Jakbyś swoje germańskie teksty, które czasem tu rzucasz, zaczął nawijać na zlocie ocalonych z Auschwitz, to też by je uznano za obraźliwe, więc nie ucz nas tu okoliczności.Wawrzyniec pisze:Wiesz, że w wielu okolicznościach można byłoby uznać ten tekst za obraźliwy?
FilmMusic.pl - co zmienić?
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: FilmMusic.pl - co zmienić?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Jakoś od kilku dni strasznie wolno działa forum. Każda operacja to 5-15 sekund czekania. Też tak macie?
Ostatnio zmieniony śr gru 28, 2011 19:30 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
mamy 21 wiek a Buchol widze dalej się wdzwania przez 0202122 i ppp 
NO CD = NO SALE
-
Templar
http://www.youtube.com/watch?v=AgqEIp2YmtEAdam pisze:mamy 21 wiek a Buchol widze dalej się wdzwania przez 0202122 i ppp
na tą melodyjkę modemu cieszył się każdy 15 lat temu jakby w totka wygrał 
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Eh, niektórym to można szuflą do głowy i wciąż nic.Adam pisze:mamy 21 wiek a Buchol widze dalej się wdzwania przez 0202122 i ppp
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Czemu nagle styl forum, który sobie ustawiłem, przestał działać?
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Nie wiem, co się dokładnie stało a nie mam w tej chwili czasu zajrzeć.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Może nie jest już dostępny. Da się "odhaczać" te style?
zróbcie coś ze stroną bo przeglądarki krzyczą że jesteście hakerami, dokonujecie ataków i takie tam.. 
NO CD = NO SALE
-
Templar
Bandyci, chcieli mi kompjuter shakować, gdzie jest policja? Od początku wiedziałem, że w tym FilmMusic.pl to same podejrzane typyAdam pisze:zróbcie coś ze stroną bo przeglądarki krzyczą że jesteście hakerami, dokonujecie ataków i takie tam..