Żale forumowiczów
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
-
- Parkingowy przed studiem nagrań
Re: Żale forumowiczów
Avatary są za małe, zabrakło 10px żebym wstawił gifa z Oliwką Wilde i musiałem się obejść aprobującym brodaczem.
"Muzyka jest przecież jedną ze sztuk nie znających ludzkich podziałów, gdyż porusza nasze serca i umysły" auć.
Danielosa uprzejmie uprasza się o zmianę avatara w trybie natychmiastowym - jak dziś wszedłem i zobaczyłem, to myślałem, że zbełtam.
Aha, i te jebane gify w stopkach też można przystopować - co Wy, 5 lat macie, że Wam musi napierdalać coś przed oczami non-stop?
Aha, i te jebane gify w stopkach też można przystopować - co Wy, 5 lat macie, że Wam musi napierdalać coś przed oczami non-stop?
Tak, przydałoby się jeszcze włączenie obsługi flasha na forum, wtedy jakieś fajne animacje z dźwiękiem można by powstawiaćMefisto pisze:co Wy, 5 lat macie, że Wam musi napierdalać coś przed oczami non-stop?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale fakt faktem, że ten avatar Danielosa to do najładniejszych się nie zalicza. To już owca Kopra była przyjemniejsza w odbiorze. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Za to Szczypior się poprawił. Wywalił gifa ze stopki i władował całkiem zacnego avatara. 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Kuria mać, aleście se oczojebne fotki na awatary powybierali. Lepszych na necie nie było?

- Marcin
- Początkujący orkiestrator
I bardzo dobrze, że pokasowano bo wcześniej był jeszcze większy burdel, wynikający z ciągłych ataków na lisa. Temat jest o Williamsie i jego nowym projekcie a połowa postów była o lisie i jego rzekomych failach, na co zresztą zwróciłem uwagę w jednym z ostatnich, wykasowanych już wpisów.
Będę szczery, Tylko Jerry