Jak będzie przebojowo to i mocz poleciPaweł Stroiński pisze:Chyba mocz raczej
THOMAS NEWMAN - 007 SKYFALL (2012) / ROCZNICA BOND-50
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Re: DAVID ARNOLD - SKYFALL (?) [BOND 23] / NEWSY

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bucholc widzę miał rację z tymi pieluchami 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
Mefisto
toś dowaliłswordfish pisze:Przecież Sam Mendes zrobił film także z muzyką Alexi Murdoch ("Away We Go")
Nigdy nie było score'u dzielonego w Bondach, więc będzie Arnold albo Newman. No chyba, że oleją obu i spróbują z kimś innym (Giacchino jest na fali, tudzież jakieś RCP, w końcu trza iść z duchem czasuAlbo może być score dzielony - temat główny i piosenka tytułowa to Arnold, a cała reszta underscoru to Thomas Newman.
Nigdy nie mów nigdy! Tak samo jak do 21. Bonda nigdy nie było piosenki w duecie ...Mefisto pisze:swordfish pisze:Nigdy nie było score'u dzielonego w Bondach, więc będzie Arnold albo Newman. No chyba, że oleją obu i spróbują z kimś innym (Giacchino jest na fali, tudzież jakieś RCP, w końcu trza iść z duchem czasu)
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Piosenka Adele może być fajna. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
I to byłby dobry wybór na piosenkę tytułową! Adelka jest obecnie najlepiej sprzedającą się artystką, albumy sprzedają się w milionach egzemplarzy. I nie jest taka kiczowata jak LadyZgaga czy Ruhana. I głos ma jak dzwon! Do promocji filmu pasuje jak ulał!Wawrzyniec pisze:Piosenka Adele może być fajna.
Fortepian na początek z delikatnymi skrzypkami, później tupnąć orkiestrą na całego w refrenie, dać jej głos na otwartą przestrzeń w lekkim echu i będziemy mieli Shirley Basey XXI Wieku.
"Adele Is Forever, Forever, Forever And Ever!"
Jeśli będą chcieli robić duet to może z Michaelem Bubble? Bubelek pokazał, że Bondowsko potrafi śpiewać ("Cry Me A River").
Desplat nie jest złym pomysłem. Pokazał, że akcyniaki umie ilustrować ("Largo Winch II" - "Largo Virtuoso").Mystery Man pisze:I nie należy zapominać, że gdzieś tam w MGM wala się zapewne jeszcze promo Desplata
-
hp_gof
Nawet nie kraczswordfish pisze:Desplat nie jest złym pomysłem. Pokazał, że akcyniaki umie ilustrować ("Largo Winch II" - "Largo Virtuoso").Mystery Man pisze:I nie należy zapominać, że gdzieś tam w MGM wala się zapewne jeszcze promo Desplata
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W sumie niedługo Halloween to tylko czekać, kiedy otrzymamy jakąś przerażającą informacją o nowym projekcie Desplatahp_gof pisze:Desplat czai się na każdym kroku... Nigdy nie wiecie, kiedy znienacka zaatakuje
it'scoming

tiry już zjeżdżają do Pajnłud Studios, prototyp Land Rovera nowego też już jest w hali, ale wjeżdżał zakryty plandeką przed paparazzo
:

tiry już zjeżdżają do Pajnłud Studios, prototyp Land Rovera nowego też już jest w hali, ale wjeżdżał zakryty plandeką przed paparazzo

Ostatnio zmieniony ndz paź 30, 2011 11:45 am przez Adam, łącznie zmieniany 1 raz.
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Adam bardziej robi w pieluchę jak Wawrzek przed nowym Williamsem. 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I to jest właśnie bolesne. Gdyż na tym forum już nie raz można było się spotkać z objawami fanboystwa, ale to do mnie przyczepiona została łatka überfanboya.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Bo to poniekąd prawda. 
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
mylicie pojęcia
ja nie kieruję postów o scorze czy kompozytorze tylko o filmie, a Wawrzyniec odwrotnie. stąd i ja takowej łatki nie mam.
NO CD = NO SALE