Japońskie (azjatyckie) wydawnictwa
Re: Japońskie (azjatyckie) wydawnictwa
Let the Bullets Fly to nic innego jak temat z The Sun Also Rises.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
nie oglądałem filmu więc nie wiem, ale Hisaishi aż tak z siebie nie rżnął 
http://www.imdb.com/title/tt1533117/

http://www.imdb.com/title/tt1533117/
#FUCKVINYL
W początkowej scenie filmu leci sun also rises - praktycznie to samo nagranie (siła temptracka?!). Nie wiem dlaczego Hisaishi zaczął nazywać ten kawałek nazwą filmu w którym został on przecież tylko wykorzystany - na dowód wystarczy posłuchać nagrań z paryskiego koncertu. A tak przy okazji http://www.youtube.com/watch?v=Gq5WHm8wWHQ - 3 minuta.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
OMG ale jaja
rzeczywiście centralnie wstawił main title z Sun Also Rises
to nawet nie jest aranżacja czy coś tylko dokładne przeklejenie utworu.. ciekawe jakim cudem to przeszło pod względem prawnym..

#FUCKVINYL
Masz tu Bucholc swoich najlepszych japońców 
Spartolili Enja że głowa boli, jakby ktoś nasrał na tą tylnią okładkę

Koleś na fsm się poskarżył, zaznaczył paintem na czerwono defekty, i mu kilku odpisało że mają to samo
także jak widzisz partaczą wszyscy, nie tylko sae

Koleś na fsm się poskarżył, zaznaczył paintem na czerwono defekty, i mu kilku odpisało że mają to samo

także jak widzisz partaczą wszyscy, nie tylko sae

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Akurat mam tę płytę. To jest raczej specjalnie zrobione. Przecież coś takiego by nie przeszło. Nie wiem tylko jaki efekt chcieli uzyskać. "Starości"?Adam Krysiński pisze:Masz tu Bucholc swoich najlepszych japońców
Poza tym zanim się wyda wyrok warto też sprawdzić włoski "oryginał". Verita Note klepie wszystko tak jak Włosi. Tylko dźwięk poprawia.
A o dźwięku nic nie pisał, że jest o wiele lepszy?Koleś na fsm się poskarżył, zaznaczył paintem na czerwono defekty, i mu kilku odpisało że mają to samo

Bez przesady.także jak widzisz partaczą wszyscy, nie tylko sae

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale jak to sobie wyobrażasz? Że nikt nie zauważył? Nie wiem jak to się robi, ale okładka była na kompie chyba i w formie pliku poszła do druku.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
no właśnie o to chodzi - plik pdf w cmyku był walnięty.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale taki musieli dostać od Włochów?
jakiś grafik który zamykał plik i wysyłał do drukarni spieprzył sprawę ewidentnie.
#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Wylał colę na klawiaturę i w PDF-ie zrobiły się plamy? 

Adam Krysiński pisze:7.09 wychodzi w Japonii przez Universal na cd zapis live koncertu Hisaishiego który odbył się w ramach hołdu dla ofiar trzęsienia ziemi.
Live album release, featuring "Joe Hisaishi 3.11 Charity Concert - The Best of Cinema Music -" concert held at Tokyo Kokusai Forum Hall A on June 9, 2011.
1. NAUSICAA NAUSICAA
2. Princess Mononoke PRINCESS MONONOKE
3. THE GENERAL THE GENERAL
4. Raging Men RAGING MEN
5. HANA-BI HANA-BI
6. Kids Return KIDS RETURN
7. Let The Bullets Fly LET THE BULLETS FLY
8. Howl's Moving Castle HOWL`S MOVING CASTLE
9. One Summer's Day ONE SUMMER`S DAY
10. Summer SUMMER
11. Villain VILLAIN
12. Ashitaka and San ASHITAKA AND SAN
13. My Neighbour TOTORO

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Mnie się podoba. Gęb nie widać.