Żale forumowiczów

Nikt nie jest nieomylny i każdemu zdarzają się pomyłki. Jeśli masz jakieś uwagi, pomysły, sugestie, lub może dostrzegłeś jakieś błędy? Podziel się tym z nami. Na pewno redakcja rozważy wszelkie propozycje i komentarze.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
lis23
+ W.A. Mozart +
Posty: 8105
Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Lokalizacja: Sosnowiec

Re: Żale forumowiczów

#436 Post autor: lis23 » sob lis 09, 2019 11:01 am

Jak wkleić link z YT, który ma więcej niż jeden nawias? Tam są aż cztery nawiasy i nie wiem, co wykasować.
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi
Posty: 12016
Rejestracja: pt sie 19, 2011 17:36 pm
Lokalizacja: Kraina Bogów

Re: Żale forumowiczów

#437 Post autor: Kaonashi » ndz lis 10, 2019 12:20 pm

Podaj przykład bo nie wiem dokładnie o co chodzi.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner
Posty: 18026
Rejestracja: pt gru 01, 2006 11:34 am

Re: Żale forumowiczów

#438 Post autor: Mystery » pn lis 11, 2019 14:40 pm

Coś strona ostatnio więcej nie działa, niż działa.

Awatar użytkownika
Radek
Początkujący orkiestrator
Posty: 564
Rejestracja: pt cze 23, 2017 18:34 pm
Lokalizacja: Otwocki Rów

Re: Żale forumowiczów

#439 Post autor: Radek » pn lis 11, 2019 16:30 pm

Ostatnio mam tak, że nie mogę wejść na forum poprzez sieć komórkową, jedynie przez Wi-Fi działa. Ktoś też ma taki problem, czy to tylko u mnie?
Obrazek

Awatar użytkownika
hp_gof
Alexandre Desplat
Posty: 10083
Rejestracja: pt gru 31, 2010 15:51 pm
Lokalizacja: Ziemia Obiecana

Re: Żale forumowiczów

#440 Post autor: hp_gof » pn lis 11, 2019 18:04 pm

No ja też na forum na komórce nie mogę wejść przez sieć komórkową. Faktycznie przez wifi działa.
Obrazek
"Desplat dowodzi, że delikatne dźwięki fortepianu potrafią łamać serca skuteczniej, niż szloch stuosobowej orkiestry" - WW

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi
Posty: 12016
Rejestracja: pt sie 19, 2011 17:36 pm
Lokalizacja: Kraina Bogów

Re: Żale forumowiczów

#441 Post autor: Kaonashi » pn lis 11, 2019 19:58 pm

Mystery pisze:
pn lis 11, 2019 14:40 pm
Coś strona ostatnio więcej nie działa, niż działa.
Główna czy forum?
Radek pisze:
pn lis 11, 2019 16:30 pm
Ostatnio mam tak, że nie mogę wejść na forum poprzez sieć komórkową, jedynie przez Wi-Fi działa. Ktoś też ma taki problem, czy to tylko u mnie?
U mnie normalnie wchodzi forum, niezależnie od tego czy transfer czy wi-fi.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner
Posty: 18026
Rejestracja: pt gru 01, 2006 11:34 am

Re: Żale forumowiczów

#442 Post autor: Mystery » pn lis 11, 2019 21:11 pm

No właśnie ostatnimi dniami zaglądałem głównie z telefonu przez dane komórkowe i mało kiedy strona i forum działały.

