poza tym zawsze mam od niego z miłości do mnie to więc przezyję:

prasówka na stronie Sony zedytowana i skrócona - brak już infa o Arnoldzie i paru innych nazwiskach:
http://www.sonypicturespublicity.com/do ... 5&cid=6759
dziwna polityka
zbiorowa fotka:

poza tym zawsze mam od niego z miłości do mnie to więc przezyję:

prasówka na stronie Sony zedytowana i skrócona - brak już infa o Arnoldzie i paru innych nazwiskach:
http://www.sonypicturespublicity.com/do ... 5&cid=6759
dziwna polityka
zbiorowa fotka:
NO CD = NO SALE
no i prosze - PEŁNA, 30 minutowa konferencja video już na YT, dużo nowych informacji, nei wiem czemu te barany na blogach opuszczały tyle informacji w tych swoich twitowych elacjach: -
http://www.youtube.com/watch?v=Mi724khL ... r_embedded
11:20 - EPIC 35 sekund
15:20 - pytanie o piosenkę - biorą pod uwagę kilku wykonawców, nic więcej nie powiedzą na chwile oebecną.
http://www.youtube.com/watch?v=Mi724khL ... r_embedded
11:20 - EPIC 35 sekund
15:20 - pytanie o piosenkę - biorą pod uwagę kilku wykonawców, nic więcej nie powiedzą na chwile oebecną.
NO CD = NO SALE
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Może dlatego taki nieogolony przyszedł.James Bond walczył już z wszelkiej maści psychopatami i kilka razy ratował świat od zagłady. Teraz czeka go największe wyzwanie w całej karierze: film o jego przygodach musi zdobyć nominację do Oscara dla najlepszej produkcji roku. Brytyjskie media donoszą, że reżyser Sam Mendes wyrzuca z nowego "Bonda" sceny akcji, aby uczynić go dziełem ambitnym i godnym złotej statuetki. Film ma się bardziej skupiać na wewnętrznych rozterkach agenta 007 niż bijatykach i eksplozjach. To nie jedyna plotka dotycząca "Bonda nr 23". Osoby powiązane z produkcją twierdzą, że przez większość ekranowego czasu grający główną rolę Daniel Craig będzie nosił... brodę. Jak Wam się podoba pomysł na nieogolonego i targanego wątpliwościami szpiega Jej Królewskiej Mości?
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Skoro będzie ambitnie i o wewnętrznych rozterkach Bonda - Newman jak ulał. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.