Ja używam tego https://postimages.org/Jeszcze jedna sprawa: Znacie jakąś stronę do przesyłania, wklejania zdjęć na forum? Ta, z której korzystałem jest już płatna i wszystkie moje fotki z forum zniknęły.
Żale forumowiczów
Re: Żale forumowiczów
Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Czy można sobie wkleić w podpis animowany gif, czy jest on zakazany, ponieważ zamula on forum?
Jeśli można, to jak go zmniejszyć?
Jeśli można, to jak go zmniejszyć?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Co się dzieje z forum?
Od wczoraj u góry wisi takie coś:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/mobiquo/smartbanner/head.inc.php on line 70: Undefined variable: tapatalk_dir_name
Forum wiesza także firefoxa.
Od wczoraj u góry wisi takie coś:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/mobiquo/smartbanner/head.inc.php on line 70: Undefined variable: tapatalk_dir_name
Forum wiesza także firefoxa.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Zrobiłem update tapatalka. Najwyraźniej są jeszcze duże problemy...
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Musiałbym wyłączyć w tym celu tapatalka, a pewnie tego by nie chciało wielu użytkowników. Póki tapatalk nie naprawi swojej wtyczki, ja mam związane ręce.
Na głównej stronie serwisu nie można wystawić komentarza pod artykułem. Pojawia się info o błędzie.

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Mógłbyś spróbować wieczorem jeszcze raz i dać mi znać na privie, nim to zrobisz? Chciałbym zobaczyć na logach co się dzieje.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
NIESTETY NA STRONIE POJAWIŁY SIĘ PROBLEMY TECHNICZNE, KTÓRE ZOSTANĄ NAPRAWIONE DOPIERO WIECZOREM ALBO JUTRO RANO
Widzę, że na forum zawitała cenzura - żenujące w chuj to mało powiedziane. Ale czekam na jakieś argumenty, które nie będą z google lub z disclaimerów facebookowych o szerzeniu nieprawdziwych informacji. 

"Żenujące w chuj to mało powiedziane" można właśnie odnieść do Twojego usuniętego posta.
Natomiast chciałbym zaznaczyć, że post został usunięty po zgłoszeniu go przez jednego z userów forum.

Natomiast chciałbym zaznaczyć, że post został usunięty po zgłoszeniu go przez jednego z userów forum.

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
O wow, czyli ktoś jest płatkiem śniegu, ma ból dupy o byle co i po prostu jedziemy jak leci, bez jakiejkolwiek komunikacji z autorem czy na przykład uwagi w samym poście. Fajna piaskownica.
Mnie też to zniesmaczyło. Dlatego post poleciał.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Gwoli ścisłości - poleciały dwa posty. I oba zdaje się tylko dlatego, że zawierały w sobie słowo-klucz, czyli covid. Ciekawe czy gdybym zamiast tego wpisał raka, to ktokolwiek by się przejął. Pewnikiem nie, i to jest właśnie żałosne. Notabene ciekawe czy ten wielki nadwrażliwy ma jaja żeby się w ogóle przyznać, czy to kolejny dziubas z gatunku tych wiecznie strachliwych, co to najchętniej donoszą Niemcom po cichaczu.