Załapałeś się na autograf?Tomasz Goska pisze:Jedna kopia leci właśnie do mnie. Może uda się coś na konkurs wycyganić.

Załapałeś się na autograf?Tomasz Goska pisze:Jedna kopia leci właśnie do mnie. Może uda się coś na konkurs wycyganić.
No to jak dostaniesz z autografem to nagroda też będzie z autografem?Tomasz Goska pisze:No tak.
Niemniej jakoś nie kręci mnie bicie się o kopie z autografami.
Ke? Po pierwsze jaki projekt? Projekt to by był, jakby ktoś zaprojektował okładkę, a nie wyciął kwadrat z plakatu i wstawił napisy. Po drugie stare okładki są równie fajne, choć też oparte o plakaty.Szefuncio pisze:i co z tego ?? , projekt okładki jest po prostu doskonały , o niebo lepszy od albumowego wydania
Wstawił napisy i dał koloryMefisto pisze:Ke? Po pierwsze jaki projekt? Projekt to by był, jakby ktoś zaprojektował okładkę, a nie wyciął kwadrat z plakatu i wstawił napisy. Po drugie stare okładki są równie fajne, choć też oparte o plakaty.Szefuncio pisze:i co z tego ?? , projekt okładki jest po prostu doskonały , o niebo lepszy od albumowego wydania
Było wielkie hype przez jeden dzień i teraz jest już cisza! Brak alertu! To znaczy, że ta końcówka poleży podobnie jak "Home Alone", które ciągle od roku jest dostępne. No, może trochę krócej ...Althazan pisze:W jeden dzień sprzedano prawie 3000szt. Zostało ostatnie 500...
Pisałem, że trzeba być na bieżąco. W tej chwili zostało 330szt. więc rok to na pewno nie wytrzyma...swordfish pisze:Było wielkie hype przez jeden dzień i teraz jest już cisza! Brak alertu! To znaczy, że ta końcówka poleży podobnie jak "Home Alone", które ciągle od roku jest dostępne. No, może trochę krócej ...
A skąd to info, bo na facetzbuku i fsmie nie widzę takiej informacji?Althazan pisze:W tej chwili zostało 330szt. więc rok to na pewno nie wytrzyma...