fejkowe komentarze na stronie
Re: fejkowe komentarze na stronie
no czyli miał zapisane w notatniku. więc mówię że dafaq 

#FUCKVINYL
- Marcin
- Początkujący orkiestrator
Obiecanki, cacankiAdam pisze:Mieszko się skończył. rzekłem.

Będę szczery, Tylko Jerry 

no wiesz, jak pupa a nie moder i bana nie umi dać porządnie, to nie moja wina

#FUCKVINYL
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Mieszko szaleje. "Medalki" Gjaczina dostają dwóje, "CoD" także przy czym pisze on że wraca do Modern Warfare 2 -w tym momencie stwierdziłem że jakby nas nie wk... trzeba olewać te prowokacje i tyle.
- Marcin
Ten Mieszko to już sie zaczyna robić nudny... Postanowił teraz, że zjedzie wszystkie MoH-y. Czy on niczego innego do roboty nie ma w tym domu czy jak!?

No, nagle przestało to być śmieszne
Jak napisał Michał, ignorować, a nie jeszcze wypytywać o jego ulubione scory 

I nie karmić trolla! 
Nie wiem czy nie będzie lepiej, jak jakiś czas po zakończeniu jego działalności, posprzątać ten bajzel i po prostu hurtem wykasować wszystkie jego komenty, bo na dziś dzień chyba każdy już jest przekonany, że to fejk, troll i prowokator w jednym. Być może ma coś z psychiką i trza mu współczuć, ale to nie już nasz problem i porządku na portalu.

Nie wiem czy nie będzie lepiej, jak jakiś czas po zakończeniu jego działalności, posprzątać ten bajzel i po prostu hurtem wykasować wszystkie jego komenty, bo na dziś dzień chyba każdy już jest przekonany, że to fejk, troll i prowokator w jednym. Być może ma coś z psychiką i trza mu współczuć, ale to nie już nasz problem i porządku na portalu.

A ja się pytam co z tym banem 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Lepiej nie, on ma te wszystkie swoje komenty zapisane w notatniku i pewnie znów przez rok czasu katowałby nas nimi, wrzucając je ponownieNie wiem czy nie będzie lepiej, jak jakiś czas po zakończeniu jego działalności, posprzątać ten bajzel i po prostu hurtem wykasować wszystkie jego komenty,

Jak trolling to chyba muszą mu za niego płacićTomek pisze:na dziś dzień chyba każdy już jest przekonany, że to fejk, troll i prowokator w jednym. .

Racja. Należy zakładać najbardziej absurdalne scenariusze jego działań.Mystery pisze:Lepiej nie, on ma te wszystkie swoje komenty zapisane w notatniku i pewnie znów przez rok czasu katowałby nas nimi, wrzucając je ponownie

Ja nic nie zakładam, po tym jak usunięto mu wszystkie komentarze spod recenzji Thomasa Newmana, parę dni później pojawiły się z powrotem w niezmienionej formie.
- Marcin
Nie, no troche pozmieniał. Na przykład pod recką 'Smażonych zielonych pomidorów' Newmana jest teraz: 'Za mało dosmażone zielone pomidory. Thomas Newman robił smaczniejsze dania. Takie jest moje zdanie.' a wcześniej było: 'Za mało dosmażone zielone pomidory. Thomas Newman robił smaczniejsze dania.'Mystery pisze:Ja nic nie zakładam, po tym jak usunięto mu wszystkie komentarze spod recenzji Thomasa Newmana, parę dni później pojawiły się z powrotem w niezmienionej formie.

A tak btw, to chyba jednak nie jest gimbus, bo pisze swoje komenty w czasie, kiedy normalnie szkoła jest

Ty widzę jesteś niezłym znawcą jego komentarzy

Ja bym obstawiał, że ma 24 latamrcn24 pisze:A tak btw, to chyba jednak nie jest gimbus, bo pisze swoje komenty w czasie, kiedy normalnie szkoła jest.

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Mieszko raczej nie jest gimbusem, jeśli nazwisko w mailu jest prawdziwe, jest 90% prawdopodobieństwa (trzeba by jeszcze jego IP przepuścić przez whois), że facet jest doktorantem historii z Bydgoszczy.