Żale forumowiczów
Re: Żale forumowiczów
Nom, u mnie też muli.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
U mnie też muli 

Płacz i lament, bo chcieli prostą jak konstrukcję cepa muzyczkę do posłuchania w samochodzie, a dostali cholernie złożony twór.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Dziś zrobię zaległy update forum.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Update zrobiony. Proszę o uwagi dotyczące działania Tapatalk.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Dlaczego nagle nie widać filmików z You Tube wklejonych na forum za pomocą [youtube][/youtube]?
Jest tylko białe, puste okienko, sprawdzone na dwóch przeglądarkach.
Jest tylko białe, puste okienko, sprawdzone na dwóch przeglądarkach.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

No rzeczywiście, spróbujemy to ogarnąć.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Jest zaległy update forum i może wtedy wszystko zacznie działać. Z tego powodu forum nie będzie działać przez jakieś, mam nadzieję tylko pół godziny.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Sprawa załatwiona. Poszło o złe linki na youtuba po pewnej zmianie w linku na głównym portalu. A że się zrobiło zaległy update o dwie (!) wersje, to nasze 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nad szczegółami takimi jak kontrast można spróbować popracować, ale udało mi się znaleźć wtyczkę, która pozwala przerzucić informacje o osobie postującej na lewą stronę. Przywróciłem więc tego subsilvera, który był już dostosowany do nowej wersji forum. Mogę pokombinować z pewnymi szczegółami jak kolory (na co zwracał uwagę MichałP w dyskusji pierwszej nad tym stylem), bo to tylko kwestia poeksperymentowania w CSS, jak się znajdzie, o które chodzi
.
Musiałem jednak zrobić taką minirewolucję stylistyczną, bo przestarzały styl nie pozwalał na stworzenie dobrego zabezpieczenia przed spamerami, którzy pojawiali się w ilościach wprost zatrważających. Nie jest to najnowsza wersja, bo do niej się jeszcze soft forum nie dostosował, ale jest to lepsze niż to, co było dotychczas....

Musiałem jednak zrobić taką minirewolucję stylistyczną, bo przestarzały styl nie pozwalał na stworzenie dobrego zabezpieczenia przed spamerami, którzy pojawiali się w ilościach wprost zatrważających. Nie jest to najnowsza wersja, bo do niej się jeszcze soft forum nie dostosował, ale jest to lepsze niż to, co było dotychczas....
Czy istnieje jakaś opcja, dzięki której można by dopasowywać szerokość layoutu strony? U mnie jest ona teraz rozciągnięta na całą szerokość przeglądarki i widać sporo pustego, niezapełnionego miejsca.
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie sądzę, ale poszukam.
Coś co już od dawna nie dawało mi spokoju
Mianowicie wyszukiwarka na głównej stronie automatycznie nastawiona jest na newsy. Myślę, że większość osób częściej szuka jednak recenzji. Nawet jak zmienisz na recenzje to po jednorazowym przeszukaniu znów zmienia na newsy, co po chęci wyszukania większej ilości tytułów jest dosyć uporczywe. Nie dało by się zmienić żeby domyślnie szukało od razu recenzji?

Zobaczymy, co da się w tej sprawie zrobić. 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Dzięki, no i teraz jest tak być powinno