FilmMusic.pl - co zmienić?
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
mam kolejne bardzo ważne spostrzeżenie:
Potrzeba więcej emotek, chodziażby takie dla adminów/moderatoró:
Potrzeba więcej emotek, chodziażby takie dla adminów/moderatoró:
Ostatnio zmieniony czw lut 03, 2011 14:20 pm przez Arthur, łącznie zmieniany 1 raz.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Arthur
A mógłby powstać wątek(temat) z premierami scorów/soundtracków ?
Taka jedna przejrzysta lista, bo tylko część ma swoje tematy.
Nie chodzi też o wszystkie stworone na świecie, ale no wiecie o jakich warto powiedzieć, wspomnieć. Ja np. nic od początku stycznia nie słuchałem nowego, bo nawet nie wiem co powstało; a nie jestem takim maniakiem, żeby obczajac co tydzień wszystkie serwisy z premieramii z muzyki filmowej
Może być oddzielnie dla gier/TV/kina lub wspólny.
Taka jedna przejrzysta lista, bo tylko część ma swoje tematy.
Nie chodzi też o wszystkie stworone na świecie, ale no wiecie o jakich warto powiedzieć, wspomnieć. Ja np. nic od początku stycznia nie słuchałem nowego, bo nawet nie wiem co powstało; a nie jestem takim maniakiem, żeby obczajac co tydzień wszystkie serwisy z premieramii z muzyki filmowej
Może być oddzielnie dla gier/TV/kina lub wspólny.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
To o takich najczęściej powstają osobne wątki (są też wątki ostrzegawcze, przed takimi score'ami jak Ironclad czy Battle LAczoug pisze:Nie chodzi też o wszystkie stworone na świecie, ale no wiecie o jakich warto powiedzieć, wspomnieć.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W nowym dziale też się zrobi bajoro, a i tak ludzie dalej będą pisać w głównym, tylko posty będą się duplikować. Przykład: powstał dział o wydaniach płytowych i wyszło na to, że dotyczy głównie staroci/odgrzewanych kotletów a ludzie o nowościach piszą w głównym. Inna sprawa, że jak ma być offtop to lepiej w głównym niż w płytowym.czoug pisze:Właśnie tam jest taśmociąg, poprzeplatane w różnymi innymi rzeczami.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Arthur
Mi właśnie nie chodzi o pogadankę o tym co się pojawi niedługo, ale o krótkie info, że np. dnia 19.02 ktoś napisze, że 18.02 premiere miał film XXX(co wiąże się z premierą muzyki), ew. krótka notka o tym scorze,a jakieś nieniszowe filmy, na które większa część oczekuję można pisać gdy znana jest już data premiery(a wiec w przód). Chodzi mi o datę głównie. Tak bym nie musiał wchodzić na filmweb dzień w dzień i sprawdzać który kompozytor właśnie coś stworzył, lub podano date premiery(bo duża część umyka przynajmniej mi uwadze)Marek Łach pisze:To o takich najczęściej powstają osobne wątki (są też wątki ostrzegawcze, przed takimi score'ami jak Ironclad czy Battle LAczoug pisze:Nie chodzi też o wszystkie stworone na świecie, ale no wiecie o jakich warto powiedzieć, wspomnieć.).
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
No właśnie, komuś musiałoby się chcieć. To są niby krótkie informacje tylko, ale trzeba ich poszukać, a nie wszystko jest tak rozpromowane jak nowe Zimmery, Desplaty czy JNH.
Taki wątek mogę zawsze założyć i pilnować, żeby nie było tam dyskusji, a tylko posty informacyjne - tylko muszą znaleźć się chętni, żeby to na bieżąco update'ować.

Taki wątek mogę zawsze założyć i pilnować, żeby nie było tam dyskusji, a tylko posty informacyjne - tylko muszą znaleźć się chętni, żeby to na bieżąco update'ować.