Awatar użytkownika
Radek
Początkujący orkiestrator
Posty: 564
Rejestracja: pt cze 23, 2017 18:34 pm
Lokalizacja: Otwocki Rów

Re: Żale forumowiczów

#443 Post autor: Radek » pn lis 11, 2019 21:51 pm

Mystery w jakiej sieci jesteś?
Obrazek

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner
Posty: 18026
Rejestracja: pt gru 01, 2006 11:34 am

Re: Żale forumowiczów

#444 Post autor: Mystery » pn lis 11, 2019 22:12 pm

Pomarańczowej, ale odkąd się poskarżyłem jakby lepiej działało :wink:

Awatar użytkownika
Radek
Początkujący orkiestrator
Posty: 564
Rejestracja: pt cze 23, 2017 18:34 pm
Lokalizacja: Otwocki Rów

Re: Żale forumowiczów

#445 Post autor: Radek » pn lis 11, 2019 22:43 pm

Czyli wychodzi na to, że tylko ci co są w Orange mają ten problem :( Ciekawe jest to, że ze wszystkich stron internetowych na świecie, to akurat forum nie działa xD
Obrazek

Awatar użytkownika
hp_gof
Alexandre Desplat
Posty: 10083
Rejestracja: pt gru 31, 2010 15:51 pm
Lokalizacja: Ziemia Obiecana

Re: Żale forumowiczów

#446 Post autor: hp_gof » wt lis 12, 2019 09:51 am

Nie wiem co się stało, ale już działa :mrgreen:
Obrazek
"Desplat dowodzi, że delikatne dźwięki fortepianu potrafią łamać serca skuteczniej, niż szloch stuosobowej orkiestry" - WW

Awatar użytkownika
lis23
+ W.A. Mozart +
Posty: 8105
Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Lokalizacja: Sosnowiec

Re: Żale forumowiczów

#447 Post autor: lis23 » wt lis 12, 2019 17:15 pm

Kaonashi pisze:
ndz lis 10, 2019 12:20 pm
Podaj przykład bo nie wiem dokładnie o co chodzi.
Chodzi mi o takie linki:

https://www.youtube.com/watch?v=HzkgIzk ... ex=12&t=7s

Cztery = i jak usunę wszystko do ostatniego, to filmik jest z błędem.
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi
Posty: 12016
Rejestracja: pt sie 19, 2011 17:36 pm
Lokalizacja: Kraina Bogów

Re: Żale forumowiczów

#448 Post autor: Kaonashi » wt lis 12, 2019 20:41 pm

Tutaj problem polega na tym, że kopiujesz link do całej playlisty, a nie tylko do pojedynczego utworu.

W tym przypadku z tego linku ma zostać tylko kod od pierwszego "=" do "&list", czyli to co wytłuściłem - to wklejasz normalnie w ramkę "youtube".
watch?v=HzkgIzkN91I&list=FLu1R4i5rRrgPjmhj0el_BcQ&index=12&t=7s
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

Awatar użytkownika
lis23
+ W.A. Mozart +
Posty: 8105
Rejestracja: czw lis 12, 2009 03:50 am
Lokalizacja: Sosnowiec

Re: Żale forumowiczów

#449 Post autor: lis23 » wt lis 12, 2019 20:59 pm

Wielkie dzięki :)

Jeszcze jedna sprawa: Znacie jakąś stronę do przesyłania, wklejania zdjęć na forum? Ta, z której korzystałem jest już płatna i wszystkie moje fotki z forum zniknęły.
Tylko On, Williams John ;)
Tylko on, Elton John ;) ;)

Awatar użytkownika
Radek
Początkujący orkiestrator
Posty: 564
Rejestracja: pt cze 23, 2017 18:34 pm
Lokalizacja: Otwocki Rów

Re: Żale forumowiczów

#450 Post autor: Radek » wt lis 12, 2019 21:24 pm

lis23 pisze:
wt lis 12, 2019 20:59 pm
Jeszcze jedna sprawa: Znacie jakąś stronę do przesyłania, wklejania zdjęć na forum? Ta, z której korzystałem jest już płatna i wszystkie moje fotki z forum zniknęły.
Ja używam przez cały czas https://imgur.com/. Nawet zdjęcia wklejone rok temu jeszcze wiszą.
Obrazek

ODPOWIEDZ