fejkowe komentarze na stronie
Re: fejkowe komentarze na stronie
tak? u nas byli tacy - przez parę dni usuwaliśmy bez słowa wszystkie komentarze bez znaczenia czy z sensem czy trolowate od razu jak się pojawiły jak tylko była możliwość. pisali kolejne. usuwaliśmy. pisali dlaczego usuwamy. usuwaliśmy. i po paru dniach im się znudziło, wcześniej wysłali jeszcze maila z inwektywami (usuwaliśmy bez odpowiadania) i to by było na tyle. nic nie działa na trolla lepiej niż totalne olanie bez słów wyjaśnienia.
gwaratuje że jakby Mieszkowi wydupcyć ostatnie ze 30 komentów które napisał przez parę dni, tak bez słowa wyjaśnienia i komentów zwrotnych od innych, to by zapytał czemu, napisał jeszcze parę, zobaczyłby że znów usunięte i by przestał. to mechanizma na każdego trolla - obojętnośc, zlanie, i oni wtedy wyrywają sobie włosy z głowy że nie są docenieni i nikt z nimi nie dyskutuje i odpuszczają.
gwaratuje że jakby Mieszkowi wydupcyć ostatnie ze 30 komentów które napisał przez parę dni, tak bez słowa wyjaśnienia i komentów zwrotnych od innych, to by zapytał czemu, napisał jeszcze parę, zobaczyłby że znów usunięte i by przestał. to mechanizma na każdego trolla - obojętnośc, zlanie, i oni wtedy wyrywają sobie włosy z głowy że nie są docenieni i nikt z nimi nie dyskutuje i odpuszczają.
#FUCKVINYL
Gorzej jak jakiś bardziej ogarnięty się trafi i postanowi was usunąć, DDoSa by wam zrobili i tyle byś miał
Przy tego typu pierdołach jak komentarze kontrowersyjne to się po prostu olewa, nic z nimi nie robi i tyle 

No mnie dokładnie to samo wqrwia. Niech daje dwóje Gorączce, Cedrom czy innym Hisaishim. Wali mnie to. Tylko niech to poprze jakimiś argumentami a nie trzema wyrazami. Śmiecić każdy potrafi, sprzątać potem nie ma jedynie komu. Bo przecież Templar czy Kaonashi się tym nie zajmąMefisto pisze:Najbardziej to Ty widzę przeżywasz, bo to już któryś Twój komentarz w temacie i przecież z Mieszka taka ofiara i ojeje, wszyscy go atakują i w ogóle, łałałała! A prawda jest taka, że nie chodzi o jego oceny, tylko o ten kurewski styl wypowiedzi - niby wszystko kulturalnie, ale wyraźnie widać, że gość to prowokator i jego akcje w ogóle nie powinny mieć miejsca, zwłaszcza w takim nawale.

Jakbyście olewali te komenty to by śmietnika nie było, a tak wdajecie się z nim w dyskusje i wtedy właśnie powstaje śmietnik większy niż ten jego krótki komentarz 

Hipokryta. To nie ja odpowiadam na jego komentarze pod reckami.Mefisto pisze:Najbardziej to Ty widzę przeżywasz, bo to już któryś Twój komentarz w temacie i przecież z Mieszka taka ofiara i ojeje, wszyscy go atakują i w ogóle, łałałała!.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Sprawdź w słowniku słowo: hipokryzja lepiej. Bo co z tego, że nie komentujesz jego komentarzy, skoro na forum najwięcej się w tym temacie udzielasz, a ponoć ten użytkownik Cię nie obchodzi 

