Propozycje Userów na recenezje scorów na portalu.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Propozycje Userów na recenezje scorów na portalu.
A powinniście o Portman, gdyż zdecydowanie za mało jej recenzji mamy na stronie. Nikt np. nie chciałby zrecenzować "Czekolady"? Taki przyjemny score do równie przyjemnego filmu.
I zamiast mnie krytykować można byłoby delikatnie mnie poklepać po ramieniu za to, że uzupełnił trochę filmografię tej brytyjskiej kompozytorki.
I zamiast mnie krytykować można byłoby delikatnie mnie poklepać po ramieniu za to, że uzupełnił trochę filmografię tej brytyjskiej kompozytorki.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jej biografii też nie ma - napisz 
"Czekolada" to ten film fantasy, w którym Cyganie nie kradną?

"Czekolada" to ten film fantasy, w którym Cyganie nie kradną?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie uważam się za aż takiego eksperta od Portman, abym mógł pisać jej biografię. Jakby co dalej ją jeszcze dokładniej poznaję i nie przeczę, że może kiedyś coś bym jej jeszcze zrecenzował.Koper pisze:Jej biografii też nie ma - napisz
P.S. W sumie to napisałem 666 posta w tym temacie.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Oho, czyli ilustrowała jeszcze jakieś filmy z Hathaway.Wawrzyniec pisze:Nie uważam się za aż takiego eksperta od Portman, abym mógł pisać jej biografię. Jakby co dalej ją jeszcze dokładniej poznaję i nie przeczę, że może kiedyś coś bym jej jeszcze zrecenzował.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Spodziewamy się przynajmniej 13 akapitów 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To nie lepiej od razu książkę napisać? 

The Life and Music of Anne H. by M.W. Olech
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Bardzo zabawne. I w ogóle dlaczego samo "H." jak przy oskarżonym?
Ale mniejsza oto. Tym bardziej, że po części jestem dumny z tej 20, przy której nikt mi nie może zarzucić williamsozimmerowskiego fanbojstwa.
Ale mniejsza oto. Tym bardziej, że po części jestem dumny z tej 20, przy której nikt mi nie może zarzucić williamsozimmerowskiego fanbojstwa.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Za to hathawayowe fanbojstwo jak najbardziej. 
Czekamy na reckę pozbawioną jakiegokolwiek fanbojstwa, Wawrzek.

Czekamy na reckę pozbawioną jakiegokolwiek fanbojstwa, Wawrzek.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak już to inspiracja. Nie wspominając już, że zarzut jest nietrafiony i akurat z tych 20 napisanych recenzji trudno mi znaleźć jakieś, gdzie można byłoby dostrzec objawy jakiegokolwiek fanbojstwa.
A zresztą teraz to już wszystko można podciągnąć do fanbojstwa i słowo to jest tak często używane, że całkowicie straciło na swojej sile.
A zresztą teraz to już wszystko można podciągnąć do fanbojstwa i słowo to jest tak często używane, że całkowicie straciło na swojej sile.
ależ celnieSzczypior pisze:To mniej więcej jak u Ciebie słowo 'przepraszam', zwłaszcza z dopiskiem 'najmocniej'Wawrzyniec pisze:A zresztą teraz to już wszystko można podciągnąć do fanbojstwa i słowo to jest tak często używane, że całkowicie straciło na swojej sile.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Osobiście nie przyjmuję tego zarzutu jak i tego od Kopra.
Plus widzę, że Adam powoli uczy się nowych zasad forum i nie wstawia już samego Mr.Green. Ja też postanowiłem przestać ciągle zrzędzić i próbuję się dopasować. Do tego celu, poszedłem jeszcze krok dalej i aby nie gimbuzować całkowicie przestałem używać emoticonek. Jestem emoticonowym abstynentem.
Plus widzę, że Adam powoli uczy się nowych zasad forum i nie wstawia już samego Mr.Green. Ja też postanowiłem przestać ciągle zrzędzić i próbuję się dopasować. Do tego celu, poszedłem jeszcze krok dalej i aby nie gimbuzować całkowicie przestałem używać emoticonek. Jestem emoticonowym abstynentem.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
i znowu jakieś hipsterstwo...Wawrzyniec pisze:Do tego celu, poszedłem jeszcze krok dalej i aby nie gimbuzować całkowicie przestałem używać emoticonek. Jestem emoticonowym abstynentem.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A Mefisto co się do nas tak pcha z reckami?