Ale ten "burdel" robią główni fanboje danych kompozytorów, którzy piszą sami do siebie i z ich punktu widzenia burdelu nie ma, tak jak Ty to widzisz w temacie BT.Adam pisze:nie. tylko serio robi się wg mnie burdel przez to. jakby w Brajanie były takie dyskusje to też bym prosił o rozłączenie tego.
FilmMusic.pl - co zmienić?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: FilmMusic.pl - co zmienić?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
to jeszcze inaczej - np Paweł często pisze zajebiste posty nt odbierania scorów Hansa i procesu twórczego (coś w stylu analiz po seansie Gravity). To jest serio ciekawe i pozwala spojrzeć na to z innej perspektywy - a np ja tak nie umiem, i można się nauczyć. I potem ni jak nie idzie tego znaleźć bo jest 20 zakładek o Pająku 2. Co za problem zrobić ten pieprzony temat o Pajaku 2 skoro wiadomo że go nie zrejectują i wiadomo że score wyjdzie? Nawet łatwiej będzie upilnować oftopu... (Pająk 2 to tylko przykład - chodzi mi o idee)
NO CD = NO SALE
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
A nie dało by rady zmienić tego czasu na zimowy w końcu? 

Będę szczery, Tylko Jerry 

- Wojteł
- John Williams
Dałoby, wystarczy, że wejdziesz w ustawienia swojego profilu i zaznaczysz strefę czasową 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Ale jak się nie zalogujesz to masz letni i trochę to wkurza 

- Wojteł
- John Williams
Templar pisze:Ale jak się nie zalogujesz to masz letni i trochę to wkurza
To można być niezalogowanym?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, to chyba pora na jakąś musicalową wstawkę o tym co może być poza forum "Out There":
https://www.youtube.com/watch?v=uoFqnoebywo
https://www.youtube.com/watch?v=uoFqnoebywo
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jako, że gania się na forum, za gify, memy, trailery i kiedy rozmowa zbytnio zboczy z tematu, to ja chcę napomnieć o innych problemie, który robi się nagminny:
edytowanie postów, czy też bardziej nie robienie tego
Naprawdę nie wygląda za dobrze, kiedy jedna osoba np. pisze dwa trzy posty pod rząd. I jestem w stanie zrozumieć jak są różnice, paru dni, nowe myśli itd. Ale jak piszemy coś i potem nagle przychodzi na nowa myśl, to zawsze można edytować post, zamiast walić kolejnego.
To tylko taka moja drobna uwaga, także z związku z estetyką forum. I prosiłbym, aby jednak większość osób, jak już pisze tego samego dnia, to aby edytowała posty. Ja sam nie musiałbym tego robić, gdyż mam ładny avatar, ale jednak robię, gdyż dbam o porządek na forum.
Dziękuję uprzejmie za uwagę.
edytowanie postów, czy też bardziej nie robienie tego
Naprawdę nie wygląda za dobrze, kiedy jedna osoba np. pisze dwa trzy posty pod rząd. I jestem w stanie zrozumieć jak są różnice, paru dni, nowe myśli itd. Ale jak piszemy coś i potem nagle przychodzi na nowa myśl, to zawsze można edytować post, zamiast walić kolejnego.
To tylko taka moja drobna uwaga, także z związku z estetyką forum. I prosiłbym, aby jednak większość osób, jak już pisze tego samego dnia, to aby edytowała posty. Ja sam nie musiałbym tego robić, gdyż mam ładny avatar, ale jednak robię, gdyż dbam o porządek na forum.
Dziękuję uprzejmie za uwagę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
to lenistwo Wawrzyniec, zwróć uwagę na mechanikę forum, mniej kroków: odpowiedź – strona logowania – nowy post, niźli: logowanie - znalezienie wątku – postu – edycja 

To wszystko prawda co piszesz Wawrzyńcze tylko mam wrażenie, że tutaj ludzie mają większe problemy na głowie.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wojteł
- John Williams
Ale pisanie nowych postów to dobry sposób, na utrzymanie tematów na górze. Jeśli Twój post był ostatni i go edytujesz, temat zginie pod lawiną innych.
- Wojteł
- John Williams
Idąc tokiem rozumowania z mojego poprzedniego posta, podbijam temat:
Uzupełnijmy słowniczek - albo stwórzmy drugi - tak, żeby przeciętny użytkownik forum był w stanie zrozumieć posty kiedyśgrzesia
Uzupełnijmy słowniczek - albo stwórzmy drugi - tak, żeby przeciętny użytkownik forum był w stanie zrozumieć posty kiedyśgrzesia

- Marcin
- Początkujący orkiestrator
Jestem za!
A swoją drogą to mnie pocieszyłeś, bo myślałem, że jako jedyny na forum nie rozumiem (niektórych) postów kiedyśgrzesia 

Będę szczery, Tylko Jerry