Szanuję Twoje recki, ale na forum po raz kolejny zachowujesz się jak zwykły prostak. Riposty tak formułujesz jakby były celne, a nie są ani trochę. Poza tym raczej Ciebie trzeba edukować ze słownikiem. No ale od początku, bo widzę, że czegoś nie kumasz. Zarzucasz mi takie coś:
Po czym piszesz:Mefisto pisze: Najbardziej to Ty widzę przeżywasz, bo to już któryś Twój komentarz w temacie i przecież z Mieszka taka ofiara i ojeje,
Inna wymiana zdań:Mefisto pisze: A prawda jest taka, że nie chodzi o jego oceny, tylko o ten kurewski styl wypowiedzi - niby wszystko kulturalnie, ale wyraźnie widać, że gość to prowokator i jego akcje w ogóle nie powinny mieć miejsca, zwłaszcza w takim nawale.
Kaonashi pisze:No właśnie.Szczypior pisze:A nie lepiej po prostu ignorować
Pod recką Heat wielce się oburzyłeś:Mefisto pisze:Nie da się, bo jest burdel na stronie, nie mówiąc o tym, że nic nie idzie skomentować, bo zaraz wszystko ginie pod zalewem Mieszka. Naprawdę nie wiem czemu obchodzicie się z nim, jak Komorowski z krzyżem - takie coś powinno dawno zostać zduszone w zarodku.
Poza tym to Ty szukasz tylko do której wypowiedzi Mieszka się tu przypieprzyć, co z resztą celnie zauważył Templar. Kto tu się czym przejmuje? A co się tyczy mnie, wszystko co napisałem na ostatnich stronach służyło tylko wyciszeniu tego tematu (przeczytaj jeszcze raz wypowiedzi), a nie w przeciwieństwie do Ciebie jego rozdmuchaniu, więc przestań się kompromitować, bo wcale nie czuję potrzeby pogrążania Cię.Muzyka przeciętna? You just crossed the fuckin' line, boy!
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
Dobra, dajmy już spokój tematowi Mieszka, jeżeli jedni drugich chcą pogrążać... Natomiast na stronie inne ciekawe rzeczy się wydarzyły, i zgodne z tytułem wątku, bo chyba Dziekan wrócił - wczoraj się podszywał pod Mieszka i Paweł już interweniował 

Rok szkolny oficjalnie się zaczął, właśnie patrzę, że przed chwilą padł rekord 122 gości 

No właśnie tak się zastanawiam skąd tyle osób się wzięłoMystery pisze:Rok szkolny oficjalnie się zaczął, właśnie patrzę, że przed chwilą padł rekord 122 gości

Jak ham! Do tego z Łodzi!Kaonashi pisze:Szanuję Twoje recki, ale na forum po raz kolejny zachowujesz się jak zwykły prostak.

Zaraz, zaraz. Co niby chcesz, prócz faila, udowodnić masą cytatów niezwiązanych z tym, że właśnie zarzuciłeś mi hipokryzję, podczas gdy sam najwięcej udzielasz się w temacie, który pozornie Cię nie obchodzi, bo "najlepiej ignorować"Poza tym raczej Ciebie trzeba edukować ze słownikiem. No ale od początku, bo widzę, że czegoś nie kumasz. Zarzucasz mi takie coś
A więc Templar powinien popracować nad celnościąPoza tym to Ty szukasz tylko do której wypowiedzi Mieszka się tu przypieprzyć, co z resztą celnie zauważył Templar.

Mieszko wkurwia mnie odkąd się pojawił i bynajmniej tego nie ukrywałem, od początku zwracając uwagę, że wypadałoby coś z nim zrobić. Potem zwróciłem mu kilkukrotnie uwagę i na tym koniec, bo jak groch o ścianę. Gdybym więc tylko szukał, do czego się przypieprzyć, to komentowałbym KAŻDY jego komentarz, a tak nie jest, bo nie mam na to czasu po prostu. Przy Heat się wypowiedziałem, bo akurat wszedłem na stronę i było na wierzchu, a komentarz Mieszka pod oceną był taki, że ojapierdolę

Umarłem - powinni Cię wysłać w takim razie do Syrii, co byś uciszył konfliktA co się tyczy mnie, wszystko co napisałem na ostatnich stronach służyło tylko wyciszeniu tego tematu

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tak, bardzo inteligentna i merytoryczna, pełna argumentów wypowiedź 

Wyspa Piratów ściana dźwięku i 3/5. umarłem. gościu niszczy system.
#FUCKVINYL