Propozycje Userów na recenezje scorów na portalu.
Re: Propozycje Userów na recenezje scorów na portalu.
W prawie nie ma nic o możliwości udostępniania 30-sekundowych fragmentów. Jedynie można tutaj próbować zastosować prawo cytatu, ale wielu prawników uważa, że ma ono zastosowanie tylko jeśli fragment muzyki/filmu (nie większy niż 5% całości) damy w swoim własnym utworze/filmie.
Póki co jeszcze nikt za udostępnianie fragmentów nie ściga, ale już kilka wytwórni planowało zacząć pobierać opłaty za to.
Póki co jeszcze nikt za udostępnianie fragmentów nie ściga, ale już kilka wytwórni planowało zacząć pobierać opłaty za to.
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Tak jest. Ponadto piszę je bez możliwości odsłuchu w danym momencie. Więc wszystko odtwarzam w pamięci z tego, co wcześniej słyszałem. Później, jak nie zapominam, daję sample z domu.Paweł Stroiński pisze:Raczej od możliwości ich zrobienia, z tego co wiem, większość tekstów Tomek Goska wstawia w pracy.

A to nie lepiej przygotować sobie sample w domu za wczasu i dopiero potem wstawiać? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja sample zawsze jako ostatnie dodaję. Na początku wiadomo film, potem soundtrack parę razy, potem tekst, potem godzina jak nie więcej na zdjęcia, a dopiero na sam koniec przygotowuję sample.
A pisać też już pisałem moje recenzje w najróżniejszych miejscach, poczekalniach, pociągach w metrze i gdzie się tylko da. W domu też sporo piszę.
A pisać też już pisałem moje recenzje w najróżniejszych miejscach, poczekalniach, pociągach w metrze i gdzie się tylko da. W domu też sporo piszę.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Godzina na znalezienie czterech fotek w sieci? Ciebie to chyba trzeba wysłać na kursy gugla.Wawrzyniec pisze:potem godzina jak nie więcej na zdjęcia

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po prostu mam problemy, żeby się zdecydować. A zależy mi, aby recenzja wizualnie ładnie wyglądała. I później trzeba z tych jakiś 20 - 30 zdjęć wybrać te kilka, a to nie jest łatwe.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To które były pisane podczas posiedzenia w sraczu?Wawrzyniec pisze:A pisać też już pisałem moje recenzje w najróżniejszych miejscach, poczekalniach, pociągach w metrze i gdzie się tylko da. W domu też sporo piszę.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
No fakt. Znaleźć wśród takiego potoku zdjęć te tylko i li wyłącznie z cyckami to długi proces.Wawrzyniec pisze:Po prostu mam problemy, żeby się zdecydować. A zależy mi, aby recenzja wizualnie ładnie wyglądała. I później trzeba z tych jakiś 20 - 30 zdjęć wybrać te kilka, a to nie jest łatwe.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To trza w googlach "tits" albo "nude" dopisać po szukanym haśle i już. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I co, nie dowiemy się? Wawrzyniec zawsze taki chętny do dyskusji, polemiki, wyjaśnień, a teraz lipa.Bucholc Krok pisze:To które były pisane podczas posiedzenia w sraczu?Wawrzyniec pisze:A pisać też już pisałem moje recenzje w najróżniejszych miejscach, poczekalniach, pociągach w metrze i gdzie się tylko da. W domu też sporo piszę.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
teraz serious, może by ktoś tu wreszcie qwa napisał reckę The Living Daylights?
wstyd, Pany 

#FUCKVINYL
I tak jest 20 recenzji Barry'ego. Nie powiem gdzie, nie powiem kogo nie ma żadnej recenzji

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Kogo ważnego, nie ma żadnej recenzji? 

Na fm.pl nie ma nic Manciniego czy Schifrina chociażby, albo Badalamentiego, bo Christmas Vacation nie liczę