fejkowe komentarze na stronie

Nikt nie jest nieomylny i każdemu zdarzają się pomyłki. Jeśli masz jakieś uwagi, pomysły, sugestie, lub może dostrzegłeś jakieś błędy? Podziel się tym z nami. Na pewno redakcja rozważy wszelkie propozycje i komentarze.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

Re: fejkowe komentarze na stronie

#211 Post autor: Adam » ndz wrz 01, 2013 22:00 pm

tak? u nas byli tacy - przez parę dni usuwaliśmy bez słowa wszystkie komentarze bez znaczenia czy z sensem czy trolowate od razu jak się pojawiły jak tylko była możliwość. pisali kolejne. usuwaliśmy. pisali dlaczego usuwamy. usuwaliśmy. i po paru dniach im się znudziło, wcześniej wysłali jeszcze maila z inwektywami (usuwaliśmy bez odpowiadania) i to by było na tyle. nic nie działa na trolla lepiej niż totalne olanie bez słów wyjaśnienia.

gwaratuje że jakby Mieszkowi wydupcyć ostatnie ze 30 komentów które napisał przez parę dni, tak bez słowa wyjaśnienia i komentów zwrotnych od innych, to by zapytał czemu, napisał jeszcze parę, zobaczyłby że znów usunięte i by przestał. to mechanizma na każdego trolla - obojętnośc, zlanie, i oni wtedy wyrywają sobie włosy z głowy że nie są docenieni i nikt z nimi nie dyskutuje i odpuszczają.
#FUCKVINYL

Templar

#212 Post autor: Templar » ndz wrz 01, 2013 22:06 pm

Gorzej jak jakiś bardziej ogarnięty się trafi i postanowi was usunąć, DDoSa by wam zrobili i tyle byś miał :mrgreen: Przy tego typu pierdołach jak komentarze kontrowersyjne to się po prostu olewa, nic z nimi nie robi i tyle :P

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#213 Post autor: Tomek » ndz wrz 01, 2013 22:11 pm

Mefisto pisze:Najbardziej to Ty widzę przeżywasz, bo to już któryś Twój komentarz w temacie i przecież z Mieszka taka ofiara i ojeje, wszyscy go atakują i w ogóle, łałałała! A prawda jest taka, że nie chodzi o jego oceny, tylko o ten kurewski styl wypowiedzi - niby wszystko kulturalnie, ale wyraźnie widać, że gość to prowokator i jego akcje w ogóle nie powinny mieć miejsca, zwłaszcza w takim nawale.
No mnie dokładnie to samo wqrwia. Niech daje dwóje Gorączce, Cedrom czy innym Hisaishim. Wali mnie to. Tylko niech to poprze jakimiś argumentami a nie trzema wyrazami. Śmiecić każdy potrafi, sprzątać potem nie ma jedynie komu. Bo przecież Templar czy Kaonashi się tym nie zajmą ;-) :P
Obrazek

Templar

#214 Post autor: Templar » ndz wrz 01, 2013 22:18 pm

Jakbyście olewali te komenty to by śmietnika nie było, a tak wdajecie się z nim w dyskusje i wtedy właśnie powstaje śmietnik większy niż ten jego krótki komentarz :P

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#215 Post autor: Kaonashi » ndz wrz 01, 2013 23:39 pm

Mefisto pisze:Najbardziej to Ty widzę przeżywasz, bo to już któryś Twój komentarz w temacie i przecież z Mieszka taka ofiara i ojeje, wszyscy go atakują i w ogóle, łałałała!.
Hipokryta. To nie ja odpowiadam na jego komentarze pod reckami.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Mefisto

#216 Post autor: Mefisto » pn wrz 02, 2013 03:28 am

Sprawdź w słowniku słowo: hipokryzja lepiej. Bo co z tego, że nie komentujesz jego komentarzy, skoro na forum najwięcej się w tym temacie udzielasz, a ponoć ten użytkownik Cię nie obchodzi :lol:

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#217 Post autor: Kaonashi » pn wrz 02, 2013 09:59 am

Szanuję Twoje recki, ale na forum po raz kolejny zachowujesz się jak zwykły prostak. Riposty tak formułujesz jakby były celne, a nie są ani trochę. Poza tym raczej Ciebie trzeba edukować ze słownikiem. No ale od początku, bo widzę, że czegoś nie kumasz. Zarzucasz mi takie coś:
Mefisto pisze: Najbardziej to Ty widzę przeżywasz, bo to już któryś Twój komentarz w temacie i przecież z Mieszka taka ofiara i ojeje,
Po czym piszesz:
Mefisto pisze: A prawda jest taka, że nie chodzi o jego oceny, tylko o ten kurewski styl wypowiedzi - niby wszystko kulturalnie, ale wyraźnie widać, że gość to prowokator i jego akcje w ogóle nie powinny mieć miejsca, zwłaszcza w takim nawale.
Inna wymiana zdań:
Kaonashi pisze:
Szczypior pisze:A nie lepiej po prostu ignorować :?
No właśnie.
Mefisto pisze:Nie da się, bo jest burdel na stronie, nie mówiąc o tym, że nic nie idzie skomentować, bo zaraz wszystko ginie pod zalewem Mieszka. Naprawdę nie wiem czemu obchodzicie się z nim, jak Komorowski z krzyżem - takie coś powinno dawno zostać zduszone w zarodku.
Pod recką Heat wielce się oburzyłeś:
Muzyka przeciętna? You just crossed the fuckin' line, boy!
Poza tym to Ty szukasz tylko do której wypowiedzi Mieszka się tu przypieprzyć, co z resztą celnie zauważył Templar. Kto tu się czym przejmuje? A co się tyczy mnie, wszystko co napisałem na ostatnich stronach służyło tylko wyciszeniu tego tematu (przeczytaj jeszcze raz wypowiedzi), a nie w przeciwieństwie do Ciebie jego rozdmuchaniu, więc przestań się kompromitować, bo wcale nie czuję potrzeby pogrążania Cię.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#218 Post autor: Tomek » pn wrz 02, 2013 12:11 pm

Dobra, dajmy już spokój tematowi Mieszka, jeżeli jedni drugich chcą pogrążać... Natomiast na stronie inne ciekawe rzeczy się wydarzyły, i zgodne z tytułem wątku, bo chyba Dziekan wrócił - wczoraj się podszywał pod Mieszka i Paweł już interweniował :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#219 Post autor: Mystery » pn wrz 02, 2013 17:05 pm

Rok szkolny oficjalnie się zaczął, właśnie patrzę, że przed chwilą padł rekord 122 gości :P

Templar

#220 Post autor: Templar » pn wrz 02, 2013 17:09 pm

Mystery pisze:Rok szkolny oficjalnie się zaczął, właśnie patrzę, że przed chwilą padł rekord 122 gości :P
No właśnie tak się zastanawiam skąd tyle osób się wzięło :P

Mefisto

#221 Post autor: Mefisto » pn wrz 02, 2013 21:05 pm

Kaonashi pisze:Szanuję Twoje recki, ale na forum po raz kolejny zachowujesz się jak zwykły prostak.
Jak ham! Do tego z Łodzi! :)
Poza tym raczej Ciebie trzeba edukować ze słownikiem. No ale od początku, bo widzę, że czegoś nie kumasz. Zarzucasz mi takie coś
Zaraz, zaraz. Co niby chcesz, prócz faila, udowodnić masą cytatów niezwiązanych z tym, że właśnie zarzuciłeś mi hipokryzję, podczas gdy sam najwięcej udzielasz się w temacie, który pozornie Cię nie obchodzi, bo "najlepiej ignorować"
Poza tym to Ty szukasz tylko do której wypowiedzi Mieszka się tu przypieprzyć, co z resztą celnie zauważył Templar.
A więc Templar powinien popracować nad celnością :)
Mieszko wkurwia mnie odkąd się pojawił i bynajmniej tego nie ukrywałem, od początku zwracając uwagę, że wypadałoby coś z nim zrobić. Potem zwróciłem mu kilkukrotnie uwagę i na tym koniec, bo jak groch o ścianę. Gdybym więc tylko szukał, do czego się przypieprzyć, to komentowałbym KAŻDY jego komentarz, a tak nie jest, bo nie mam na to czasu po prostu. Przy Heat się wypowiedziałem, bo akurat wszedłem na stronę i było na wierzchu, a komentarz Mieszka pod oceną był taki, że ojapierdolę :D
A co się tyczy mnie, wszystko co napisałem na ostatnich stronach służyło tylko wyciszeniu tego tematu
Umarłem - powinni Cię wysłać w takim razie do Syrii, co byś uciszył konflikt :D Patrząc na Twój sposób działania pewnie zrobiłbyś to bombą atomową :D

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#222 Post autor: Adam » wt wrz 10, 2013 21:49 pm

na s.pl pod oblivion jakiś kolo przebił mieszka :mrgreen:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#223 Post autor: Paweł Stroiński » śr wrz 11, 2013 20:03 pm

Tak, bardzo inteligentna i merytoryczna, pełna argumentów wypowiedź :mrgreen:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#224 Post autor: Adam » śr wrz 11, 2013 20:04 pm

no, epicki koment :D
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#225 Post autor: Adam » ndz wrz 15, 2013 08:33 am

Wyspa Piratów ściana dźwięku i 3/5. umarłem. gościu niszczy system.
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